από Halfblood Prince Τετ Ιουλ 01, 2015 1:16 pm
Phineas Nigellus Black έγραψε:τα λεωφορεία ως επι το πλείστον είναι το πιο άβολο μέσο μεταφοράς, κάνεις (τουλάχιστον στην θεσσαλονίκη) το διπλάσιο για να πας, περιμένεις μερικές φορές αρκετή ώρα, σε αφήνουν σε κάποια απόσταση απο τον προορισμό σου όπως και είναι μια απόσταση απο το σπίτι σου, μπορεί να βρωμάνε, να έχει ζέστη, να έχει κρύο, πολλοί οδηγοί νομίζουν οτι οδηγούν φόρμουλα ένα και πάνε σαν τρελοί, είναι αγενέστατοι κτλ. Και επίσης ποιος θέλει να βλέπει κόσμο; -,-
Αν είχα λεφτά θα προτιμούσα να έπαιρνα ταξί για μετακινήσεις εντός πόλης και δικό μου όχημα για μεγάλες αποστάσεις.
Δυστυχώς δεν έχω και είμαι με τα λεωφορεία.
Συμφωνώ μαζί σου, τα λεωφορεία είναι το πιο δύσκολο μέσο μεταφοράς για όλο τον κόσμο, είμαι σίγουρος, κι όχι μόνο για εμάς.
Αλλά κι εγώ μέχρι να μάθω καλύτερα να οδηγάω, μ' αυτά θα παραμείνω
Mysterious Wizard έγραψε:^Βασικά έχω δίπλωμα και θα μπορούσα να έχω αυτοκίνητο, αν ήθελα μπορούσα να πάρω το παλιό του παππού μου, αλλά το παρκάρισμα είναι τεράστια υπόθεση, ειδικά στο κέντρο και βαριέμαι τα μπλοκαρίσματα και φανάρια.
Γενικά φωτιά στον οασθ, αλλά τα μέσα μαζικής είναι και έκο φρέντλι, μη ξεχνιόμαστε.
Στο ότι είναι φιλικά στο περιβάλλον έχεις δίκιο, είναι σίγουρα πολύ σημαντικό, αλλά τα καινούρια "eco friendly" λεωφορεία που έχουν δημιουργήσει, κυκλοφορούν στους δρόμους μόνο Σάββατο, άντε και καμιά Κυριακή, εδώ στην Αθήνα τουλάχιστον. Είσαι συνέχεια με τα παλιά, που δεν έχουν κλιματισμό, μη σου πω ούτε αναρτήσεις!