Θέλω να κάνω ένα res non verba πάνω από τον αγκώνα κι ήρθα να το πω, γιατί έτσι.
+108
demis11los
Beatrice Theirin
Evie Frye
Sofia Snow
Mrs Darcy
Magorian Greyback
Severus John Snape
Luna Scamander
Denrean
Claire Delacour
GryffindorDefender
Natalia McDonald
Beatrice Baudelaire
kentra
Phineas Nigellus Black
Drussila Diggory
Magic Is Might
Elladora Black
Milady D' Hiver
geowizard
Emily Lupin
Half Blood Princess
Alicia Spinnet
Violleta Black
@RtVaVa
Ignotus Peverell
Nethiel
Romilda Vane
Immortality Dumbledore
Arcturus Regulus Black
Leanan Sidhe
princessmaggie
Roxanne Black
Lisette de Lapin
Aurora Sinistra
Eleanna Lovegood
Lena*
EleniArmstrong-Potter
Μia Melanie Hawkins
Dominique Weasley
didaki
Maria Granger
Εlectra Black
Dimitra Peverell
Hermione Black
Stacy Potter Black
Cassiopeia Black
Ariana Lestrange
SeverusSnape
Ronerm
Harry James Potter
Elvenpath
Roxy Black
SaveWaterDrinkBlood
The Sorting Hat
Nearly Headless Nick
Orion Black
Leonie Vernier
Mysterious Wizard
Elohim Meth
Anactaciaa_Rosetta
Amelia Blackfoot
Jace Wayland
Maria Lovegood
Sylvie Lovegood
Padma Patil
Luale Banshee
Imperio
DraCo BaM MaLfoY
White Lady
HermioneInLove
Andromeda Black
Andros the Invincible
Isabelle Lightwood
RemousLoupin
Sorazal the Erised
Artemisia Lufkin
Adiakritos
anthian9
FLEUR258
Hermione Granger.
Bloodystar
elliza
Nymphadora Lupin
Merlin Longstaff
Morgan le Fay
Rea
Necro-Chriss
jennifer
Tom Marvolo Riddle
PaXaRoTi
BaGGoS
Nathaniel
horse_whisperer
Dimi
Hemione94
Ms Skellington
multi
Madame Maxime
Hecate
Pansy Parkinson
Narcissa
Rose Black
Cassandra Black
E-vampire
SiMoS
Wanderer
Ms Padfoot
112 απαντήσεις
Tattoo/Piercing
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°651
Απ: Tattoo/Piercing
Μετά από τόσα πίρσινγκς νομίζω πως έφτασα σε μία ηλικία να κάνω κι ένα τατού.
Θέλω να κάνω ένα res non verba πάνω από τον αγκώνα κι ήρθα να το πω, γιατί έτσι.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°652
^ so tumblr-y
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°653
https://www.bustle.com/articles/83234-5-uv-black-light-tattoo-risks-to-consider-before-you-get-that-cool-new-ink
γνωμες/αποψεις/σκεψεις;
γνωμες/αποψεις/σκεψεις;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magorian Greyback- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8444
Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2013
Magical Identity
Today's thought: Just Nothing
- Δημοσίευση Ν°654
Αυτό είναι αυτό που έχεις κατά νου να κάνεις ή το έχεις κάνει ;
Ωραία ιδέα σε τέτοιο στυλ είναι τα βηματάκια από το marauders map
Ωραία ιδέα σε τέτοιο στυλ είναι τα βηματάκια από το marauders map
- loyalties:
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°655
κατι που εχω κατα νου. εμαθα για αυτο πριν καμια βδομαδα και το εψαξα λιγακι (εξου και το αρθρο με την επικινδυνοτητα).
