Α ναι πρεπει να πω κι εγω....!:P
Λοιπον....οσοι με ξερουν,μπορουν να μαντεψουν ευκολα οτι εμενα μονο 3 ατομα μου ταιριαζουν απολυτα ως χαρακτηρες.....Διστυχως στην περιοδο δρασης του Χαρι,ο ενας ειναι νεκρος και οι αλλοι 2 λιιιγο μεγαλουτσικοι για να ειναι μαθητες....αναφερομαι φυσικα στους εκπληκτικους marauders!!!!!!!!
Τωρα ομως μιλαμε για την εποχη του Χαρι....για να σκεφτω....
Λοιπον....ως κοπελα θα επρεπε να εχω μια γυναικια παρουσια (τουλαχιστον) ως κολλητη....
Αυτη η παρουσια θα ηταν απο το Γκριφιντορ (μιας και θα ημουν κι εγω εκει και επομενως θα ημασταν ολη την ωρα μαζι..)
Η κοπελα αυτη θα επρεπε να ηταν λιγο τρελη (το λιγο μ'αρεσε!
) ενθουσιωδης,κοινωνικη,με ορεξη για αγοροκουβεντουλες (κλασσικα...) αλλα και καποιο επιπεδο....
Επειδη οι περισσοτερες κοπελες οπου γνωριζουμε ως χαρακτηρες,δεν εντασονται σε καμια απο τις 2 ομαδες θα κανω ορισμενες υποθεσεις....
Μαλλον λοιπον θα εκανα παρεα με τις:Aντζελινα Τζονσον και την Κατι Μπελ...
Μου φαινονται γλυκιες κοπελες,θυληκες,δημοφιλεις με τα αγορια και το κυριοτερο?Παιζουν κουιντις!!!!Θα ημασταν λοιπον και στην ιδια ομαδα....
Υποθετω οτι εκει θα γνωριζομασταν καλα.....
Στην αγοροπαρεα μου ομως θα ηταν ΣΙΓΟΥΡΑ δυο ατομα.....
Φρεντ και Τζορτζ Ουεσλι.....θα τα πηγαιναμε περιφημα,θα καναμε σκανταλιες και θα γλενταγαμε!!!!!
Ασε που θα τους ενωνα και με τα κοριτια....
Η παρεα μου λοιπον θα αποτελουταν απο την χαρωπη ομαδα των
-Κατι Μπελ
-Αντζελινα Τζονσον
-Φρεντ Ουεσλι
-Τζορτζ Ουεσλι
-Λι Τζορτναν (ε τι στο καλο!κι αυτος παρεα μου τους Ουεσλι εκανε!Αρα θα ηταν φανταστικο παιδι!
)
Με την τριαδα Χαρι-Ρον-Ερμιονη θα ειχαμε πολυ καλες σχεσεις..θα μιλαγαμε αλλα δεν θα καναμε κολλητη παρεα.....
Τελος το αγορι μου θα ηταν σιγουρα ο Ολιβερ Γουντ!
Αρα ισως να τον εβαζα κι αυτον στην παρεουλα μας και θα γινομασταν στο συνολο 7!
Συμβολικος αριθμος....
Μ'αρεσει ο συλλογιμος μου....
Ναι...
Καπως ετσι θα ειχαν τα πραγματα....