- 2χ07:
- MY SHIP HAS SAILED
Μόνο πόνος αυτό το επεισόδιο.
+11
RemousLoupin
xaroula-sp1999
Jace Wayland
Magic Is Might
Cassandra Black
Nearly Headless Nick
anthian9
Vesper
Immortality Dumbledore
Mirabelle Salvatore
Morgan le Fay
15 απαντήσεις
Penny Dreadful
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°76
Απ: Penny Dreadful
^Η δεύτερη σεζόν δεν μου φαίνεται τόσο τρομακτική, στην πρώτη είχα πιο μεγάλο θέμα Εδώ μόνο οι μάγισσες είναι λίγο φρίκη
- We seed the stars:
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°77
- 2x08:
- Λίλυ προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα. Φοβερό development.
Ντόριαν you're a creeper. Πάντα το 'ξερα αλλά τώρα παραπήγε.
Δύο επεισόδια έχουν μείνει, πότε θα λυθούν όλα?
- We seed the stars:
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°78
Ναι γεια σας!
Το ξεκινησα στην εξεταστικη, το αφησα για λιγες μερες, το τελειωσα σε αλλες δυο, ειμαι ενθουσιασμενη, ειναι το νεο αγαπημενο μου, ειναι υπεροχο, υπεροχο, υ-πε-ρο-χο.
Αγαπω τον τροπο που συνδοιαζει τοσες ιστοριες μαζι και ολες τις λογοτεχνκες/ιστορικες αναφορες. Νομιζω το να μαντευω/ψαχνω απο που εχουν παρει το ενα καικ το αλλο στοιχειο μ'αρεσει πιο πολυ και απο το να βλεπω την σειρα. xD
Αγαπημενοι χαρακτηρες,το τερας του Φρανγκεστάιν, Βανεσσα, Ηθαν και σπέσιαλ αδυναμια στον αιγυπτιολογο που θυμιζει τοσο πολυ Σλακχορν. Οι ατακες του για τα μαλλια του και γενικα όλο το στυλ του, δε μπορει να μη σε κανει να χαμογελασεις, ο γλυκουλης. *σαλια*
Επισης συμπαθω και εκτιμω πολυ τον Βικτωρ για το σκεπτικισμο του *spoiler*αλλά λυπάμαι που εχει γινει τζανκι και αυτοκαταστρεφεται. */spoiler*
Βεβαια επειδη εχω μια αγαπη για το δημιουργημα του, και βρσκονται σε κοντρα, και δεν ειμαι και αντικειμενικη, δεν εχω αναπτυξει καμια ιδιαιτερη συμπαθεια για τον Βικτωρ, ουδετερη η αποψη μου για αυτον λοιπον.
Αγαπω τη φιλια Βανεσσα-Τζον. Χαιρομαι που τουλαχστον, αφου δεν βρηκε ολα αυτα που ζητουσε ο δευτερος σε μια ερωτικη συντροφο, τα βρηκε σε μια αδελφη ψυχη. Και ποσο συγκινηθηκα *που της προτεινε να φυγουνε μαζι στο τελος της 2ης σεζον.*
Απο τις πιο δυνατες συγκινησεις και η ιστορια της Cut-Wife και της σχεσης της με τη Βανεσσα. Το πιο συναισθηματικα φορτισμενο επεισοδιο, το αγαπησα. Σπόιλερς λενε οτι *θα την ξαναδουμε, χοχοχο. Αν και σε αλλο ρολο- πφφ- οποτε δεν ξερω γιατι χαιρομαι. *
Επσης αγαπημενα επεισοδια το τριτο του πρωτου κυκλου, με την ιστορια του τερατος του Φρανγκεστάιν (Τζον θα τον λεω απο δω και περα, εχει και ονομα, αντε τωρα. )
Και φυσικα, τα δυο εκεινα της πρωτης σεζον, που δαιμονιζεται η Βαννεσσα για τα καλα.
Ποσο θεαρα πια αυτη η γυναικα; ΠΟΣΟ?
