Αυτο λοιπον ειναι το επισημο τεστ του φορουμ μας.....
Τα καινουργια μελη παρακαλουνται να το διαβασουν προσεκτικα και να στειλουν τις απαντησεις τους με pm σε καποιον Admin του φορουμ...
Οι απαντησεις οπου ποσταρονται σε αυτη την ενοτητα,θα σβηνονται επιτοπου....
Καλη επιτυχια σε ΟΛΟΥΣ!
1)Πως θα περιέγραφες την ιδανική κουκουβάγια?
α. Στιλπνή, λεία, ήσυχη και γυαλιστερή, γένος μιας ξακουστής ράτσας όπου φημίζεται για την ισχύ της....
β. Γρήγορη και ζωηρή, με μπόλικη ενέργεια και ευελιξία ,πρόθυμη να ανοίξει τα φτερά της και να περιπλανηθεί....
γ. Πειθαρχημένη, με κοφτερή μάτια και παρατηρητικότητα, με μια άριστη αίσθηση του προσανατολισμού...
δ. Ευγενική, αξιόπιστη, ανέμελη και τρυφερή, με μεγαλύτερο μέσο όρο ζωής από τις υπόλοιπες κουκουβάγιες...
2)Πως θα περιέγραφες την ιδανική οικία?
α. Ένα διώροφο σπίτι στην έξοχη με αυτοποτιζομενο καταπράσινο κήπο, πισίνα, σάουνα και φιλικούς γείτονες...
β. Ένα αναπαλαιωμένο κάστρο με θεά στη θάλασσα, κρεμαστή γέφυρα στο εξωτερικό, χιλιάδες υπόγεια τούνελ και μυστικά περάσματα, μια στρογγυλή λήμη και ένα μαγεμένο δασός γύρο της...
γ. Ένα αναπαλαιωμένο σπίτι Βικτοριανής εποχής, χτισμένο σε μια πολιτιστική περιφέρεια, με βιβλιοθήκη, αίθουσα χορού, μπερδεμένες ανεμόσκαλες και μαγευτική θεά στο πάρκο...
δ. Μια έπαυλη στο κέντρο με σπιτικά ξωτικά, στάβλους, ιδιωτικό γήπεδο κουιντιτς και έναν πέτρινο τοίχο να περιφράζει ολόκληρη την ιδιοκτησία...
3)Πως θα ήθελες να εξελιχθεί η δική σου προσωπική μονομαχία στην Λέσχη των μονομάχων?
α. Θα ήθελα μια έντιμη μονομαχία, όπου κι εγώ και ο αντίπαλος μου θα μπορούσαμε να δείξουμε ποίες είναι πραγματικά οι ικανότητες μας.....στη μονομαχία δεν θα υπήρχαν τραυματισμοί...Η μάχη θα τελείωνε με ισοπαλία και αφού δίναμε φιλικά τα χέρια, θα είχε κερδίσει ο ένας την εκτίμηση του αλλού....
β. Θα ήθελα μια μονομαχία με ένταση όπου θα οδηγούσε στη συντριπτική ήτα του αντίπαλου μου....Ο αντίπαλος μου θα ήταν ένας ανάξιος και απροετοίμαστος μαθητής από έναν άλλο κοιτώνα....Μετά τη νίκη μου το πλήθος θα ξέσπαγε σε ιαχές και χειροκροτήματα...
γ. Θα ήθελα μια συναρπαστική μονομαχία με δράση και ανταγωνισμό...Ο αντίπαλος μου θα ήταν εξίσου καλός με εμένα και κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει το αποτέλεσμα της μονομαχίας....Στο τέλος όμως, ύστερα από κόπο και στρατηγική θα έβγαινα νικητής, αφοπλίζοντας τον αντίπαλο μου με χάρη...
