ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑ!ΚΥΡΙΑΚΟΚΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΒΗΝΩ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΣΗ ΣΟΥ!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣΠΕΝΣ!!!!!!!ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΕΔΕΥΤΙΚΑ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ
Η ms_padfoot απεμεινε να κοιταζει αποσβολωμενη την κοπελα ενω το κατασπρο χρωμα οπου ειχε εξαπλωθει στην επιφανεια του προσωπου της δεν ηταν σιγουρα αποτελεσμα καποιου καμουφλαζ...
''Συγνωμη,ηρθε ο Φιλτς μεχρι τον κοιτωνα???Απο που κι ως που?" προσθεσε εντρομα και πηρε στα χερια της τον μυστικο χαρτη για ακομα μια φορα.....
''Μαλλον θα εκανε περιπολια...'' ειπε υστερα απο ορισμενα λεπτα σκεψης η καινουργια μαθητρια με το ονομα Φλερ κι απεμεινε να κοιταζει το ταβανι εξαιταστικα,λες και περιμενε τον Φιλτς να ξετρυπωσει με καποιον φακο απο τον σωληνα....
''Χα!Ο Φιλτς περιπολια!'' γελασε περιπαιχτικα ο Novaenir φορωντας παλι αυτο το στραβο χαμογελο οπου εκανε την ms_padfoot να βγαζει καλους απο αμηχανια....
''Μπορει να ειμαι καινουργιος αλλα γνωριζω πολυ καλα πως η περιπολια ειναι δουλεια των επιμελητων....σωστα ms_padfoot?'' προσθεσε με ενα μαχητικο τονο το αγορι....
Η ms_padfoot ομως δεν εδειχνε να τον ακουει....το μυαλο της ταξιδευε χιλιομετρα μακρυα καθως εξεταζε με μεγαλο ενδιαφερον το μαγικο αντικειμενο στα χερια της...Το μυαλο της εδειχνε να εχει παρει φωτια.....τα ματια της διαβαζαν με μεγαλη ταχυτητα την σελιδα και καθε τοσο σταματησουν σε ενα συγκεκριμενο σημειο που εδειχνε να της αποσπα την προσοχη....Η κοπελα τοτε εδειχνε να ψιθυριζει ορισμενες λεξεις,η ονοματα τα οποια προσπαθουσε να συγκρατησει νοερα στο μυαλο της....
O Novaenir εδειχνε να διασκεδαζει με το θεαμα....Οι λεπτες γραμες οπου σχηματιζονταν στο προσωπο της καθε φορα οπου ανακαλυπτε κατι σε συνδιασμο με τις αποτομες κινησεις και το βαθος του βλεματος της την εκαναν ανυποφορα ελκυστικη.....
''Οχι καλε,μονο οι καημενοι οι αρχιεπιμελητες φορτωνονται με αυτη την αγκαρια μια στο τοσο!''
Η τσιριχτη φωνη του κοριτσιου με το ονομα Ελενα τον εκαναν αμεσως να επανερθει στην πραγματικοτητα....
''Βλεπεις στο Χογκουαρτς μας εχουν πολυ κακομαθημενους'' προσθεσε με ενα γατισιο χαμογελο η κοπελα κλεινωντας του αναλφρα το ματι....
''Ναι το παρατηρησα....Τοσο κακομαθημενους που δεν μπορειτε ουτε ενα απλο τοστ να φτιαξετε μονοι σας'' πεταξε πονηρα ο Novaenir κοιτωντας με νοημα την ms_padfoot και αφηνωντας την Ελενα να κοιτεται κατω απο τα γελια....
Η ms_padfoot προς μεγαλη του εκπληξη ανταπεδοσε το βλεμμα και εκλεισε με αγαπη το αντικειμενο οπου κρατουσε....