Πραγματικα, και σαν ηθοποιος και σα ρολος μια τελειοτητα ειναι. Μου ειχε σηκωθει η τριχα καγκελο στις σκηνες οπου την καταλαμβανει ο δαιμονας. Και γενικα, ειναι τοσο εκφραστικη και το πως μπορει να αλλαξει απο τη μια στιγμη στην αλλη απο κριπι σάικο σε σαγηνευτικα κομψη και πανεμορφη Βανεσσα τοσο αισθητα μεσω των εκφρασεων της και μονο, ειναι ταλεντο.-
Και οσο πανεμορφη ειναι αλο τοσο και αλλο τοσο και αλλο τοσο ειναι ταλαντουχα.
you gotta love her.-
Ο Ηθαν ειναι ο κλασσικος θερμοκεφαλος και συναισθηματικος Γκριφιντορ Συμπαθητικος, μια ευχαριστη νοτα ενος πιο "συνηθισμενου" χαρακτηρα.
(Η Βανεσσα ειναι Slytherclaw. :3 Πραγματικα, εκ πρωτης οψης σκεφτεσαι "πως ταιριαξαν αυτοι οι δυο;" Αλλα πιστευω ο Ηθαν δεν εχει αναπτυχθει πληρως ακομα σα χαρακτηρας, εχουμε κι αλλανα δουμε απο αυτον.)
Ο Μαλκολμ, ψιλοαδιαφορος. Ο υπηρετης του ομως ακομα να μαθουμε αναλυτικα την ιστορια του. Στην αρχη πιστευα οτι ειναι βουβος ρολος, αλλα μετα που αρχισε να παρεμβαινει ως απο μηχανης θεος που βρισκει λυσεις σε πρακτικα ζητηματα (βλ. τροφη για το βαμπιρ στον πρωτο κυκλο :p) ολοενα και μεγαλωνε το μυστηριο γυρω του. Τοσα επεισοδια χωρις μια αναφορα στο παρελθον του, τι στον κορακα! Ακομα και τωρα στο τελος της 2ης σεζον, ψιχουλα μας πεταξαν μονο. Τελικα, μαλλον δεν ηταν και πολυ σημαντικος.
Κριμα, κριμα! Ηθελα αναπτυξη!
*Βραβειο δευτερης καλυτερης φιλιας στους Ηθαν και Sampene. Εστω και αν η φιλια τους δεν εξηξε.. εχμ, αισιως.
Ποιους ξεχναω;
Α,ναι, τον Ντοριαν.
Ποτε δεν συμπαθουσα τον Γκρέι, οποτε μαλλον αντιπαθητικος μου φαινεται και στη σειρα. Διορθωση, πιο αντιπαθητικος στη σειρα. Δε λεω, τους σιπαρα λιγο στην αρχη με Βανεσσα. Αλλά αν αποδειχτει οτι ειναι *ενσαρκωση του Αμουν-Ρα, * θα ξενερωσω οσο δεν παει, γιατι ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ!
Οσο για την Μπρονα/Λιλυ πολυ *Insert κοσμητικο επιθετο* μας βγηκε.
Σιγουρα ξεχναω να φανγκερλιασω για πολλα πραγματα, αλλα θα ερθω να κανω εντιτ.
Οσοι δεν το εχετε δει, τι καθεστε;
Ναιι, θυμισεε
Ποσο γαματη σκηνη αυτη με το τραγουδι! Και βασικα, ποσο γαματο το τραγουδι και η φωνη της Κακιας Μαγισσας. Αν ηταν αλλη φωνη, δεν ξερω αν θα ειχε την ιδια γαματοσυνη το ολο συνολο σκηνη-τραγουδι.
Το ξεκινησα στην εξεταστικη, το αφησα για λιγες μερες, το τελειωσα σε αλλες δυο, ειμαι ενθουσιασμενη, ειναι το νεο αγαπημενο μου, ειναι υπεροχο, υπεροχο, υ-πε-ρο-χο.