δ. Θα ήθελα μια αναβαθμισμένη μονομαχία όπου θα αποτελούταν από μια σειρά από δύσκολα και τέλεια εκτελεσμένα ξόρκια.....Στο τέλος θα έβγαινα νικητής, κερδίζοντας αρκετούς βαθμούς για τον κοιτώνα μου καθώς και την εκτίμηση των καθηγητών μου...
4)Ποια ομάδα από τις παρακάτω γεύσεις, προτιμάς περισσότερο?
α. Αχνιστή κανέλλα, άρωμα κολοκυθόπιτας, ξινό λεμόνι, καυτή πιπερόριζα και τέλος άρωμα τσιχλοφουσκας…
β. Παγωμένη σαμπάνια, ζαχαρωμένα αμύγδαλα, espresso, σιρόπι από κεράσι και τούρτα με επικάλυψη σοκολάτας…
γ. Banana pudding, μηλόπιτα, σοκολατουχο γάλα, βουτυρομπιρα , ροδάκινα με κρεμά…
δ.Creme brule, σιρόπι μέντας, λευκή σοκολάτα και κοκτέιλ φράουλα-μανγκο…
5)Ένα αγόρι/κορίτσι από το σχολείο σου, το οποίο δεν σε ελκύει , σου ζητάει να τον/την συνοδεύσεις στο χορό του σχολείου, αύριο…Πως αντιδράς?
α. Αρνείσαι με ευγένεια, εξηγώντας ότι δεν πρόκειται να πας στον χορό μιας και γράφετε διαγώνισμα στα ξόρκια και θες να διαβάσεις λίγο περισσότερο…
β. Δέχεσαι μιας και το πάρτι αυτό είναι ένα από τα σπουδαιότερα γεγονότα της φετινής χρονιάς, και δεν πολυμετραει ποιος θα σε συνοδεύσει…ούτως η άλλως θα είναι και οι φίλοι σου εκεί…θα ξεφαντώσεις με οποίον και να πας…
γ. Αρνείσαι με ευγένεια, χωρίς να δόσεις εξηγήσεις και πηγαίνεις στο πάρτι με την παρέα σου…
δ. Δέχεσαι, διότι δεν θες να πληγώσεις τα αισθήματα του ατόμου απέναντι σου, αλλά κανονίζεις να σε συναντήσει η παρέα σου εκεί και να σε γλιτώσει κάποια στιγμή….
6)Ποιο επάγγελμα θα ήθελες να ακολουθήσεις μετά την αποφοίτηση σου από το Χογκουαρτς?
α. Λύτης Ξορκιών στην Γκριγκοτς, επαγγελματίας παίκτης κουιντις η Χρυσουχος
β. Αρχισυντάκτης του Ημερήσιου προφήτη, καθηγητής στο Χογκουαρτς, η υπεύθυνος της Διεύθυνσης Διεθνούς Μαγικού Δικαίου
γ. Ειδικός μελετητής Μονόκερων, ιδιοκτήτης του Ραγισμένου Τσουκαλιού η δάσκαλος εκμάθησης ʽΚουικσπελʼ
δ. Υπουργός μαγείας, Πρόεδρος της Γκρινγκοτς η Ιδιωτικός σύμβουλος μαγείας…
7)Γράφεις ένα σημαντικό τεστ στα φίλτρα, παίζεις ως κυνηγός στον ερχόμενο αγώνα Κουιντς και έχεις κανονίσει μια μονομαχία στην Λέσχη των μονομάχων….Όλα αυτά την ερχόμενη Δευτέρα! Πως προετοιμάζεσαι?
α. Απονέμεις προτεραιότητες στο κάθε γεγονός, φτιάχνεις ένα πρόγραμμα εργασίας και προσπαθείς να τηρήσεις το πλάνο σου όσο το δυνατόν περισσότερο
β. Περνάς χρόνο προετοιμαζόμενος για εκείνο το γεγονός που είναι πιο σημαντικό για την προσωπικότητα σου και ξεχνάς όλα τα υπόλοιπα
γ. Προσπαθείς να ασχοληθείς το ίδιο σοβαρά και με τα τρία αλλά δίνεις προτεραιότητα σε αυτά που κερδίζουν τους περισσότερους βαθμούς για τον κοιτώνα σου…
δ. Τα αφήνεις όλα για την τελευταία στιγμή….περνάς χρόνο διασκεδάζοντας με τους φίλους σου και το βράδυ πριν την διεξαγωγή των γεγονότων, ξενυχτάς προσπαθώντας να προετοιμαστείς….