''Λοιπον,ο μαγικος χαρτης μου εδειξε οτι ο Φιλτς κατευθηνθηκε σε ΟΛΟΥΣ τους κοιτωνες...αυτη τη στιγμη βρισκεται στο Σλιθεριν και μιλαει με αυτη την αγελαδο την Αμυγδαλια....με αλλα λογια,δεν καταλαβε οτι ειμαστε εμεις αυτοι που λυπουμε...'' πρσοσθεσε με καποια ανακουφηση και κοιταξε με νοημα το αγορι διπλα της....
''Και ειχα μια σκασιλα...'' της ειπε με καθε ειληκρινια ο Novaenir κανωντας την ms_padfoot να χαμογελασει...
''Πιστεψε με δεν θα ειχες μονο μια,αλλα πολλες, αμα μου ανεθεταν εμενα την τιμωρια σου'' του ψιθυρισε σαρκαστικα εκεινη....
''Χμμμμμ,δελεαστικη απειλη...'' ειπε οσο πιο βασανιστηκα μπορουσε το αγορι και μετα απο λιγο προσθεσε..''κριμα ομως που ειμαστε συνενοχοι στο εγκλημα''
Η ms_padfoot του χαρισε ενα ασυτηρο βλεμμα,απο αυτα που λατρευε να βλεπει, και ξαναπηρε τον λογο
''Παρολ'αυτα ειδα οτι ολοι οι καθηγητες βρισκονται σε πληρη εγγρηγορση και λογικα θα ξεκινησουν τις ερευνες αργα η γρηγορα''
''Αχ τι ωραι!Λατρευω το κυνηγητο!'' ειπε μς την τρελη χαρα η Ελενα και αρχισε να χοροπηδαει σαν το κατσικι
''Ελενα θα κανω πως δεν το ακουσα αυτο....μην ξεχνας οτι ειμια αρχιεπημελητρια και εχω καθε δικαιωμα να σε τιμωρησω πριν το βαλεις στα ποδια''
''Μα....κι εσυ δεν παραβιαζεις τον κανονα της νυκτος αυτη τη σριγμη?" φωναξε θιγμενα το κοριτσι και την εδειξε απηλιτικα με την ακρη του δεικτη της...
''Εγω.....μου εχουν....αποστολη....ναι μου εχουν αναθεση μια αποστολη!'' ειπε βραχνα η ms_padfoot κανωντας δυο αμηχανα βηματα προς τα πισω...
''Σε ποιον τα πουλας αυτα?Ημασταν μπροστα οταν ο Novaenir..'' εκανε να αντιμηλησει η Φλερ αλλα η ms_padfoot σηκωσε απειλητικα το αναστημα της κανωντας την κοπελα να χασει τα λογια της....
''Αυτη τη στιγμη ειμαι εγω αυτη που πρεπει να κανει τις ερωτησεις,οχι εσεις!''
''Κατ'αρχας μπορειτε να μου πειτε πως ξερατε οτι ημασταν εδω?''
Η Ελενα σηκωσε αδιαφορα τους ομως και υστερα εσκασε ενα χαρωπο γελακι....''Εγω ακολουθησα αυτη'' προσθεσε προσχαρα δειχνωντας την κοπελα με το ονειροπολο βλεμμα η οποια εδειχνε να αναλυει ακομα σε βαθος τους σωληνες....
''Τι?Ε?Εγωωωω?Ααααα...να.....'' ειπε αργα η Φλερ προσπαθωντας προφανως να θυμηθει....''Εγω ακολουθησα αυτον!'' προσθεσε αδιαφορα δειχνωντας με την ακρη του κεφαλιου της την καφετια κουκουβαγια που ειχε κουρνιασει πανω στο αγαλμα του ''Κοιμισμενου Κουρσαρου''
-''Φιγκον'' φωναξε μια φωνη πισω τους γεματη θαυμασμο...
Η κουκουβαγια ανοιξε αγεροχα τα φτερα της και προσγειωθηκε απαλα στον ωμο του αφεντικου της!
''Πανεξηπνος δεν ειναι?'' ειπε με αγαπη ο Novaenir χαιδευοντας απαλα το κεφαλι του πουλιου...