η φωτογραφια παραπανω ηταν μια απο τις ιδεες. ενα αλλο ειναι ποδαρακια και i solemnly swear i'm up to no good
και ενα αλλο που μου αρεσε πολυ ειναι τελειες διασκορπισμενες στο δερμα και να σχηματιζουν αστερισμους
η φωτογραφια παραπανω ηταν μια απο τις ιδεες. ενα αλλο ειναι ποδαρακια και i solemnly swear i'm up to no good
- Σπόιλερ:
και ενα αλλο που μου αρεσε πολυ ειναι τελειες διασκορπισμενες στο δερμα και να σχηματιζουν αστερισμους
- Σπόιλερ:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°656
αχ ωραια ειναι , πάντως για το lumos εκτός από tattoo artist που να κάνει με τέτοιο μελάνι βρες κάποιον που να εξειδικεύεται στο lettering
- loyalties:
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°657
Εμένα αυτά που φαίνονται μόνο υπό συγκεκριμένο φως δεν μου αρέσουν. Θα σου λέει ο άλλος "έχεις ταττού;" και θα λες μισώ να βγάλω το εργαλείο; Οκ για πλάκα ήταν αυτό, σαφώς για σένα το κάνεις αλλά σκέψου ότι ακόμη και για να το δεις εσύ θα πρέπει να το κάνεις.
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°658
Isabelle Lightwood έγραψε:να βγάλω το εργαλείο;
Ούτε εμένα μου πολύ αρέσει η ιδέα . Είναι κουλ σαν ιδέα αλλά είναι και λίγο κιτς. Σαν να κάνεις τατού που φωσφορίζει στο σκοτάδι .
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°659
Μα γι αυτο αν κανω, δεν θα κανω μονο με αυτο το μελανι. θα ειναι συμπληρωματικο του μαυρου μελανιου. Αν ας πουμε κανω αυτο με τον αστερισμο θα δειξω τα σημαδια και θα πω οτι ειναι ο αστερισμος (((και πως τα αστερια συνδεονται με γραμμες απο τετοιο μελανι))).
Και ειναι ακριβως αυτο που ειπες Μαρια... αν το κανω, το κανω για τον εαυτο μου. Απλως εμενα με φοβιζει το οτι αυτο το μελανι ειναι κατι σχετικα καινουριο και δεν το ξερουν πολλοι. Κατι που το καθιστα ακομα πιο ακριβο. Και πιο δυσκολο να βρεις αρτιστα με μεγαλη εμπειρια.
Και ειναι ακριβως αυτο που ειπες Μαρια... αν το κανω, το κανω για τον εαυτο μου. Απλως εμενα με φοβιζει το οτι αυτο το μελανι ειναι κατι σχετικα καινουριο και δεν το ξερουν πολλοι. Κατι που το καθιστα ακομα πιο ακριβο. Και πιο δυσκολο να βρεις αρτιστα με μεγαλη εμπειρια.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°660
Κοίτα , αν θες να κάνεις τατουάζ πρέπει να είσαι διατεθιμένη να ξοδέψεις , όχι και να πληρώσεις άκριτα και να σε πιάσουν και κορόιδο , αλλά για να έχεις κατι που θα το ευχαριστηθείς και θα κρατήσει , όπως ήταν στην αρχή , και πχ ούτε θα παραπορφοθεί , ούτε θα πρασινίσει πρέπει κατά προτίμηση να πας στο τσιμπημένο σε τιμή και να μην το τσιγκουνευτείς.
Τώρα σχετικά με τους αστερισμούς , δεν θα φαίνονται σαν ελίες όταν δε φαίνεται το αόρατο ;
Τώρα σχετικά με τους αστερισμούς , δεν θα φαίνονται σαν ελίες όταν δε φαίνεται το αόρατο ;
- loyalties:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°661
ναι. ειμαι. αλλα αν αντι να δωσω 100 πρεπει να δωσω 300 για κατι μικρο (διαστασεις λιγοτερες απο 10cmx10cm) για παραδειγμα, εεε ειναι αρκετα μεγαλη η διαφορα.
οι ελιες ειναι καφε καλε. οχι μαυρες.
