+47
Magorian Greyback
Phineas Nigellus Black
Gellert
Roland Weasley
Romilda Vane
Druella Black
Sectumsembra
Arcturus Regulus Black
paul potter
Roxy Black
Laverne de Montmorency
Nicolas Flamel
Leanan Sidhe
Victoire Weasley
Mysterious Wizard
Rose Weasley ϟ
Ronerm
Nearly Headless Nick
Arianna
morgana12
Dimitra Peverell
DraCo BaM MaLfoY
Anactaciaa_Rosetta
Sylvie Lovegood
sabinosss
elliza
Varonos
Morgan le Fay
Merlin Longstaff
multi
Pansy Parkinson
Sev
aiswp0s
Dragonic
Darkness
Madame Maxime
Christy
Witch-King
elena!
Narcissa
Hecate
Ms Padfoot
Tom Marvolo Riddle
Cassandra Black
Albus_The_Wise
Minister for Magic
Rose Black
51 απαντήσεις
Καθαριστής στη Nasa ή δικηγόρος στην Ελλάδα;
Ψηφοφορία
???
- [ 41 ]
- [61%]
- [ 26 ]
- [39%]
Σύνολο Ψήφων: 67
paul potter- παίκτης/ρια Quidditch
- Αριθμός μηνυμάτων : 670
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: μαγος τωρα μαγος για παντα
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Καθαριστής στη Nasa ή δικηγόρος στην Ελλάδα;
Δικηγορος
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°52
aiswp0s έγραψε: και οπως ειπα το γνωστικο πεδιο του καθαριστη στη νασα ειναι ειναι τεραστιο. πχ, για ειδικες περιπτωσεις αναγκης, που λειπουν αλλοι καποιος πρεπει να αναλαβει... καποιος με γνωσεις... δεν παιρνουν οποιον κι οποιον...
Σωστά πρέπει να ξέρεις πως λειτουργούν τα σουίφερ,οι ηλεκτρικές σκούπες και κυρίως που χρησιμεύει αυτό το πράγμα που αυτοαποκαλείται χλωρίνη
Γιατί ακόμα και καθαριστής να είσαι ε τι στον Γαβαλά δεν θα σου ζητήσουν να συμμετάσχεις σε καμιά σπέσιαλ μίσιον?
*
*
*
*
*
*
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°53
Arcturus Regulus Black έγραψε:aiswp0s έγραψε: και οπως ειπα το γνωστικο πεδιο του καθαριστη στη νασα ειναι ειναι τεραστιο. πχ, για ειδικες περιπτωσεις αναγκης, που λειπουν αλλοι καποιος πρεπει να αναλαβει... καποιος με γνωσεις... δεν παιρνουν οποιον κι οποιον...
Σωστά πρέπει να ξέρεις πως λειτουργούν τα σουίφερ,οι ηλεκτρικές σκούπες και κυρίως που χρησιμεύει αυτό το πράγμα που αυτοαποκαλείται χλωρίνη
Γιατί ακόμα και καθαριστής να είσαι ε τι στον Γαβαλά δεν θα σου ζητήσουν να συμμετάσχεις σε καμιά σπέσιαλ μίσιον?
Μλκ γελάω
Statler
Sectumsembra- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5829
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Life sucks.Get a helmet!
- Δημοσίευση Ν°54
Ψηφίζω καθαριστής επειδή δεν μ'αρέσει το επάγγελμα του δικηγόρου
Slytherin Fiction Team
Druella Black- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6304
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity
Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."
- Δημοσίευση Ν°55
Δικηγόρος
Humanity is a vampire's greatest weakness.
No matter how easy it is to turn it off, it keeps trying to fight it's way back in.
Sometimes I let it.
- ♥:
Proud Rusher
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°56
Η απαντηση ειναι προφανέστατη.
Παιχτης Ριάλιτυ στον Αρη.
Παιχτης Ριάλιτυ στον Αρη.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Roland Weasley- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 4343
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2014
Magical Identity
Today's thought: Fuck it all.
- Δημοσίευση Ν°57
Καθαριστής στη Νasa. Και μόνο που θα δουλεύω εκεί θα είναι καταπληκτικό.
Just because everybody hates it doesn't mean it's no good.