''Μαλλον ξεροκεφαλος σαν εσενα'' ειπε με καθαρο εγωισμο η ms_padfoot αναλογιζομενη που τους ειχε μπλεξει αυτο το πουλι...Αντε τωρα να τους ξεφορτωθει ολους αυτους...
''Ωραια....'' προσθεσε η κοπελα διακοπτωντας το απαλο φτερουγισμα που μετεφερε ο αερας σαν νανουρισμα...
''Ευχαριστω για την βοηθεια,αληθεια,αλλα ειναι περασμενες 12 και επρεπε αυτη τη στιγμη να βρισκεστε στα κρεβατια σας''
Τα 3 παιδια απεμειναν να την κοιταζουν με εκεινο το ακρως εκνευριστηκο βλεμμα οπου δηλωνει ''Σε ποιον αιωνα ζεις?''
Η ms_padfoot ξεφυσηξε και καθισε οκλαδον στο πατωμα......''Παιδια δεν θελω να σας λεω ψεματα αλλα ειτε το πιστευεστε ειτε οχι βρισκομαστε σε πολυ μεγαλο κινδυνο''
Οι συμμαθητες της υστερα απο μια ανταλλαγη ενθουσιωδων βλεμματον την μιμηθηκαν....
''Νovaenir να κατσω πανω σου?Ειναι βρομικα κατω!'' ειπε με τσαχπινια η Ελενα η οποια δειχως περομενοντας απαντηση επιασε το αγορι απο το λαιμο και καθισε με ανεση πανω του...
Ο Novaenir την αγκαλιασε με θερμη απο την μεση,απολαμβανοντας την γθναικεια προσοχη και κοιταξε εξεταστικα την ms_padfoot
Η κοπελα αφου καταπιε με δυσκολια ενωσε τα χερια της καπως ακαμπτα και ανοιξε το στομα της ετοιμη να μιλησει...
''Κοιταξτε....ο μαγικος χαρτης μου αποκαλυψε πως 3 μαγοι,3 φοβεροι μαγοι, οπου δεν θα επρεπε να βρισκονται εδω γυροφερνουν αυτη τη στιγμη στο καστρο...''
Το κρυο αερακι που διαπερασε το σωμα της σε συνδιαμο με τις σοκαρισμενες εκφρασεις των συμμαθητων της,της εδοσαν το εναυσμα να συνεχισει...
''Μη φοβαστε....δεν....δεν ειναι εγκληματιες...'' προσθεσε και εκανε να κανανοιξει το στομα της αλλα η διαπεραστικη φωνη της Φλερ την εκανε να σταματησει...
''Και τοτε....τι ειναι?''
''Θεωρητικα....αυτοι οι ανθρωποι.....επρεπε να ειναι νεκροι!"
Αυτο ηταν αρκετο για να κανει τα κοριτσια να αναπηδησουν και να αρχισουν τα ουρλιαχτα...
''Σστττττττ!'' ειπε ταραγμενη η ms_padfoot σπευδοντας να κλεισει τα στοματα της Ελενας και της Φλερ...
''Λοιπον,αρκετα ειπα....τα πραγματα ειναι σοβαρα...δεν...δεν μπορω να σας πω περισσοτερα...''
''Γιατι?''
''Γιατι πολυ απλα αυτα αποτελουν μυστικα εμενα και του διαυθυντη....μυστικα που δεν μπορειτε να φανταστειτε ουτε στα πιο τρελα σας ονειρα....και μυστικα που δεν εχω δικαιωμα να μεταβιβασω σε ΚΑΝΕΝΑ!'' ειπε με αυστηροτητα η ms_padfoot,και κανωντας νοημα στα παιδια πως δεν σηκωνει αλλη κουβεντα....
''Λοιπον στα κρεβατια σας τωρα!'' προσθεσε θαρετα η κοπελα σηκωνοντας απειλητικα το ραβδι της.....