οι ελιες ειναι καφε καλε. οχι μαυρες.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°662
Νομίζω (αυτό πάει κι' όλας ανάλογα τον καλλιτέχνη) ένα τόσο μικρό πιάνεται στην ελάχιστη τιμή , δηλαδη κανονικά στα 40-50 που λέει ο λόγος , οπότε αν ανέβει να πάει στα 100 ; αντε 150 ;
νομίζω παραπάνω θα είναι υπερβολικό
νομίζω παραπάνω θα είναι υπερβολικό
- loyalties:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°663
καταρχην συνειδητοποιεις οτι μιλαμε για αλλη χωρα ε; (οτι εδω που ειμαι για ενοικιο την βδομαδα δινω περιπου οσα στην ελλαδα τον μηνα; )
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°664
Ίσως και να το ξέχασα αυτό
Κοιτα πάντως δεν νομίζω η διαφορά να είναι τέτοια , εκτός και αν έχεις ρωτήσει αυτοπροσώπος άτομο που τότε πάσο
Κοιτα πάντως δεν νομίζω η διαφορά να είναι τέτοια , εκτός και αν έχεις ρωτήσει αυτοπροσώπος άτομο που τότε πάσο
- loyalties:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°665
η αληθεια ειναι πως δεν εχω ρωτησει για τιμες ακομα γιατι μεχρι στιγμης δεν ηξερα ποτε θελω να κανω. τωρα για καποιο λογω μου εχει μπει η ιδεα να κανω στα γενεθλια μου τον νοεμβρη.
αλλα προφανως πρεπει να αποφασισω πρωτα τι θελω πριν αρχισω να ρωταω τιμες. να πηγαινω να ρωταω με 2-3 σχεδια στο κινητο ή εκτυπωμενα για να μου δωσουν εκτιμηση τιμης.
αλλα προφανως πρεπει να αποφασισω πρωτα τι θελω πριν αρχισω να ρωταω τιμες. να πηγαινω να ρωταω με 2-3 σχεδια στο κινητο ή εκτυπωμενα για να μου δωσουν εκτιμηση τιμης.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°666
Καλά έχεις καιρό να το σκεφτείς
- loyalties:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°667
4 μηνες δεν ειναι καιρος εχω αγχωθει
ειναι μεγαλη αποφαση. και νομιζω οτι δεν εχει να κανει με το οτι το τατου ειναι φορεβερ στην δικη μου περιπτωση αλλα με το οτι θα ειναι το πρωτο μου τατου.
ειναι μεγαλη αποφαση. και νομιζω οτι δεν εχει να κανει με το οτι το τατου ειναι φορεβερ στην δικη μου περιπτωση αλλα με το οτι θα ειναι το πρωτο μου τατου.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°668
Θέλω να κάνω και τρούπα στη μύτη.Isabelle Lightwood έγραψε:^ so tumblr-y
Συμφωνώ σε αυτό, ούτε εμένα με ελκύουν. Μου αρέσουν όμως εκείνα που γίνονται με λευκό μελάνι - μάλλον όχι -, με χρώμα του δέρματος (?) και θέλει ζόρι να το παρατηρήσεις. Γιατί ξέρεις ότι το έχεις κάνει για 'σένα στο 100% και δεν σε ενδιαφέρει αν το δει κάποιος τόσο.Isabelle Lightwood έγραψε:Εμένα αυτά που φαίνονται μόνο υπό συγκεκριμένο φως δεν μου αρέσουν. Θα σου λέει ο άλλος "έχεις ταττού;" και θα λες μισώ να βγάλω το εργαλείο; Οκ για πλάκα ήταν αυτό, σαφώς για σένα το κάνεις αλλά σκέψου ότι ακόμη και για να το δεις εσύ θα πρέπει να το κάνεις.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°669
Πλάκα πλάκα η τρύπα στη μύτη θα σου πήγαινε πιστεύω.
Ήθελα και εγώ να αναφέρω τα "λευκά" ταττού αλλά είπα να μην μπλέξουμε τα μπούτια μας. Σε αντίθεση με αυτά που λέγαμε πριν, αυτά τα θεωρώ πολύ κομψά και όμορφα (εξαρτάται βέβαια απ το σχέδιο), αν και προσωπικά δεν νομίζω να τα προτιμούσα. Go big or go home.
