Nathaniel έγραψε:Ναι, γιατί πιστεύει ότι είμαστε από τις "μικρουλες" που έχουν παθει την πλακα τους με τον Edward...
Με εξεραίσεις....Σε παρακαλώ πολύ! ( )
Μου αρέσει περισσότερο ο Carlisle...
Nathaniel έγραψε:Ναι, γιατί πιστεύει ότι είμαστε από τις "μικρουλες" που έχουν παθει την πλακα τους με τον Edward...
Rose Black έγραψε:Nathaniel έγραψε:Ναι, γιατί πιστεύει ότι είμαστε από τις "μικρουλες" που έχουν παθει την πλακα τους με τον Edward...
Nathaniel έγραψε:Rose Black έγραψε:Nathaniel έγραψε:Ναι, γιατί πιστεύει ότι είμαστε από τις "μικρουλες" που έχουν παθει την πλακα τους με τον Edward...
Εμεις θα τα παμε καλά
Nathaniel έγραψε:Αναλογα τα βιτσια παντα...
Narcissa έγραψε:εγω βγηκα μια Esma Cullen...καλο ειναι;
dark witch έγραψε:Εμενα Μπελλα μου βγηκε!tom marvolo riddle έγραψε:τωρα που το θυμηθηκα,να ρωτησω κατι τις φαν απο εδω,γιατι εχω περιεργεια..
Πιο πολυ σας αρεσει ο Ποτερ ή αυτο?
Δεν ειναι "αυτο". Ειναι ο Edward. Και ειναι χιλιες φορες καλυτερος απο τον Ποτερ..
Εχουμε και icon:
Dan_LiZa έγραψε:Στις 4 Δεκεμβριου θα βγει στην Ελλαδα. Παιδια φανταστειτε, στην Φινλανδια βγαινει στις 13 Φεβρουαριου. Ιου!!!!
@RtVaVa δεν ειναι σιγουρα αυτο το νανουρισμα της Μπελα, απλες υποθεσεις. Ακομη δεν βγηκε το official. Θα περιμενουμε στο site της Στεφανι.
Dan_LiZa έγραψε:Γεια σου! Ακομη μια Twilighter??? Κaλωσηρθες στο club!!!
Το ΄ιου΄ δεν θυμαμαι ποτε αρχισα να το λεω... παντως εδω και χρονια νομιζω...
Εμενα παιδια μου εβγαλε Edward Cullen ενα τεστ για το Twilight!
Mrs_Snape έγραψε:Καλως σας βρήκα!!Είμαι νέα fan!!Χθες την κατέβασα την ταινία,γιατί ήθελα να δω γιατί είχαν πάθει όλοι κόλλημα...Και τελικά έπαθα και εγώ...Γερό!!!!Ο Edward είναι τώρα φόντο στο computer και στο κινητό μ!!Την έχω δει 2 φορές την ταινία,έτσι όπως με κόβω θα την βλέπω κάθε μέρα...Πάνω στην ώρα όμως!Πάνω που τέλειωσαν τα βιβλία του Χάρι Πότερ...Και έλεγα ότι τέτοιο κόλλημα δεν θα το ξαναπάθω!Που να ξερα!!Μου άρεσε και ο Rob από τον Χάρι Πότερ σαν Sedric.Καταλαβαίνετε...Θα πάρω κ τα βιβλία τώρα.Η επόμενη ταινία γυρίζεται η θα αρχίσουν το 2009?
Mrs_Snape έγραψε:
Απο ο,τι ξερω, το σεναριο ειναι ετοιμο και αρχιζουν ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!!!!! Εαν σου αρεσε τοσο η ταινια θα παθεις τρελο κολλημα με τα βιβλια!