17ος αιωνας Αγγλια
Την δεκαετια του 30
Dan_LiZa έγραψε:Πραγματικα θα ηθελα να ζουσα στον 14-15 αιωνα μονο και μονο για τα ρουχα! Παιδια, τι τελεια φορεματα που φορουσαν οι γυναικες!
tom marvolo riddle έγραψε:Απαντηση προς κατι που ειδα παραπανω..Οι γαλλοι του 17-20ου αιωνα ειναι αυτοι που δεν εκαναν μπανιο,και ετσι λενε καποιοι καλοηθεις οτι δημιουργησαν τα υπεροχα αρωματα..Δεν το πιστευω ομως..Ενας ανθρωπος δεν μπορει να ζησει χωρις μπανιο..
Dan_LiZa έγραψε:Πραγματικα θα ηθελα να ζουσα στον 14-15 αιωνα μονο και μονο για τα ρουχα! Παιδια, τι τελεια φορεματα που φορουσαν οι γυναικες!
Όντως ρε παιδί μου! Μιλάμε για φορέματα-έργα τέχνης! Ειδικά των αριστοκρατισσών...Dan_LiZa έγραψε:Πραγματικα θα ηθελα να ζουσα στον 14-15 αιωνα μονο και μονο για τα ρουχα! Παιδια, τι τελεια φορεματα που φορουσαν οι γυναικες!
SiMoS έγραψε:εγω στην εποχη του διαφωτισμου...μ αρεσουν παρα πολυ οι ιδεες των διαφωτιστων...
Este έγραψε:Θ ηθελα επισης να ζω στην ΣΠΑΡΤΗ μαρεσει υπερβολικα...γενικα απο ολα αυτα που μαθαινουμε αλλα παιδια τωρα πο το ξανασκεφτομαι η αγαπημενη μου εποχη θα ηταν αναμφιβολα διπλα στον Μπετοβεν, Μπαχ και γενικα ολους τους εξαισιυς συνθετες της κλασσικης ...!!!!
βσκ αυτες ηταν ιδεες του τζον λοκDan_LiZa έγραψε:SiMoS έγραψε:εγω στην εποχη του διαφωτισμου...μ αρεσουν παρα πολυ οι ιδεες των διαφωτιστων...
Η Ιστορια σου κατσει στο μυαλο ε? Ποποποποπο. Να μουν διπλα στον Ρουσο, θα φωναζα στον κοσμο για την ελευθερια της ζωης, τη περιουσιας.... Με πηρε παλι το συναισθημα
elena! έγραψε:στον μεσαίωνα φυσικά.
με τα κάστρα, τους ιππότες, τις μάχες....
αυτές είναι εποχές!
SiMoS έγραψε:βσκ αυτες ηταν ιδεες του τζον λοκDan_LiZa έγραψε:SiMoS έγραψε:εγω στην εποχη του διαφωτισμου...μ αρεσουν παρα πολυ οι ιδεες των διαφωτιστων...
Η Ιστορια σου κατσει στο μυαλο ε? Ποποποποπο. Να μουν διπλα στον Ρουσο, θα φωναζα στον κοσμο για την ελευθερια της ζωης, τη περιουσιας.... Με πηρε παλι το συναισθημα
παιδια εγω θα ηθελα να ζω στην εποχη του μπετοβεν,μοτσαρτ,σουμπερτ κ χαυντν...αυτη η εποχη ηταν υπεροχη...