Αγαπω τον τροπο που συνδοιαζει τοσες ιστοριες μαζι και ολες τις λογοτεχνκες/ιστορικες αναφορες. Νομιζω το να μαντευω/ψαχνω απο που εχουν παρει το ενα καικ το αλλο στοιχειο μ'αρεσει πιο πολυ και απο το να βλεπω την σειρα. xD
Αγαπημενοι χαρακτηρες,το τερας του Φρανγκεστάιν, Βανεσσα, Ηθαν και σπέσιαλ αδυναμια στον αιγυπτιολογο που θυμιζει τοσο πολυ Σλακχορν. Οι ατακες του για τα μαλλια του και γενικα όλο το στυλ του, δε μπορει να μη σε κανει να χαμογελασεις, ο γλυκουλης. *σαλια*
Επισης συμπαθω και εκτιμω πολυ τον Βικτωρ για το σκεπτικισμο του *spoiler*αλλά λυπάμαι που εχει γινει τζανκι και αυτοκαταστρεφεται. */spoiler*
Βεβαια επειδη εχω μια αγαπη για το δημιουργημα του, και βρσκονται σε κοντρα, και δεν ειμαι και αντικειμενικη, δεν εχω αναπτυξει καμια ιδιαιτερη συμπαθεια για τον Βικτωρ, ουδετερη η αποψη μου για αυτον λοιπον.
Αγαπω τη φιλια Βανεσσα-Τζον. Χαιρομαι που τουλαχστον, αφου δεν βρηκε ολα αυτα που ζητουσε ο δευτερος σε μια ερωτικη συντροφο, τα βρηκε σε μια αδελφη ψυχη. Και ποσο συγκινηθηκα *που της προτεινε να φυγουνε μαζι στο τελος της 2ης σεζον.*
Απο τις πιο δυνατες συγκινησεις και η ιστορια της Cut-Wife και της σχεσης της με τη Βανεσσα. Το πιο συναισθηματικα φορτισμενο επεισοδιο, το αγαπησα. Σπόιλερς λενε οτι *θα την ξαναδουμε, χοχοχο. Αν και σε αλλο ρολο- πφφ- οποτε δεν ξερω γιατι χαιρομαι. *
Επσης αγαπημενα επεισοδια το τριτο του πρωτου κυκλου, με την ιστορια του τερατος του Φρανγκεστάιν (Τζον θα τον λεω απο δω και περα, εχει και ονομα, αντε τωρα. )
Και φυσικα, τα δυο εκεινα της πρωτης σεζον, που δαιμονιζεται η Βαννεσσα για τα καλα.
Ποσο θεαρα πια αυτη η γυναικα; ΠΟΣΟ?
Πραγματικα, και σαν ηθοποιος και σα ρολος μια τελειοτητα ειναι. Μου ειχε σηκωθει η τριχα καγκελο στις σκηνες οπου την καταλαμβανει ο δαιμονας. Και γενικα, ειναι τοσο εκφραστικη και το πως μπορει να αλλαξει απο τη μια στιγμη στην αλλη απο κριπι σάικο σε σαγηνευτικα κομψη και πανεμορφη Βανεσσα τοσο αισθητα μεσω των εκφρασεων της και μονο, ειναι ταλεντο.-
Και οσο πανεμορφη ειναι αλο τοσο και αλλο τοσο και αλλο τοσο ειναι ταλαντουχα.
you gotta love her.-
Ο Ηθαν ειναι ο κλασσικος θερμοκεφαλος και συναισθηματικος Γκριφιντορ Συμπαθητικος, μια ευχαριστη νοτα ενος πιο "συνηθισμενου" χαρακτηρα.
(Η Βανεσσα ειναι Slytherclaw. :3 Πραγματικα, εκ πρωτης οψης σκεφτεσαι "πως ταιριαξαν αυτοι οι δυο;" Αλλα πιστευω ο Ηθαν δεν εχει αναπτυχθει πληρως ακομα σα χαρακτηρας, εχουμε κι αλλανα δουμε απο αυτον.)
