από Jo_Mr.Sunshine Τετ Ιουλ 29, 2009 8:13 pm
η μάχη στο υπουργείο ήταν μέτρια...από κάθε άποψη. 17 λεπτά σύνολο πάνω κάτω από την αίθουσα των προφητειών μέχρι την εμφάνιση του φάντζ. Ο θάνατος του Σείριου γρήγορος, χωρίς συναίσθημα, χωρίς τίποτα. Η μάχη με το τάγμα ένας χαμός 1.5 λεπτού και τέλος. Μόνο η μονομαχία Ντάμπλντορ-Βόλντεμορτ άξιζε. Και αυτή ήταν βέβαια υπερβολικά γρήγορη. Μου άρεσαν όμως τα σκηνικά των διαφόρων τμημάτων του Υπουργείου και τα εφέ ήταν πολύ καλά. Η Μπέλα, ο Λούσιους και ο Βόλντι όλα τα λεφτά σαν ερμηνείες...και σχετικά καλή η σκηνή που μπάινει 'μέσα' στον Χάρι ο Βόλντι. Από εκεί και πέρα όλο το υπόλοιπο ήταν ο ορισμός του anti-climactic. Όπως και οι σκηνές μετά το υπουργείο που ήταν αδιάφορες, μικρές και έκλεισαν τη ταινία με μέτριο τρόπο.
Η σκηνή με τον Ντάμπλντορ και τον χάρι στο γραφείο έπρεπε να είναι μέσα στη ταινία. Παρ'όλα αυτά έβαλαν μία σκηνή 1 λεπτού το πολύ με μία ήρεμη συζήτηση...έτσι έχασε όλη η ταινία το νόημα. Ο Χάρι ήταν απόμακρος, θυμωμένος...το φινάλε δε το έδειξε καθόλου αυτό. Τέσπα..:p
Αγαπημένη μου σκηνή παρ'όλα αυτά είναι η σκηνή του Υπουργείου...:P γενικά την πέμπτη ταινία, αν και την είχα σε υπόληψη στην αρχή, τώρα μου φαίνεται απλά καλή. Τίποτα παραπάνω.