''Αμα δεν κανετε αυτο που σας λεω θα αναγκαστω να σας παβ σηκωτους στην Μακγκοναγκλ!Πιστεψτε με δεν εχω αλλη επιλογη''
''Μα!'' Αυτη ηταν η μονη λεξη οπου ειχε τη δυναμη να προφερει η Ελενα....Τα ματια της ειχαν γεμισει δακρυα....η περιεργεια ειχε χαραχτει σε καθε σχισμη τοτ εγκεφαλου της...ηθελε να μαθει κι αλλα......
''Δεν εχει μα ελενα'' Ηταν σειρα του Novaenir να μιλησει....το αγορι ειχε μεινει σιωπηλος για πολυ ωρα μελετωντας προσεκτικα ΟΛΑ οσο ειχε αναφερει η ms_padfoot....
Ο γλυκος τονος στην φωνη του σε συνδιασμο με το απαλο χαδι που προσφερε ως εδειξη παρηγοριας στην κοπελα,εκαναν τον θαυμα τους....
Η ελενα σταματησε να κλαει και αδυναμα κοιταξε το αγορι στο εσωτερικο των ματιων του....
''Η ms_padfoot ειναι αρχιεπιμελητρια και το μονο που θελει ειναι το καλο σας...δεν το βλέπεις ελενα?Δεν εχει την δικαοδοσια να πει περισσοτερα....οταν τα πραγματα ηρεμισουν ειμαι σιγουρος πως θα τα μοιραστει ολα μαζι μας...ετσι Νατασα?
Ο Novaenir κοιταξε σοβαρα αυτη τη φορα την κοπελα....
Εκεινη εγνεψε με κατανοηση κανωντας του νοημα πως επρεπε να φυγουν....
''Θα πας ηρεμα μαζι με την Φλερ στον κοιτωνα?Σε παρακαλω...καντο για μενα!'' ειπε το αγορι στο κοριτσι οπου τωρα ειχε χωθει στην αγκαλια του δινοντας του ενα φιλι στο μαγουλο...
''Οκ.....'' προφερε νοσταλγικα και πηρε την Φλερ απο το χερι.....
''Αυτος ειναι ο συντομοτερος δρομος...'' της ειπε υστερα αυτος,χτυπωντας ρυθμικα 3 φορες τον πινακα με το φτερωτο αλογο πισω του....Το πορτρετο ανοιξε και τα 2 κοριτσια σηρθηκαν αργα και παραπονεμενα μες το περασμα....
''Τα λεμε στο εντευκτηριο σε λιγο'' τους ειπε ευγενικα κλεινωντας το περασμα.....
H Ms_padfoot απεμεινε σκεφτηκη για ορισμενα λεπτα ανυμπορη να αντιδρασει....μοναχα οταν το αγορι αρχισε να σφυριζει ενα ρυθμικο σκοπο και σταθηκε θαρετα διπλα της η κοπελα αναπηδησε με δυναμη στον αερα..
''Συγγνωμη ποιος σου ειπε οτι θα ερθεις μαζι μου?'' ειπε εξαλη εκεινη κανωντας να αρπαξει το ραβδι της απο την τσεπη της....
''Δε νομιζω κυρια αλαφροπατητη!'' αντεδρασε γρηγορα αυτος σπροχνωντας την κοπελα και κρατωντας με δυναμη το κολλημενο πανω στο ραβδι χερι της .....
''Εγω ομως νομιζω'' ειπε εκεινη ατιθασα δινοντας του ενα χαστουκι το οποιο ομως απεφυγε με εναν εκπληκτικο ελιγμο το αγορι...
''Ασε με πρωτα να σου εξηγησω και μετα κανε οτι θες'' ειπε με βραχνη φωνη κολλωντας την κυριολεκτικα στον τοιχο εκεινος....
