Πήρα αναβράζον μπας και ηρεμήσει το σκασμένο.Roxanne Black έγραψε:Τόσο πολύ σε πονάει βρε Θάνο;
Είναι,αλλά σαν τον πυρετό δεν έχει.Τον απάλευτο!Roxanne Derwent έγραψε:Το συνάχι είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα.
Πήρα αναβράζον μπας και ηρεμήσει το σκασμένο.Roxanne Black έγραψε:Τόσο πολύ σε πονάει βρε Θάνο;
Είναι,αλλά σαν τον πυρετό δεν έχει.Τον απάλευτο!Roxanne Derwent έγραψε:Το συνάχι είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα.
Εγώ μέχρι το 38.5 είμαι ο πιο κεφάτος άρρωστος άνθρωπος, από εκεί και πέρα αρχίζω να πέφτω.Amycus έγραψε:Οτι είσαι τρελή; Εγώ με 37,5 πέφτω κάτω σαν το ζαλισμένο κοτόπουλο!
Οτι έχω πυρετό,πιάσε μια τεκίλλα!Eleanna Lovegood έγραψε:Εγώ μέχρι το 38.5 είμαι ο πιο κεφάτος άρρωστος άνθρωπος, από εκεί και πέρα αρχίζω να πέφτω.
Σαν τον αδερφό μου και εσύ.Απο το 2004 τον ταλαιπωρεί.Roxanne Black έγραψε:Του αναπνευστικού. Και τώρα είναι πολύ ευαίσθητος ο οργανισμός μου και αρρωσταίνω με το παραμικρό.
ΛογικόMaria Lovegood έγραψε:
Aυτό το πράγμα με το doge έχω αρχίσει να το συναντώ σε πολλά παιχνίδια. Άρχισε να με κουράζει
Γιατι την λετε ολοι κριπι?Cassandra Black έγραψε:Ξαναθυμήθηκαν την κρίπι διαφήμιση του Drambuie