-Despicable Me 2
-Despicable Me 2
Yes, you are cute
but a minion will always be cuter
but a minion will always be cuter
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°58
Θυρωρός στο CERN
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°59
αλτέρνατιβ τυπόνι
meet me in montauk
Carl
Magorian Greyback- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8444
Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2013
Magical Identity
Today's thought: Just Nothing
- Δημοσίευση Ν°60
Παρ'όλο που δεν είμαι καθόλου των θεωρητικών , θα πω δικηγόρος
Στην NASA αν και θα είσαι μέσα σε ένα μέρος με τόσους καταξιωμένους επιστήμονες , αυτό είνια και το κατά μιας και ο κοινός καθαριστής θα αντιμετωπίζει ένα είδος "ρατσισμού" να το πω
Στην NASA αν και θα είσαι μέσα σε ένα μέρος με τόσους καταξιωμένους επιστήμονες , αυτό είνια και το κατά μιας και ο κοινός καθαριστής θα αντιμετωπίζει ένα είδος "ρατσισμού" να το πω
- loyalties:
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°61
Ελπίζω οτι οι επιστήμονες που στελεχώνουν την Νάσα δεν είναι τόσο βόδια ώστε να θεωρούν κατώτερο τους αυτόν που εξαιτίας του μπορούν να ασκούν το επάγγελμα/αγάπη τους
meet me in montauk
Carl
Claire Delacour- Administrator
Head of D.I.M.C. - Αριθμός μηνυμάτων : 10301
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015
Magical Identity
Today's thought: give more, expect less
- Δημοσίευση Ν°62
προτιμω καθαριστρια γιατι εκει δεν ειναι ελλαδα, να μην μπορεις να ανεβεις επαγγελματικα, ακομα και σαν καθαριστρια θα εχω προοπτικες, ενω εδω ακομα και με την καλυτερη θεση εχεις πιο λιγες προοπτικες για ανελιξη...
- my stuff... :
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°63
Ναι, θα έχεις προοπτικές να γίνεις το πρώτο (ξεσκονο)χέρι του AldrinClaire Delacour έγραψε:προτιμω καθαριστρια γιατι εκει δεν ειναι ελλαδα, να μην μπορεις να ανεβεις επαγγελματικα, ακομα και σαν καθαριστρια θα εχω προοπτικες, ενω εδω ακομα και με την καλυτερη θεση εχεις πιο λιγες προοπτικες για ανελιξη...
Να χαρώ εγώ ελληνική νοοτροπία. breaking news: δεν πάμε πουθενά σκεπτόμενοι έτσι.
Καταρχάς αυτό που λες έρχεται σε αντίθεση ακόμη και με τη φύση του τόπικ, καθώς το πρώτο ποστ λέει "Θα προτιμούσατε να είστε στο προσωπικό καθαριότητας της NASA, ή ένας/μια καταξιωμένος/η δικηγόρος στον χώρο της Ελλάδας;"
Μπορείς μια χαρά να διακριθείς στην Ελλάδα. Δε θα καταξιωθούν πολλοί, ούτε καν αρκετοί. Θα ξεχωρίσουν αυτοί που δεν ανήκουν στις μετριότητες από τις οποίες έχουμε πλημμυρίσει.
Έχω βαρεθεί αυτή τη στάση από νέα άτομα, που ξεγράφουν την Ελλάδα χωρίς καν να προσπαθήσουν να τη ζήσουν. Αν μπορείς να φύγεις μπράβο σου, αλλά ίσως, ίσως, να φταίει και το ότι όλοι εγκαταλείπουν που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°64
- Σπόιλερ:
- Isabelle Lightwood έγραψε:Claire Delacour έγραψε:προτιμω καθαριστρια γιατι εκει δεν ειναι ελλαδα, να μην μπορεις να ανεβεις επαγγελματικα, ακομα και σαν καθαριστρια θα εχω προοπτικες, ενω εδω ακομα και με την καλυτερη θεση εχεις πιο λιγες προοπτικες για ανελιξη...
Να χαρώ εγώ ελληνική νοοτροπία. breaking news: δεν πάμε πουθενά σκεπτόμενοι έτσι.