Ο Μαλκολμ, ψιλοαδιαφορος. Ο υπηρετης του ομως ακομα να μαθουμε αναλυτικα την ιστορια του. Στην αρχη πιστευα οτι ειναι βουβος ρολος, αλλα μετα που αρχισε να παρεμβαινει ως απο μηχανης θεος που βρισκει λυσεις σε πρακτικα ζητηματα (βλ. τροφη για το βαμπιρ στον πρωτο κυκλο :p) ολοενα και μεγαλωνε το μυστηριο γυρω του. Τοσα επεισοδια χωρις μια αναφορα στο παρελθον του, τι στον κορακα! Ακομα και τωρα στο τελος της 2ης σεζον, ψιχουλα μας πεταξαν μονο. Τελικα, μαλλον δεν ηταν και πολυ σημαντικος.
Κριμα, κριμα! Ηθελα αναπτυξη!
*Βραβειο δευτερης καλυτερης φιλιας στους Ηθαν και Sampene. Εστω και αν η φιλια τους δεν εξηξε.. εχμ, αισιως.
Ποιους ξεχναω;
Α,ναι, τον Ντοριαν.
Ποτε δεν συμπαθουσα τον Γκρέι, οποτε μαλλον αντιπαθητικος μου φαινεται και στη σειρα. Διορθωση, πιο αντιπαθητικος στη σειρα. Δε λεω, τους σιπαρα λιγο στην αρχη με Βανεσσα. Αλλά αν αποδειχτει οτι ειναι *ενσαρκωση του Αμουν-Ρα, * θα ξενερωσω οσο δεν παει, γιατι ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ!
Οσο για την Μπρονα/Λιλυ πολυ *Insert κοσμητικο επιθετο* μας βγηκε.
Σιγουρα ξεχναω να φανγκερλιασω για πολλα πραγματα, αλλα θα ερθω να κανω εντιτ.
Οσοι δεν το εχετε δει, τι καθεστε;
Mirabelle Salvatore έγραψε:Νομίζω πως το 3ο επ. ήταν το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής, άσε που κράτησε και λιγότερο απ'τα άλλα δυο, μου θύμισε Phantom of the Opera, με φόντο το θέατρο κιόλας, Αχ...
Ναιι, θυμισεε
RemousLoupin έγραψε:
Ποσο γαματη σκηνη αυτη με το τραγουδι! Και βασικα, ποσο γαματο το τραγουδι και η φωνη της Κακιας Μαγισσας. Αν ηταν αλλη φωνη, δεν ξερω αν θα ειχε την ιδια γαματοσυνη το ολο συνολο σκηνη-τραγουδι.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°79
Ω ΑΔΕΛΦΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???!!! Έλα να φανγκερλίσουμε παρέα!
- 2χ01:
- Μόλις το ξεκίνησα, τι ωραία η αγκαλιά μέσα στην άμαξα αλλά μετά ξέρεις ΧΕΣΤΗΚΑ απ'τον φόβο μου, αλλά τι σημασία έχει αδελφέ! Δώστε Ίθαν~Βανέσα στο λαό, Ο θεός-λύκος λέει θα μείνει δεν θα φύγει, αχ καλέ, μείνε πρόσεχε μας!!!
Ψάχνοντας ο Τζον Κλαιρ για δουλειά, "Θέση καλύφθηκε", "Δεν προσλαμβάνουμε."
Δηλαδή ρε φίλε δεν μπορώ ταυτίζομαι, κι όταν φώναζαν μαζί με τον Ντόκτορ "Τώρα, τώρα, τώρα" για να κουνηθεί η άλλη εγώ ήμουν "Μην φωνάζετε καλέ, θα ξυπνήσετε τους μέσα" lol...
Δώστε κι TZON~ΛΑΒΙΝΙΑ στο λαό, & ΝΤΟΚΤΟΡ~ΚΡΟΦΤ να δώσετε, (Ναι λέει, κι μετά ξύπνησες )
Θεϊκές οι μάγισσες κι χίλια μπράβο στην Έλεν που παίζει σε δυο καταπληκτικά σίριαλ ταυτόχρονα.
Αχ μου' λειψε ο Τίμοθι κι ο θεός-λύκος.
Αλήθεια... αυτός ο Ντόριαν που χάθηκε?