Ήθελα και εγώ να αναφέρω τα "λευκά" ταττού αλλά είπα να μην μπλέξουμε τα μπούτια μας. Σε αντίθεση με αυτά που λέγαμε πριν, αυτά τα θεωρώ πολύ κομψά και όμορφα (εξαρτάται βέβαια απ το σχέδιο), αν και προσωπικά δεν νομίζω να τα προτιμούσα. Go big or go home.
Higgs Boson- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 646
Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2017
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: ❝ 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔡𝔢𝔞𝔡 𝔴𝔥𝔦𝔠𝔥 𝔠𝔞𝔫 𝔢𝔱𝔢𝔯𝔫𝔞𝔩 𝔩𝔦𝔢 𝔞𝔫𝔡, 𝔴𝔦𝔱𝔥 𝔰𝔱𝔯𝔞𝔫𝔤𝔢 𝔞𝔢𝔬𝔫𝔰, 𝔢𝔳𝔢𝔫 𝔡𝔢𝔞𝔱𝔥 𝔪𝔞𝔶 𝔡𝔦𝔢. ❞
- Δημοσίευση Ν°670
Δεν ξέρω εάν θα έκανα ποτέ piercing πέρα από τα αυτιά, γιατί κατά τη γνώμη μου οπουδήποτε αλλού είναι άσχημο. (απλά προσωπική γνώμη)
Tattoo όμως δεν ξέρω. Είμαι πολύ ανοιχτή στην ιδέα, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να αποφασίσω ένα σχέδιο το οποίο θα με εκφράζει για πάντα και το οποίο δε θα μετανιώσω. Γενικά πιστεύω πως το σώμα πρέπει να μένει όσο πιο κοντά στη φύση γίνεται, με όσα λιγότερα χημικά μέσα του αλλά αυτή είναι μια ιδεολογική άποψη που έχω και για κανένα λόγο δε θα προσπαθήσω να την επιβάλω. Εάν όμως έκανα την υπέρβαση, πιστεύω πως το σχέδιο θα απεικόνιζε κάτι με το οποίο αισθάνομαι έναν βαθύ δεσμό.
Το πρώτο που σκέφτομαι είναι μία πυξίδα σε αυστηρά γεωμετρικό στυλ που από κάτω θα γράφει "Not all those who wander are lost.", quote από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ένα άλλο είναι να ζωγραφίσω τον αστερισμό του Δράκου, που είναι για πολλούς λόγους ο αγαπημένος μου αστερισμός, κάτι διακριτικό σε ένα σημείο που να μπορώ να καλύψω εύκολα. Τέλος, κάτι με σχέση την Αρχαία Θρησκεία, ίσως μία κουκουβάγια με το απόφθεγμα "αἰέν ἀριστεύειν", σύμβολο της θεάς Αθηνάς.
Γνώμες;
Tattoo όμως δεν ξέρω. Είμαι πολύ ανοιχτή στην ιδέα, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να αποφασίσω ένα σχέδιο το οποίο θα με εκφράζει για πάντα και το οποίο δε θα μετανιώσω. Γενικά πιστεύω πως το σώμα πρέπει να μένει όσο πιο κοντά στη φύση γίνεται, με όσα λιγότερα χημικά μέσα του αλλά αυτή είναι μια ιδεολογική άποψη που έχω και για κανένα λόγο δε θα προσπαθήσω να την επιβάλω. Εάν όμως έκανα την υπέρβαση, πιστεύω πως το σχέδιο θα απεικόνιζε κάτι με το οποίο αισθάνομαι έναν βαθύ δεσμό.
Το πρώτο που σκέφτομαι είναι μία πυξίδα σε αυστηρά γεωμετρικό στυλ που από κάτω θα γράφει "Not all those who wander are lost.", quote από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ένα άλλο είναι να ζωγραφίσω τον αστερισμό του Δράκου, που είναι για πολλούς λόγους ο αγαπημένος μου αστερισμός, κάτι διακριτικό σε ένα σημείο που να μπορώ να καλύψω εύκολα. Τέλος, κάτι με σχέση την Αρχαία Θρησκεία, ίσως μία κουκουβάγια με το απόφθεγμα "αἰέν ἀριστεύειν", σύμβολο της θεάς Αθηνάς.
