Elladora Black έγραψε:Σχετικά με τα tattoo μου αρέσουν και δεν μου αρέσουν. Τα σχετικά μικρά μου αρέσουν κάτι τεράστια όμως που πιάνουν όλη την πλάτη ή όλο το χέρι τα απεχθάνομαι. Εντάξει να κάνεις 2-3 μικρά όμως εντάξει αλλά να γεμίσεις όλο σου το σώμα με μεγάλα δεν λέει. Λένε ότι κάτι γίνεται με το αίμα σου τον πρώτο μήνα, ότι δεν μπορείς να δώσεις αίμα γιατί έχει μέσα το υγρό από το tatto, κάτι τέτοιο έχω ακούσει.
Αληθεύει; ή όχι;
Σχετικά με το piercing εμένα μου αρέσουν μόνο στην μύτη, στον αφαλό, στα αυτιά και στην γλώσσα. Σέπτουμ, στο μάγουλο, στο αυτό στο μικρό κομματάκι ή λάμπρετ τα απεχθάνομαι πολύ, δεν είσαι και τόσο ωραία -για εμένα-. Μερικά είναι λίγο απαίσια και δεν ταιριάζουν σε όλους. Όπως στο φρύδι δεν ταιριάζει σε όλους και μερικές φορές για να κάνεις τρύπα στο φρύδι, μία φίλη μου βασικά, είχε κάνει εγχείρηση για να της βάλουν το σκουλαρίκι εκεί.
Εγώ έχω τρύπα στην μύτη και θέλω να κάνω στον αφαλό στο Λύκειο.. αλλά φοβάμαι την βελόνα.
Μπορείς να δώσεις αίμα αλλά μετά από αρκετούς μήνες.
Στον αφαλό θέλω να κάνω κι εγώ.
Είχα και στη μύτη αλλά βαριόμουν να τρέχω να αγοράσω σκουλαρίκια κάθε φορά που έχανα ένα και την έκλεισα. Αφήστε που λόγω επαγγέλματος φοβόμουν μήπως πέσει καταλάθος το σκουλαρίκι μέσα στα γλυκά.