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°80
Τπ'ξερα, το'ξερα, το'ξερα, ημουνα ΣΙΓΟΥΡΗ οτι θα σ'αρεσει ο Ιθαν!
Χαιρομεθα που την αρχισατε μανδαμ. Εισαι και 2ο κυκλο, με κανεις περηφανη.
ευγε!
ευγε!
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°81
^Θενκιου Ποπάρα, είμαι στο 2χ02, όχι που θα τον άφηνα τον θεό-λύκο!
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°82
Cassandra Black έγραψε:Previously on Penny Dreadful...
Όλοι π*δ*χτηκαν εκτός απ' τον Ήθαν και τη Βανέσσα, ένα σιπ βρήκα κι εγώ να στηρίξω και μου το πάνε τα ζα μ' αργά
Εντωμεταξύ οι μάγισσες με τρομάζουν όσο πάει και περισσότερο.
^ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ !!!
- 2χ05 :
- Να είμαι στο 2χ05 να φανγκερλίζω, να κραυγάζω δύο ώρα τη νύχτα, δεν πα να κοιμούνται οι άλλοι μέσα,
Να βλέπω τον Μάλκομ με την Ελένη (δεν μπορώ να την πω αλλιώς ) να κάνουν τα όργια, τον πότισε αυτή με βότανα κι ματζούνια , του παίρνει κι το αίμα σε δόσεις, τον τούμπαρε στο τέλος.
Να βλέπω τον ντόκτορ να εκδηλώνεται με την Λίλυ-Μπρόνα επιτέλους, χεσμένο τον Τζον, αλλά να βλέπω τον Τζον (σε λατρεύω ρε , το ξέρεις? ) να χορεύει και να μιλά με τον Εσπερινό και να φωνάζω: "ΡΕ ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΊΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΜΑΖΙ , ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΤΕΑΜ ΠΟΥ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ" να απαγγέλλουν ποίηση, να βλέπω κι τα όργια του Ντόριαν με τον άλλον/η? κ.ο.τ.κ. ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΔΙ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΔΛΔ ΓΙΑΤΙ ΩΦΧΨΓΤΡΓςΗΒΩΑΔ ΑΗΙΓΡΟΞΩΦΣΝΔΧ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και να έχει προηγηθεί κι η σκηνή με την εισβολή στην κρεβατοκάμαρα κι την σύντομη αγκαλιά κι το φιλί στο μέτωπο και μπλα μπλα μπλα... ποιον καναπέ ρε χαμένε, δίπλα της έπρεπε να κοιμηθείς, δλδ η άλλη που φοβήθηκε τις αστραπές κι γλίστρησε κατευθείαν τσουπ στον γιατρό, καλύτερη από σένα είναι!
Κύριε σκηνοθέτα το θέμα με την Λαβίνια(Εσμεράλντα)-Τζον Κλαιρ σπρώχτε το κι αυτό λίγο. Όλα τα άλλα τα έχετε κολλήσει στον τοίχο , εκτός απ' το φλέγον που πάει σαν την χελώνα, κάντε κάτι κι εκεί...
Πέθανε η μη-διαζευγμένη σύζυγος, πήγε να συναντήσει τα βλαστάρια της, να ζήσουμε να την θυμόμαστε.
ΑΜΗΝ
Romilda Vane έγραψε:Τπ'ξερα, το'ξερα, το'ξερα, ημουνα ΣΙΓΟΥΡΗ οτι θα σ'αρεσει ο Ιθαν!
ευγε!
ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΦΑΝΓΚΕΡΛΊΣΟΥΜΕ ΤΟΓΚΕΔΕΡ ΦΟΡΕΒΕΡ !!!!
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°83
Cassandra Black έγραψε:^Η δεύτερη σεζόν δεν μου φαίνεται τόσο τρομακτική, στην πρώτη είχα πιο μεγάλο θέμα Εδώ μόνο οι μάγισσες είναι λίγο φρίκη
- 2χ07:
MY SHIP HAS SAILED
Μόνο πόνος αυτό το επεισόδιο.
