Αριθμός μηνυμάτων : 39937 Ηλικία : 33 Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel... Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
All the other kids with the pumped up kicks, You better run, better run, outrun my gun. All the other kids with the pumped up kicks, You better run, better run, faster than my bullet
Αριθμός μηνυμάτων : 3600 Ηλικία : 28 Location : Where the streets have no name... Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Don't regret anything you do, 'cause in the end, it makes you who you are...
Και ξαφνικά, σα μαγικά, άλλαξε η ζωή μου ρυζικά τόσο γλυκά, και μυστικά γίνανε όλα συναρπαστικά... Ένα ξύπνημα μαζί σου,΄ αυτό είναι που ζητάω να αγγίζω το κορμί σου... το κορμί που αγαπάω...
Αριθμός μηνυμάτων : 3600 Ηλικία : 28 Location : Where the streets have no name... Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Don't regret anything you do, 'cause in the end, it makes you who you are...
Αγάπης φως της γης ταξίδια Μαύρα παράξενα παιχνίδια Στο φως του ήλιου θα σ'αφήσω Το καλοκαίρι να μυρίσω... Μ'άσπρο πανί θα ταξιδέψω Μικρό κορίτσι, θα σε κλέψω Όσα αγαπάω παίρνω πίσω κι όλο μ'αφήνεις να σ'αφήσω...
Θες να με κάνεις να πιστέψω πως τελειώσαν όλα κι ήρθε ο καιρός να την ξεχάσω τη ζωή και να ξυπνάω κάθε μέρα νεκρός Όσο κι αν το θέλεις δε μπορείς ταξίδι στο κέντρο της γης!
I still want to drown whenever you leave Please teach me gently and how to breathe...
Το καλοκαίρι σε παίρνει αγκαλιά και γω ζηλεύω Ζεστά είναι όλα και γλυκά και γω γιατρεύω Της ζωής μου τα ερωτιματικά κι ανεβαίνω της μικρής εκκλησσίας τα σκαλιά
Θα σ'αγαπώ ως το τέλος του χρόνου Θα μ'αγαπάς ως την άκρη του κόσμου Κορίτσι μου, γυναίκα μου, Φως μου..
ολα ειναι ιδια αν δε τ'αγαπας ολα μενουν ιδια αμα δεν τα πας κι ολα αυτα που ειναι γινονται ξανα μεσα απ'τη δικια σου τη ματια μεσα απ'τη δικια σου τη ματια
Κι όμως, μπορεί... Να σου μείνει κάτι από όλο αυτό Ίσως μια βραδιά να θυμηθείς Πως ήταν μια φορά κι έναν καιρό Κι όμως μέσα στο φως Μια ιδιαίτερη, ιδιαίτερη σχέση Και εμείς που πάμε αλλιώς Μέσα στην άσφαλτο η τελευταία ζαριά ας μας πέσει
Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει κι αγκαλιαζόμαστε κι ενώνουν τα χέρια Σαν τρελή η καρδιά μου χτυπάει κι εκτοξευόμαστε οι δυό μας στα αστέρια Μα σε ταχύτητα πετάμε φωτός τα μάτια κλείνω και σφιχτά σε κρατάω και πριν προλάβει να εκραγεί ο ουρανός στο αποκορύφομα του τέλους ξεσπάω Σαγαπάω.... Σαγαπάω....
Μου λες τα μάτια σου να μην τα αγαπώ και να μην πάψω να πιστεύω στα δικά μου Μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου...
I still want to drown whenever you leave Please teach me gently and how to breathe...
Του μυαλού μου οι εικόνες να 'σβηναν σαν να 'ταν πόρνες της στιγμής Να μην έχω να θυμάμαι όλα αυτά που με πονάνε, ας χαθείς. Να μην ξέρω πια τι κάνεις, άλλο να μη με πικράνεις, δε μπορώ Δε μπορώ να σε κοιτάζω και στα λόγια να μη βάζω σ' αγαπώ...
Αριθμός μηνυμάτων : 17870 Location : no money no family 18 in the middle of miami Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Muggle born Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
Of all the things I still remember Summer's never looked the same The years go by and time just seems to fly But the memories remain In the middle of September we'd still play out in the rain Nothing to lose but everything to gain Reflecting now on how things could've been It was worth it in the end...