Γνώμες;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°671
Η αλήθεια είναι πως δεν θα το σκεφτόμουν καν να κάνω με άσπρο μελάνι.Nearly Headless Nick έγραψε:Μου αρέσουν όμως εκείνα που γίνονται με λευκό μελάνι - μάλλον όχι -, με χρώμα του δέρματος (?) και θέλει ζόρι να το παρατηρήσεις. Γιατί ξέρεις ότι το έχεις κάνει για 'σένα στο 100% και δεν σε ενδιαφέρει αν το δει κάποιος τόσο.
Ειδικά όταν είναι ολόκληρο σχέδιο που ο άλλος πέρασε ώρες να το κάνει , το λες και κρίμα να το κρύβεις έτσι.Κάποια quotes πάντως θα ήταν κουλ , είδικά όταν θα εμφανίζονται πιο έντονα το καλοκαίρι
- loyalties:
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°672
Γω δεν θα έκανα τατού κουότ. Γιατί να συμβολίσεις κάτι με λόγια ενώ μπορείς να το κάνεις με σχέδιο ;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°673
Τρου , αλλά μόνο εκεί μπορώ να το φανταστώ ωραίο το άσπρο
- loyalties:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°674
^ καλά κάνε ταττού κι ας είναι κι άσπρο
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°675
/Eruntanλ έγραψε:Δεν ξέρω εάν θα έκανα ποτέ piercing πέρα από τα αυτιά, γιατί κατά τη γνώμη μου οπουδήποτε αλλού είναι άσχημο. (απλά προσωπική γνώμη)
Γνώμες;
Συμφωνώ μαζί σου με τις προτάσει σε μπολντ βασικά κυρίως. Εμένα μου αρέσουν τα τατουάζ πολύ και μπορώ να πω πως θα ήθελα να κάνω απλά το πρόβλημα είναι το σχέδιο. Είμαι πάαρα πολύ αναποφάσιστη και θέλω κάτι για το οποίο θα είμαι απόλυτα σίγουρη και θα σημαίνει πράγματα για μένα. Σε γενικές γραμμές έχω κατά καιρούς κάποιες ιδέες στο περίπου αλλά απέχω πάαρα πολύ απο το να καταλήξω κάπου και δεν ξέρω αν θα το καταφέρω. Δεν έχω καν καταλήξει σε μέρος γιατί σκέφτομαι πως θέλω κάπου που να μπορώ να το καλύψω έστω σχετικά εύκολα, οπότε σκεφτόμουν ή ψηλά στην ωμοπλάτη ή κάτι σε μηρό ή απλά να σταματήσω να σκέφτομαι το επαγγελματικό και να κάνω όπου θέλω( το τελευταίο λιγότερο πιθανό να συμβεί). Αν έκανα ποτέ θα ήταν είτε κάτι χαριποτερικό είτε κάτι σχετικό με αρχαιολογία. Γενικά νομίζω πως δεν παίζει να καταφέρω να βρω κάτι για το οποίο να εόμαι 100% σίγουρη, ούτε καν 90.... και δεν νομίζω να κάνω Πίρσινγκ έχω σε κάτω χείλος και κατά καιρούς σκέφτομαι που αλλού θα μπορούσα απλά θεωρώ πως αν έκανα σε άλλο σημείο του προσώπου θα ήταν του ματς. Είχα στην μύτη και έκλεισε και δεν την ξανανοιξα επειδή θεωρώ πως είναι ίσως λίγο υπερβολή μαζί με το κάτω χείλος :/ Και φρύδι μου αρέσει αλλά δεν νομίζω να έκανα για τον ίδιο λόγο.
Όσον αφορά αυτά που ανέφερες προσωπικά δεν μου αρέσουν τα quotes αν και σαν θέμα ιδέα μου φαίνεται όμορφο. Οι αστερισμοί μου αρέσουν