από Milady D' Hiver Τετ Μάης 20, 2015 11:37 am
Λοιπον δυο πραγματα εχω να πω.
Σημερα στην σχολη μας εβαλε να κανουμε ερευνα πανω σε "emerging technologies" γιατι την επομενη βδομαδα θα παρουσιασει ο καθενας απο ενα και θα κανουμε συζητησουλα. Ε και επειδη ηξερα οτι οι περισσοτεροι θα επαιρναν facebook, youtube, twitter, instagram και τα σχετικα ειπα να παρω εγω tumblr. Αδικα εχω το ρανκ tumblr addict εδω; Ας χρησιμοποιησω την "ειδικοτητα" μου prof. tumblr blogger οπως το εχω και στο facebook για να παρω κανα καλο βαθμο.
Και το διασκεδασα τοσο πολυ!!! Ημουν και τις 4 ωρες με το tumblr ανοιχτο και reblogαρα πραγματα. Και να ηθελε η καθηγητρια να μου πει κατι -που δεν θα ελεγε- η απαντηση ηταν ετοιμη και λογικη. Ερευνα για την εργασια κανω. Δεν χρειαζοταν να ψαξω πολυ για να κανω την παρουσιαση. Τα περισσοτερα τα ηξερα ηδη.
Και με εβλεπαν που τα εκανα ολοι και μου ελεγαν σε φαση "εσυ εισαι ενθουσιασμενη", "το διασκεδαζεις". ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ.
Δεν ειναι καθε μερα που σου δινεται ευκαιρια να κανεις κατι τετοιο...
Ε τεσπα, αυτα.
Και το 2ο που ηθελα να πω ειναι οτι... Γιαννα, το blog σου ειναι στα "your most liked and reblogged blogs" με 2%. Εχω ενα μπλογκ με 3%, 7 με 2% συμπεριλαμβανομενου και του δικου σου και ενα με 1%. Απλα ηθελα να στο πω.