8)Εκτός από τα βιβλία ξορκιών, τι αλλού είδους βιβλία και μαγικές ταινίες σου αρέσουν?
Βιβλία και ταινίες με:
α. Δράμα, ρομαντική πλοκή, ιστορικά γεγονότα, ευρωπαϊκή κουλτούρα και κλασσική λογοτεχνία
β. Δράση, μυστήριο, σάτιρα, και ψυχολογικές επεμβάσεις στους ήρωες…
γ. Κωμωδίες, κινούμενα σχέδια , ανάλυση στο φυσικό περιβάλλον και στον κόσμο γύρω μας καθώς και βιβλία αυτοβοήθειας…
δ. Δράση, περιπέτεια, φαντασία, πολεμικών τεχνών και Γουέστερν
9) Ένα παιδί από κάποιον άλλο κοιτώνα, άρχισε να εξαπλώνει ψευδείς φήμες για το άτομο σου. Πως αντιδράς?
α. Θυμώνω πολύ και του την φέρνω άσχημα…Μόλις γυρίσει για λίγο την πλάτη του ξαπολώ ένα καρό ξόρκια πάνω του που θα τα θυμάται για αρκετό καιρό…
β. Τον αντιμετωπίζω, προκαλώντας τον σε μια μονομαχία η σε έναν αγώνα ταχύτητας με σκουπόξυλα άμα δεν ζητήσει συγγνώμη δημόσια…
γ. Τον αναφέρω σε έναν καθηγητή η επιμελητή, απαιτώντας να του δοθεί κάποια τιμωρία..
δ. Τον αγνοώ και προσπαθώ να συχνάζω με μεγάλες παρέες παιδιών από τον κοιτώνα μου κυρίως τη νύχτα…ποτέ δεν ξέρεις….
10) Κέρδισες ένα shopping therapy στη Διαγώνιο Αλέα! Ποια από τις παρακάτω λίστες αντικειμένων θα επέλεγες;
α)Μια πένα γρήγορων σημειώσεων, μια σιαμαία γάτα,μια κυβωτο των αναμνησεων ένα καπέλο με ενσωματωμένο φωτάκι μελέτης ,κι ένα βραχιόλι ξορκιών
β)Έναν καθρέφτη ανίχνευσης εχθρών, ένα μυστικό ημερολόγιο ,ένα ιταλικό λαγωνικό ,έναν βελούδινο μανδύα με κουκούλα και πρόσθετες κρυφές τσέπες, κι ένα μενταγιόν με μυστικές δυνάμεις
γ)Μια μπάλα μνήμης, μια πένα αυτόματης διόρθωσης, ένα σκοτσέζικο τεριέ, ένα αυτοθερμαινομενο μπουρνούζι κι ενα προστατευτικό φυλακτό
δ)Ένα μαγικό σκάκι, αόρατο μελάνι, ένα χαμελέοντα, μπότες από δέρμα δράκου με ενσωματωμένα νύχια δράκου στη σόλα ,και γυαλιά ηλίου που τραγουδάνε
edit by tom marvolo riddle:Για να μην μπαίνετε στον κόπο να ψάχνετε τους αντμιν,πατήστε πάνω στο όνομά τους:
Narcissa
tom marvolo riddle
***απλά πατήστε πάνω στο όνομα του αντμιν που θέλετε να στείλετε τα αποτελέσματά σας,και θα μεταφερθείτε αμέσως στη φόρμα αποστολής προσωπικού μηνύματος.***