^ ..... "Ένα βαρύ πένθος έχει απλωθεί σα πέπλο γύρω μου κι δε θωρώ τίποτα". Τίποτα, όλα τα λέει το παρακάτω βίντεο, για μένα το φινάλε ήταν αυτοί οι δυο, ο Τζον Κλαιρ (η φιλία του με την Βανέσσα) κι η τύχη του Βίκτορ. Τίποτα, στο 'walk alone' ήμουν κάπως έτσι. .....
.... Αυτά... Ότι θα πάθαινα τόση μεγάλη ζημιά με ship δεν το περίμενα.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°84
Όχι, εντάξει, το καταλάβαμε, πόνεσες κι έκλαψες, αλλά για τη Λίλυ που ήταν ένα από τα καλύτερα developments της σεζόν, δεν έχεις να πεις τίποτα? Ή για τον Ντόριαν?
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°85
^Πόσο σφουγγάρισμα πρέπει να έριξαν μετά οι συντελεστές, γέμισαν το γυαλιστερό τόσο ωραίο πάτωμα (αίθουσα χορού) με βυσσινάδα, μέγα έλεος δλδ.
Άσε με στον πόνο μου, αδελφή...
I 'M GOING DOWN WITH THIS SHIP ....
Άσε με στον πόνο μου, αδελφή...
I 'M GOING DOWN WITH THIS SHIP ....
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°86
Είσαι τόσο ρηχή όμως
Ειλικρινά πώς γίνεται να μη σου σηκωθεί η τρίχα κάγκελο με αυτό?
Ειλικρινά πώς γίνεται να μη σου σηκωθεί η τρίχα κάγκελο με αυτό?
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°87
^Εκεί λέω 'πρέπει να κάνει κόμμα με όσες συχαίνονται το άλλο φύλο' μιλάμε έπρεπε να πεθάνει για να την δει αλλιώς.
Δεν έχεις καταλάβει πως ότι με τρομάζει το κοιτάω απ' την χιουμοριστική του πλευρά.
Δεν έχεις καταλάβει πως ότι με τρομάζει το κοιτάω απ' την χιουμοριστική του πλευρά.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°88
Το καταλαβαίνω, αλλά είναι πράγματα που δε γίνεται να τα περάσεις στο ντούκου μόνο και μόνο επειδή σε τρομάζουν
Εγώ πιστεύω ότι αυτό το σκεφτόταν από παλιά. Απλώς με το που έγινε απέθαντη εξαφανίστηκαν οι φόβοι της και μπόρεσε να το εκφράσει και να το κάνει πραγματικότητα.
Εγώ πιστεύω ότι αυτό το σκεφτόταν από παλιά. Απλώς με το που έγινε απέθαντη εξαφανίστηκαν οι φόβοι της και μπόρεσε να το εκφράσει και να το κάνει πραγματικότητα.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°89
^Γιατί ταυτόχρονα απέκτησε κι κάποιου είδους δυνάμεις νομίζω, ο δημιουργός άθελα του την έκανε πιο δυνατή όπως κι τον Κάλιμπαν αν δεν κάνω λάθος. Ναι, αλλά ως Μπρόνα αλλιώς ήταν με τον άλλον. (τον μίστερ Τάλμποτ)
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°90
I know Βασικά μάλλον ένιωθε πράγματα γι' αυτόν, αλλά όταν είσαι πόρνη συνήθως φτάνεις σ' ένα σημείο να μισείς οποιονδήποτε άντρα θέλει να σε χρησιμοποιήσει, γι' αυτό πιστεύω ότι η "αλλαγή" ήταν το breaking point της.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°91
Και ποια δεν θα ένιωθε πράγματα γι αυτόν. Άστα να πάνε, έπρεπε να πεθάνει για να ξεσπάσει τόσο συσσωρευμένο μίσος.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°92
^, ^^ χελόου γιου αλλ <3 *κεφαλαια* *φανγκερλινγκ* *γουέτινγκ φορ δε σιζον του σταρτ*
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°93
^Άσε με από εκεί χάμω, θα ξεκινήσω κάτι άλλο για να ξεχάσω τον πόνο μου, δεν μπορώ, οδύρομαι.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°94
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°95
^ΤΣΩΠΑ ΚΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.
