Να σου πω, πότε θα σταματήσεις να ακούς ό,τι ακούω?Mirabelle Salvatore έγραψε:Τι το ήθελα την μουσική βραδιά απόψε? Άντε να ξεκολλήσω απ'το ...
LOKASENNA
... τώρα...
Αυτή η δουλειά θα με πεθάνει, το βλέπω
Να σου πω, πότε θα σταματήσεις να ακούς ό,τι ακούω?Mirabelle Salvatore έγραψε:Τι το ήθελα την μουσική βραδιά απόψε? Άντε να ξεκολλήσω απ'το ...
LOKASENNA
... τώρα...
Και συ του μινόρε; Το πρελούδιο σε λα μινόρε... Και η φούγκα απ' σονάτα για βιολί σε σολ μινόρε, που υπάρχει και για εκκλησιαστικό όργανοι... Αχ μπαχ.Amycus έγραψε:Ωραία φούγκα όμως.Και αυτή σε φα μινόρε και σε σολ μινόρε.
ΟΚ, δε τρέχει τίποτα,Aurora Sinistra έγραψε:^τρέχει μόνο η γλώσσα μου
^Aφού εμείς αγάπη μου πάμε πακέτο σε όλαCassandra Black έγραψε:Να σου πω, πότε θα σταματήσεις να ακούς ό,τι ακούω?Mirabelle Salvatore έγραψε:Τι το ήθελα την μουσική βραδιά απόψε? Άντε να ξεκολλήσω απ'το ...
LOKASENNA
... τώρα...
Αυτή η δουλειά θα με πεθάνει, το βλέπω
Είστε μεγάλοι.Nearly Headless Nick έγραψε:ΟΚ, δε τρέχει τίποτα,Aurora Sinistra έγραψε:^τρέχει μόνο η γλώσσα μου
και ξέρω τι θα πω για 'σας.
Μπαχ να είναι και ό,τι να΄ναι.Απλά αυτές είναι απο τις πολύ ωραίες φούγκες του.@RtVaVα έγραψε:Και συ του μινόρε; Το πρελούδιο σε λα μινόρε... Και η φούγκα απ' σονάτα για βιολί σε σολ μινόρε, που υπάρχει και για εκκλησιαστικό όργανοι... Αχ μπαχ.
Ξέρεις πόσα σοβαρά πράματα έχω ποστάρει κατά καιρούς; Βλέπω Αρνιακό στον ΑΝΤ1 και ποστάρω.John Dawlish έγραψε:Ειμαι μονο εγω οι και εσεις μολις βλεπετε ποστ του Θανου τρεχετε να δειτε τι ειπε για να γελασετε
.Amycus έγραψε:Ξέρεις πόσα σοβαρά πράματα έχω ποστάρει κατά καιρούς; Βλέπω Αρνιακό στον ΑΝΤ1 και ποστάρω.