Καταρχάς αυτό που λες έρχεται σε αντίθεση ακόμη και με τη φύση του τόπικ, καθώς το πρώτο ποστ λέει "Θα προτιμούσατε να είστε στο προσωπικό καθαριότητας της NASA, ή ένας/μια καταξιωμένος/η δικηγόρος στον χώρο της Ελλάδας;"
Μπορείς μια χαρά να διακριθείς στην Ελλάδα. Δε θα καταξιωθούν πολλοί, ούτε καν αρκετοί. Θα ξεχωρίσουν αυτοί που δεν ανήκουν στις μετριότητες από τις οποίες έχουμε πλημμυρίσει.
Έχω βαρεθεί αυτή τη στάση από νέα άτομα, που ξεγράφουν την Ελλάδα χωρίς καν να προσπαθήσουν να τη ζήσουν. Αν μπορείς να φύγεις μπράβο σου, αλλά ίσως, ίσως, να φταίει και το ότι όλοι εγκαταλείπουν που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο.
ποτε δεν ξεγραψα την ελλαδα, το ακριβως αντιθετο, δεν θελω με τιποτα να φυγω απο εδω τουλαχιστον οσο εχω αλλες επιλογες... το σκεπτικο πισω απο την απαντηση μου, ηταν οτι εγω ηδη σπουδαζω και σκεφτομαι το μεταπτυχιακο, οταν θα τα εχω αυτα αν μου δινοταν η ευκαιρια εστω και για καθαριστρια στη νασα, θα μπορουσα να κανω γνωριμιες κλπ εκει και βρω κατι καινουργιο και καλυτερο... το οτι δεν ξεγραφω την ελλαδα ομως, δεν σημαινει και οτι θεωρω οτι η μια ευκαιρια στην ελλαδα ειναι καλυτερη ή εστω ισοτιμη με καποια στο εξωτερικο... ειδικα με οσα γινονται αυτη τη στιγμη, τα ατομα που την "ξεγραφουν" απλα θεωρουν οτι δεν μπορουν να βρουν κατι στον τομεα που τους ενδιαφερει εδω...
παντα εφευγαν και παντα θα φευγουν ανθρωποι απο εδω, ειλικρινα δεν νομιζω να πιστευεις οτι αυτοι που φευγουν ευθυνονται για την κατασταση της χωρας...
- my stuff... :
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°65
Φάσκεις και αντιφάσκεις. Δεν έχεις ξεγράψει την Ελλάδα αλλά θα έφευγες ακόμη και ως καθαρίστρια γιατί δε θεωρείς ότι μια ευκαιρία στην Ελλάδα είναι καλύτερη ή έστω ισότιμη με κάποια στο εξωτερικό;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°66
απο που φασκω και αντιφασκω???αν βλεπεις οτι δεν βρισκεις δουλεια εδω η βρισκεις με 600 ευρω εσυ θα μεινεις???
θελω παρα πολυ να μεινω εδω, αλλα αν δεν βρω κατι γιατι να το κανω??? εσυ πιστευεις οτι στην ελλαδα οι ευκαιριες που παρουσιαζονται ειναι ιδιες με αυτες που βρισκεις εξω??
θελω παρα πολυ να μεινω εδω, αλλα αν δεν βρω κατι γιατι να το κανω??? εσυ πιστευεις οτι στην ελλαδα οι ευκαιριες που παρουσιαζονται ειναι ιδιες με αυτες που βρισκεις εξω??
- my stuff... :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°67
Εγώ θεωρώ ότι έχουμε ειδωλοποιήσει το "έξω". Δεν είναι όλοι πλούσιοι και μεις φτωχοί και δεν έχουν όλοι ελάχιστο ανταγωνισμό περιμένοντας τους Έλληνες με ανοιχτές αγκάλες.
geowizard- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 3125
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°68
Για να απαντήσω στο ερώτημα του τόπικ, εφόσον καμία από τις δύο επιλογές δεν αντιπροσωπεύει το τι πραγματικά θέλω να κάνω στη ζωή μου, εάν έπρεπε αναγκαστικά να διαλέξω, θα επέλεγα αυτό που θα μου προσέφερε καλύτερη ζωή και ικανοποίηση των αναγκών μου σε μεγαλύτερο βαθμό. Εάν ήταν το πρώτο, το πρώτο. Εάν ήταν το δεύτερο, το δεύτερο.
Geowizard
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°69
οχι σιγουρα δεν ειναι ολοι πλουσιοι, ουτε εδω ειναι ολοι φτωχοι...Isabelle Lightwood έγραψε:Εγώ θεωρώ ότι έχουμε ειδωλοποιήσει το "έξω". Δεν είναι όλοι πλούσιοι και μεις φτωχοί και δεν έχουν όλοι ελάχιστο ανταγωνισμό περιμένοντας τους Έλληνες με ανοιχτές αγκάλες.
νομιζω ομως οτι με βαση την προσπαθεια, και την δουλεια που κανει καποιος στο εξωτερικο μπορει να ανεβει πιο πολυ και να εχει και πολυ καλυτερες απολαβες, απο καποιον με την ιδια προσπαθεια και δουλεια εδω, που σε αυτη την περιοδο που περναμε ουτε ευκολο ειναι και σε αρκετες περιπτωσεις ουτε εφικτο...
εγω νομιζω ή υπερεκτιμας την ελλαδα ή εθελοτυφλεις τουλαχιστον με οσα συμβαινουν εδω περα....
- my stuff... :
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°70
Claire Delacour έγραψε:απο που φασκω και αντιφασκω???αν βλεπεις οτι δεν βρισκεις δουλεια εδω η βρισκεις με 600 ευρω εσυ θα μεινεις???
μα στο τόπικ σου έλεγε πως μπορείς να έχεις μια καλή δουλειά στην Ελλάδα ως δικηγόρος, όμως εσύ προτίμησες στην απάντησή σου το ΄έξω...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°71
Δεν υπερεκτιμώ καμία Ελλάδα, ξέρω πόσο άσχημη είναι η κατάσταση και τη ζω κάθε μέρα. Αυτό δε σημαίνει ότι η κατάσταση αυτή επικρατεί μόνο στην Ελλάδα. Όπου και να πας θα υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί. Αυτό στο οποίο ενίσταμαι είναι σχετικά με το αν μπορείς να πετυχεις στην Ελλάδα ή όχι, και η απάντηση είναι πως μπορείς. Και άπαξ και τα καταφέρεις έχεις ένα πολύ λαμπρότερο μέλλον απ' ό,τι θα χες ως καθαρίστρια ακόμη και στον Όλυμπο να πλένεις τα κύπελλα από το νέκταρ των 12. Ως καθαρίστρια δεν μπορείς να ανέβεις, γιατί το επάγγελμα δεν εξελίσσεται, δεν έχει κλάδους, είναι το ένα και το αυτό. Και στη Νάσα να είσαι, και να έρθεις σε επαφή με τόσο κόσμο, πώς ακριβώς θα σε βοηθήσει κάτι τέτοιο; Για να σου προσφέρουν μια ευκαιρία πρέπει να είσαι μέσα στα πράγματα, να έχεις βγάλει μια σχολή μιας επιστήμης, κάτι.Claire Delacour έγραψε:οχι σιγουρα δεν ειναι ολοι πλουσιοι, ουτε εδω ειναι ολοι φτωχοι...Isabelle Lightwood έγραψε:Εγώ θεωρώ ότι έχουμε ειδωλοποιήσει το "έξω". Δεν είναι όλοι πλούσιοι και μεις φτωχοί και δεν έχουν όλοι ελάχιστο ανταγωνισμό περιμένοντας τους Έλληνες με ανοιχτές αγκάλες.
νομιζω ομως οτι με βαση την προσπαθεια, και την δουλεια που κανει καποιος στο εξωτερικο μπορει να ανεβει πιο πολυ και να εχει και πολυ καλυτερες απολαβες, απο καποιον με την ιδια προσπαθεια και δουλεια εδω, που σε αυτη την περιοδο που περναμε ουτε ευκολο ειναι και σε αρκετες περιπτωσεις ουτε εφικτο...
εγω νομιζω ή υπερεκτιμας την ελλαδα ή εθελοτυφλεις τουλαχιστον με οσα συμβαινουν εδω περα....