Ώλαλα... η αγκαλιά στη σκάλα, το κούρεμα (μα πως την έχετε δει όλοι σας; ), το κλασσικό γνωστό background από πίσω. Ωλαλα...
Ώλαλα... η αγκαλιά στη σκάλα, το κούρεμα (μα πως την έχετε δει όλοι σας; ), το κλασσικό γνωστό background από πίσω. Ωλαλα...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°96
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΚΟΜΑ.
Δειτε το. Ολοι.
Απο κλιμακα Ντορν μεχρι Τειχος, ποσο ανατριχιασατε στην τελευταια σκηνη.
Ποσο θεα η Vanessa.
Ποσο υπεροχοι διαλογοι, ποσο τελεια η σκηνη
ΝΑΤΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.
ΦΑΝΤΟΜ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.
Δειτε το. Ολοι.
Απο κλιμακα Ντορν μεχρι Τειχος, ποσο ανατριχιασατε στην τελευταια σκηνη.
Ποσο θεα η Vanessa.
Ποσο υπεροχοι διαλογοι, ποσο τελεια η σκηνη
- Σπόιλερ:
- με την ψυχιατρο και το come back της ηθοποιου
ΝΑΤΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.
ΦΑΝΤΟΜ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°97
ΝΑΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ , ΝΑΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΜΑΝ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
(τώρα θα ξεκινήσω τον Λούσυ, κάτσε να ολοκληρωθεί ο κύκλος εδώ και θα το ξεκινήσω κι αυτό ματάκια μου^)
(τώρα θα ξεκινήσω τον Λούσυ, κάτσε να ολοκληρωθεί ο κύκλος εδώ και θα το ξεκινήσω κι αυτό ματάκια μου^)
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°98
Αααααα επιτέλους ξεκίνησε
Πέρσι ήταν η ανάσα ευτυχίας μου μετά την καταστροφική 5η σεζόν GoT, ελπίζω και φέτος το ίδιο.
Ψιλοεισαγωγικό το επεισόδιο αλλά:
Πέρσι ήταν η ανάσα ευτυχίας μου μετά την καταστροφική 5η σεζόν GoT, ελπίζω και φέτος το ίδιο.
Ψιλοεισαγωγικό το επεισόδιο αλλά:
- Σπόιλερ:
- Ήθαν/Βανέσα, δεν μπορώ, πότε θα ξανασυναντηθούν επιτέλους???
WTF η τύπισσα στο τρένο (βασικά η Εκάτη είναι ή μου φαίνεται?)
Δρ. Σιούαρντ θεά.
ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΙΑΣΑ στην τελευταία σκηνή. Land of Always Winter και βάλε. Θέλω να δω τη φάτσα του Δράκουλα.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°99
Φίλες κι φίλοι θρηνούμε, φίλες κι φίλοι θρηνούμε λέγω....
.
.
.
.
.
Penny Dreadful cancelled....
Το κοινό είναι απελπισμένο... Αυτά.
.
.
.
.
.
Penny Dreadful cancelled....
Το κοινό είναι απελπισμένο... Αυτά.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°100
Δεν έχω δει ακόμα το (δίωρο) φινάλε αλλά δεν κρατήθηκα κι έμαθα σπόιλερς, ανάθεμα την τύχη μου την κορδελιάστρα
Στα μέχρι τώρα, το Ethanessa μας το δίνουν με το σταγονόμετρο, έφτασα να συμπαθήσω την Εκάτη κι ο πατέρας του Ήθαν συναγωνίζεται τον πατέρα Τάρλυ. Από τους καινούριους έχω κατασυμπαθήσει τον Kaetenay και την Κατριόνα
Στα μέχρι τώρα, το Ethanessa μας το δίνουν με το σταγονόμετρο, έφτασα να συμπαθήσω την Εκάτη κι ο πατέρας του Ήθαν συναγωνίζεται τον πατέρα Τάρλυ. Από τους καινούριους έχω κατασυμπαθήσει τον Kaetenay και την Κατριόνα
- We seed the stars: