Τι να πρωτοδιαλεξω! Ολο το βιβλιο ηταν καταπληκτικο! Σε κρατουσε σε αγωνια, ειχε δραση, χιουμορ, συγκρουσεις, συγκινησεις... Απο το δευτερο ονειρο του Χαρυ και μετα , το βιβλιο κορυφωνεται. Οι σκηνες στο Υπουργειο, ο θανατος του Σειριου, η αντιδραση του Χαρυ, η σκηνη στο γραφειο του Νταμπλαντορ που ο Χαρυ τα κανει ολα θρυψαλα και μετα ηρεμει και ακουει τι εχει να του πει ο Νπανπλαντορ.. Το σημειο που ειχε μεινει αμιλητος και κοιτουσε απ'το παραθυρο να ξημερωνει... Η συζητηση του με τη Λουνα στο τελος του βιβλιου! Εκει που του λεει οτι ο Σειριος δεν πεθανε, οτι πισω απο το πεπλο ειναι ζωντανοι.. Τι θεαρα αυτη η Λουνα! Τη θαυμασα ακομα περισσοτερο σ'αυτο το σημειο! Ολη της η σταση, απο το πως αντιμετωπιζε τα χαζα που της πηραν τα παπουτσια ως την ελπιδα και την αισιοδοξια που μετεφερε στο Χαρι.. . Το ονειρο του Χαρι με το φιδι, οι συναντησεις των Σιγμα-Νι, η εξοδος των Ουεσλι.. Ο καταλογος ειναι μεγαλος!
Αγαπημενες μου αστειες σκηνες ηταν η εξοδος των Ουεσλι (απειρα μπραβο! ) και η σκηνη που ο Χαρι μπαινει μεσα στο δωματιο που τον περιμεναν η Ερμιονη και ο Ρον , στην αρχητου βιβλιου, και αρχιζει να φωναζει! Εκει που μπαινουν μεσα οι δυδυμοι και του λενε οτι ακουσαν τη 'φωνουλα του"... χαχαχαχα τελειοο!
Η σκηνη που ο Χαρι αποφασιζει να φυγει με το Θερστραλ και τα παιδια του λενε οτι θα ερθουν μαζοι του .
Η λογομαχεια μεχρι να αποφασισουν τι πρεπει να κανουν, η αγωνια μεχρι να φτασουν, η παγιδα στο Υπουργειο...
Και τοσα αλλα που αμα τα γραψω δε θα μου φτανουν σελιδες για σελιδες!
Τελειο βιβλιο!
Αγαπημενες μου αστειες σκηνες ηταν η εξοδος των Ουεσλι (απειρα μπραβο! ) και η σκηνη που ο Χαρι μπαινει μεσα στο δωματιο που τον περιμεναν η Ερμιονη και ο Ρον , στην αρχητου βιβλιου, και αρχιζει να φωναζει! Εκει που μπαινουν μεσα οι δυδυμοι και του λενε οτι ακουσαν τη 'φωνουλα του"... χαχαχαχα τελειοο!
Η σκηνη που ο Χαρι αποφασιζει να φυγει με το Θερστραλ και τα παιδια του λενε οτι θα ερθουν μαζοι του .
Η λογομαχεια μεχρι να αποφασισουν τι πρεπει να κανουν, η αγωνια μεχρι να φτασουν, η παγιδα στο Υπουργειο...
Και τοσα αλλα που αμα τα γραψω δε θα μου φτανουν σελιδες για σελιδες!
Τελειο βιβλιο!