από Nearly Headless Nick Παρ Φεβ 21, 2014 12:43 am
Πολλοί από εμάς, έχοντας βάλει στο μάτι μια συγκεκριμένη στολή για φέτος, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε διάφορες... μικροθυσίες για να πετύχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Οι άντρες που γίνονται γυναίκες κάνουν αποτρίχωση, άλλοι αγοράζουν νέες πιτζάμες που να τους πάνε πάνω τους, ώστε να μη πάνε σα το λέτσο στο πάρτι. Διάφοροι σκίζουν μπλουζάκια και να τα ποτίζουν με πουμαρό για να δείξουν πως τους επιτέθηκαν ζόμπι. Το πιο σύνηθες, όμως, είναι εκείνο του βάρους. Όλοι ξεκινάνε δίαιτες και γυμναστικές για να μη χρειαστεί να πάνε να αγοράσουν στολή και να ακούσει όλο το μαγαζί το XXL μέγεθος που φοράει. Εσείς έχετε κάνει κάποια θυσία λόγω της εποχής ή συμβιβάζεστε με αυτά που μπορείτε; Μαρτυρήστε, μαρτυρήστε!
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
από Phineas Nigellus Black Παρ Φεβ 21, 2014 4:01 pm
η μόνη θυσία που έκανα ήταν που είχα την περούκα τόσες ώρες με τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά μου και με ψιλοπονούσε, βέβαια μετά απο λίγο ούτε που το ένιωθα οπότε δεν το λες και θυσία. εδώ το πάνω μέρος της στολής μου ήταν γυναικείο και όλοι μου λέγαν οτι δεν θα σου μπαίνει και δεν θα σου μπαινει, μαντέψτε τι; ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ!!
Οι άντρες ντυμένοι γυναίκες είναι πιο ωραίοι αν αφήσουν την τριχάρα ρε.
Η μόνη θυσία που έχω κάνει είναι να ζωγραφίσω μουστάκι και να υπομείνω το κρύο (αφού καμία αποκριάτικη στολή δεν προβλέπει προστασία εκτός αν έχεις και ταιριαστό παλτό (δύσκολο).
We will always be so much more human than we wished to be.