Η κοπελα ειχε κυριολεκτικα μουδιασει....αν το ατομο απεναντι της ηταν ενα αλλο αγορι θα τον ειχε αφοπλησει στο λεπτο.....ο Novaenir ομως ηταν διαφορετικος...μπροστα του αισθανοταν ανυδαμη....σνισχυρη να κουνηθει,να αναπνευσει να μιλησει....''
Το αγορι εσφυξε τους καρπους της κοπελας κανωντας τους χτυπους της καρδιας ακομια πιο εντονους.....Το αγορι ανοιξε το στομα του και το μεθυστικο του αρωμα εκανε το μυαλο της να στριφογυριζει....
''Κοιτα,δεν εχω μαθει να εκτελω εντολες....συνηθως κανω αυτο που θελω....και αυτο που θελω αυτη τη στιγμη ειναι να σε προστατεψω.....και μην ακουσω τιποτα βλακειες οπως οτι μια χαρα τα καταφερνεις και μονη σου διοτι ειδαμε τα κατορθωματα σου με τον Φιλτς...δεν με ενδιαφερει αν μου βαλεις τιμωρια.....δεκαρα δεν δινω....ms_padfoot δεν ειμαι χαζος....ξερω ποσο επικυνδυνη ειναι η κατασταση οπου αντιμετωπιζουμε....Ξερω για το σκοτεινο σημα....''
Η ms_padfoot κοκαλωσε στο ακουσμα των τελευταιων λεξεων...Αμεσως εσπασε τα δεσμα του αγοριου και τον κοιταξε καταματα...
''Μα πως?''
Το αγορι απομακρυνθηκε μερικα εκατοστα και εβγαλε απλαα ενα χαρτακι απο της τσεπη του.....''Αυτο ηταν κρεμασμενο στο ραμφος της κουκουβαγιας μου''
Η κοπελα αρπαξε με ενταση το χαρτι και διαβασε καθαρα τις λεξεις που αποτυπονωνταν με μαυρο πυχτο μελανι πανω του....
''Το σκοτεινο σημα εκανε την εμφανηση του για ακομα μια φορα.....Το κορακι επεστρεψε....Μεινετε εκει που ειστε...''
Η ms_padfoot ξαναδιαβασα το σημειωμα δυο και τρεις φορες.....
''Το κορακι.....δεν ειναι δυνατον!''
Ο Novaenir αρκεστηκε σε ενα απλο γνεψημο.....''Πρεπει να φυγουμε'' ειπε αμεσως μετα απλα....
Οι φωνες των καθηγητων εφταναν πλεον καθαρα στα αυτια τους...ερχονταν να τους κλεισουν στον κοιτωνα....
''Ναι αλλα που να παμε....???'' ειπε ανησυχη η ms_padfoot γηματιζοντας εντονα πανω-κατω....
''Εδοποιησες τον Ρασμους στο Χογκσμιντ να ερθει για ενισχυσεις?'' ακουστηκε η λεπτη φωνη της καθηγητριας Σπραουτ λιγα μετρα μακρυα...
Αμεσως το θερμο βλεμμα του αγοριου συναντησε το σκεπτικο βλεμμα του κοριτσιου...
''Η Μονοφθαλμη μαγισσα!'' ειπαν με μια φωνη και αρχισαν να τρεχουν....
Οταν επιτελους συναντησαν το υπεριφανο αυτο αγαλμα, ο Novaenir μπηκε μπροστα και με μια ιπποτικη κινηση εκανε νοημα στην ms_padfoot να περασει πρωτη...
Η κοπελα χαμογελασε αλλα ενα βρημα πριν την εισοδο σταματισε και του ειπε με νοημα...''Αληθεια...απο ποτε εχεις εσυ παρε-δοσε με τον Νταμπλντορ?''
Το αγορι χαμογελασε για ακομα μια φορα με εκεινο το ακαταμαχητο στραβο χαμογελο και της ψιθυρισε σειρτα στο αυτι....''Ωωωω ms_padfoot υπαρχουν τοοοοσα πολλα που δεν ξερεις για μενα''