τολμώ να πω καλύτερος κι απ'τον Selby, αλλά εγώ είμαι με τον Selby για άλλους λόγους,
(άστο δεν βγάζεις άκρη. )
Mirabelle Salvatore έγραψε:Παρακολουθώ snooker εδώ και κάμποσα χρόνια, (συγκεκριμένα απ'το 2007-με 08) τολμώ να πω
ο πατέρας μου με κόλλησε, δεν γνωρίζω πολλούς, (δεν θυμάμαι και ονόματα) αλλά έχω ξεχωρίσει
O'Sullivan, Selby, Murphy, Αlan(πόσο μ'άρεσε κι αυτό το παιδί) και τέλος Stevenson(αλλά αυτός αν δεν κάνω λάθος παραείναι μεγάλος)
Γιατί είμαι τον Selby , χμ γεννηθείς το 83, ίσως ο πιο μικρός απ'αυτούς που ανέφερα, και εμφανήσιμος (σου'το'πα δεν βγάζεις άκρη μαζί μου )
Πάντως ναι, έχει κερδίσει κι άλλες φορές, που πάει να πει ότι το κατέχει, άσχετα αν χρησιμοποιεί το μυαλό όπως λες. He is good.
Κάθε βράδυ!Aurora Sinistra έγραψε:γιατί να έχω πάντα το ίδιο δίλημμα : να κοιμηθώ η να δω κι άλλο ένα επεισόδιο;Αυτη τη φορά πάντως νομίζω θα επιλέξω το επεισόδιο.
πάντα επιλέγω το επεισόδιο..Aurora Sinistra έγραψε:γιατί να έχω πάντα το ίδιο δίλημμα : να κοιμηθώ η να δω κι άλλο ένα επεισόδιο;Αυτη τη φορά πάντως νομίζω θα επιλέξω το επεισόδιο.