από anthian9 Τρι Νοε 25, 2014 10:28 pm
Έχω δει όσα επεισόδια έχουν βγει μέχρι τώρα.
Πάει τόσο ωραία η πλοκή που φοβάμαι μην τυχόν δεν έχουμε 3η σεζόν! Έχω υπογράψει σε ό,τι petition υπάρχει και σε ό,τι ψηφοφορία κυκλοφορεί στο ίντερνετ για να διαβεβαιώσω πως η σειρά έχει φάντομ και μάλιστα ενεργό. Δεν ξέρω τι νούμερα κάνει φέτος, αλλά τα manips στο τάμπλρ έχουν άπειρα notes και γενικά οι θεωρίες οργιάζουν με επίσης μεγάλη ανταπόκριση και αλληλεπίδραση. Δεν ξέρω καν πως ξεκίνησε το όλο "υπογράψτε εδώ για 3η season, γιατί μάλλον δεν θα έχουμε", αλλά προσωπικά πεθαίνω να έχουμε. Οπότε θα γίνω όσο πιο γελοία και ξεκάθαρη γίνεται.
Οι χαρακτήρες είναι εντελώς γκρι. Και αυτό είναι που μου αρέσει σε αυτή τη σειρά. (Εκτός από τον Μόντυ. Δεν δέχομαι αντιρρήσεις! Ο Μόντυ είναι ένας άγγελος.- )
Θα ήθελα τώρα να περιγράψω πόσο λατρεύω την εξέλιξη του Μπέλλαμυ και της Κλαρκ, που είναι από τα ships (otp στο βιβλίο) που απλά γουστάρω άπειρα γιατί είναι αυτοί που θα προσέχουν ο ένας τον άλλο ακόμη κι αν δεν τα φτιάξουν ποτέ. Και θα πληρώσουν κάθε τίμημα για το καλό της ομάδας. Δεν θα επεκταθώ παραπάνω γιατί θα γράψω μυθιστόρημα.
Ο Τζάσπερ είναι το πιο ηλίθιο πλάσμα που υπάρχει στη σειρά. Η Άμπι ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ! Εκεί που κάνει κάτι καλό και επαναστατικό αλλάζει εντελώς συμπεριφορά. Η Ρέιβεν <33 Η Οκτάβια το παλεύει και ανεβαίνει στην εκτίμηση μου. Και ο Μέρφι. Ο Φιν στην 2η σεζόν απλά...