προτιμάς 20 λεπτά με τα πόδια ανηφόρα κατηφόρα ή 20 λεπτά λεωφορείο και φτάσαμε ον δε σποτ;
ευχαριστώ πολύ
Έλα, άρχισε να λες ονόματα να δούμε αν έχουμε πάει!Nearly Headless Nick έγραψε:είναι ολοδικό μου το σπίτι για μια σχεδόν εβδομάδα.
ρε ξέρεις πόσες φορές έχουμε κανονίσει με τη μάνα μου να έρθουμε κι όλο κάτι συμβαίνει; αν κοιτάξει σε προηγούμενες σελίδες... εγώ δε πιστεύω τίποτα μέχρι να δω εισητήριο. μη σου πω μέχρι να μπω στο τραίνο.
καλά μωρέ, θα πάρω ένα λεωφορείο για να έρθω εκεί που θα μου πείτε. αλλά έχω ακούσει για κάτι πολύ ωραίες καφετέριες και θέλω να με πάτε εκεί.
Ρε σε κοροϊδεύει στα μούτρα σου, θέλει 30λεπτά το λιγότερο από Πυλαία για Καμάρα ξέρω γω, πόσο ψέμμα.Morgan le Fay έγραψε:ναι, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις ούτε συκιές ούτε ευαγγελίστρια. σε μένα θα μείνεις.
προτιμάς 20 λεπτά με τα πόδια ανηφόρα κατηφόρα ή 20 λεπτά λεωφορείο και φτάσαμε ον δε σποτ;
ευχαριστώ πολύ
πες μου οτι λες τα καραβάκια που κάνουν βόλτα στο Θερμαικό (που όντως τέτοια εποχή είναι τέλεια) και τον Πύργο του ($$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$)Οτέ;Nearly Headless Nick έγραψε:what th..? ρε 'σεις μου είπαν ότι είναι κοντά στο κέντρο εκεί που μένω
δε ξέρω ονόματα, ανθή, είναι μια βάρκα ξέρω και μια άλλη που γυρίζει
λολ, είσαι αστεία, γιατί μέρα παρά μέρα εκεί είμαι και τα έχω φάει τα λεωφορεία στην μάπαMorgan le Fay έγραψε:@ανθή, δεν ξέρεις καν που είναι η πυλαία, πόσο μάλλον να χεις έρθει
γιώργο τέτοιες μέρες που θα έρθεις, από το τέρμα της πυλαίας ως το τέρμα στο τέλος του κέντρο θέλει 50 λεπτά. εμείς θα κάνουμε 30 το πολύ