Αναζητούνται νέοι Συντονιστές.
Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να στείλουν με προσωπικό μήνυμα στην anthian9 τους λόγους για τους οποίους πιστεύουν οτι αξίζουν αυτή τη θέση καθώς και λίγα λόγια για τον εαυτό τους.
Περιμένουμε τις αιτήσεις σας!
Dragon The Grey έγραψε:Να πω εγώ κάτι ως επιμελητής του Σλύθεριν. Θα παρακαλέσω τα μέλη του Σλύθεριν, παλιά και καινούργια, να στείλουν αίτηση για συντονιστές. Τελευταία όπως θα παρατηρήσατε, από την στιγμή που η Morgan Le Fay κατέβηκε από το πόστο της συντονίστριας, το Σλύθεριν δεν ξαναείχε δικό του συντονιστή, από τον ίδιο κοιτώνα. Ναι μεν είχαμε τον Ignotus Peverell σαν συντονιστή του κοιτώνα, που χωρίς αμφισβήτηση ήταν ικανότατος στην δουλειά του, ωστόσο δεν θα ήταν το ίδιο αν είχαμε έναν συντονιστή από τον κοιτώνα των Σλύθεριν, έτσι θα καταλάβαινε καλύτερα τον κοιτώνα.
Γι' αυτό λοιπόν ας στείλουν τα μέλη του κοιτώνα αίτηση για συντονιστές, ο κοιτώνα το έχει ανάγκη. Για παράδειγμα, σκεφτείτε το Γκρίφιντορ, το οποίο για λίγο καιρό έμεινε υπό την επιμέλεια των Milady d' Hiver & Immortality Dumbledore οι οποίες ήταν συντονίστρια και διευθύντρια. Βλέπετε το γκριφ είχε ένα συντονιστή από τον κοιτώνα του, ο οποίος στην δύσκολη στιγμή μπορούσε να νιώσει τον κοιτώνα του και τον βοήθησε. Το σλυθ, αν χτύπα ξύλο γινόταν κάτι τέτοιο, ναι μεν θα είχαμε έναν συντονιστή, αλλά όχι από τον δικό μας κοιτώνα, και δεν θα μπορούσε να νιώσει τόσο πολύ τον κοιτώνα. Γι' αυτό, μιας και εγώ φυσικά δεν μπορώ και επομένως δεν θα στείλω, ας στείλει κάποιος από το Σλυθ, πλιζ!
Morgan le Fay έγραψε:Dragon The Grey έγραψε:Να πω εγώ κάτι ως επιμελητής του Σλύθεριν. Θα παρακαλέσω τα μέλη του Σλύθεριν, παλιά και καινούργια, να στείλουν αίτηση για συντονιστές. Τελευταία όπως θα παρατηρήσατε, από την στιγμή που η Morgan Le Fay κατέβηκε από το πόστο της συντονίστριας, το Σλύθεριν δεν ξαναείχε δικό του συντονιστή, από τον ίδιο κοιτώνα. Ναι μεν είχαμε τον Ignotus Peverell σαν συντονιστή του κοιτώνα, που χωρίς αμφισβήτηση ήταν ικανότατος στην δουλειά του, ωστόσο δεν θα ήταν το ίδιο αν είχαμε έναν συντονιστή από τον κοιτώνα των Σλύθεριν, έτσι θα καταλάβαινε καλύτερα τον κοιτώνα.
Γι' αυτό λοιπόν ας στείλουν τα μέλη του κοιτώνα αίτηση για συντονιστές, ο κοιτώνα το έχει ανάγκη. Για παράδειγμα, σκεφτείτε το Γκρίφιντορ, το οποίο για λίγο καιρό έμεινε υπό την επιμέλεια των Milady d' Hiver & Immortality Dumbledore οι οποίες ήταν συντονίστρια και διευθύντρια. Βλέπετε το γκριφ είχε ένα συντονιστή από τον κοιτώνα του, ο οποίος στην δύσκολη στιγμή μπορούσε να νιώσει τον κοιτώνα του και τον βοήθησε. Το σλυθ, αν χτύπα ξύλο γινόταν κάτι τέτοιο, ναι μεν θα είχαμε έναν συντονιστή, αλλά όχι από τον δικό μας κοιτώνα, και δεν θα μπορούσε να νιώσει τόσο πολύ τον κοιτώνα. Γι' αυτό, μιας και εγώ φυσικά δεν μπορώ και επομένως δεν θα στείλω, ας στείλει κάποιος από το Σλυθ, πλιζ!
count me out, νομίζω όμως πως πρέπει να δοθεί μια ευκαιρία στον Δημήτρη. Νέο μέλος, το ξέρω, αλλά είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά και έχει μεγάλο ενθουσιασμό για αυτό το πράμα, για αυτό και το θεώρησα σωστό να το πω εδώ δημόσια, γιατί πιστεύω πως είναι καλύτερα να γίνεται συντονιστής κάποιος που θέλουν τα μέλη να γίνει. Τον προτείνω τέλος πάντων.