^^ ΤΙ ΛΕΣ?
Κοιτα εδω ενδιαφεροντα και ασχολιες που είχε η κοπέλα!
και δεν χτενιζοτανε, την χτενιζαν.
Καθρεφτάκι!
Αυτό το πράγμα που αρρωσταίνουμε Παρασκευή.Roxanne Derwent έγραψε:^High-five.
Εγώ τη συνάντηση της θεατρικής δε τη χάνω ούτε με πυρετό, ούτε με στομαχόπονο, ούτε με τίποτα.Eleanna Lovegood έγραψε:Αυτό το πράγμα που αρρωσταίνουμε Παρασκευή.Roxanne Derwent έγραψε:^High-five.
Κι εγώ πρέπει να πάω υποχρεωτικά Αγγλικά την Κυριακή το πρωί, αν και μπορεί να έχω γίνει καλά μέχρι τότε.Roxanne Derwent έγραψε:Εγώ τη συνάντηση της θεατρικής δε τη χάνω ούτε με πυρετό, ούτε με στομαχόπονο, ούτε με τίποτα.Eleanna Lovegood έγραψε:Αυτό το πράγμα που αρρωσταίνουμε Παρασκευή.Roxanne Derwent έγραψε:^High-five.
Αυτό που αρρωσταίνουμε ταυτόχρονα.
Παρομοίως, μάλλον είναι συνομωσία των φανγκερλ αυτή τη φοράRoxanne Derwent έγραψε:Το μεγάλο πνεύμα μου βρίσκεται σε αναρρωτική, μπορεί να σας εξυπηρετήσει το φάνγκερλ πνεύμα μου που δεν κουράζεται ποτέ αν θέλετε.
Eleanna Lovegood έγραψε:Παρομοίως, μάλλον είναι συνομωσία των φανγκερλ αυτή τη φοράRoxanne Derwent έγραψε:Το μεγάλο πνεύμα μου βρίσκεται σε αναρρωτική, μπορεί να σας εξυπηρετήσει το φάνγκερλ πνεύμα μου που δεν κουράζεται ποτέ αν θέλετε.
Πάντα. Και Hiddlestoner φυσικά.Roxanne Derwent έγραψε:current fangirl mood: CumberbitchEleanna Lovegood έγραψε:Παρομοίως, μάλλον είναι συνομωσία των φανγκερλ αυτή τη φοράRoxanne Derwent έγραψε:Το μεγάλο πνεύμα μου βρίσκεται σε αναρρωτική, μπορεί να σας εξυπηρετήσει το φάνγκερλ πνεύμα μου που δεν κουράζεται ποτέ αν θέλετε.
Όχι ακόμα, αλλά μόλις αξιωθώ να δω avengers/thor/κάτι με hiddlestone τέλος πάντων σίγουρα.-Eleanna Lovegood έγραψε:Πάντα. Και Hiddlestoner φυσικά.Roxanne Derwent έγραψε:current fangirl mood: CumberbitchEleanna Lovegood έγραψε:Παρομοίως, μάλλον είναι συνομωσία των φανγκερλ αυτή τη φορά
Και χωρίς να τα δεις πιστεύω πως μπορείς να τον ερωτευθείςRoxanne Derwent έγραψε:Όχι ακόμα, αλλά μόλις αξιωθώ να δω avengers/thor/κάτι με hiddlestone τέλος πάντων σίγουρα.-Eleanna Lovegood έγραψε:Πάντα. Και Hiddlestoner φυσικά.Roxanne Derwent έγραψε:current fangirl mood: Cumberbitch
Αρκεί να κοιτάω το Ντάσμπορντ μου τακτικά.Eleanna Lovegood έγραψε:Και χωρίς να τα δεις πιστεύω πως μπορείς να τον ερωτευθείς
Εγώ φοβάμαι για το τι θα πάθει το fandom την ημέρα της πρεμιέρας βασικά.Roxanne Derwent έγραψε:Αρκεί να κοιτάω το Ντάσμπορντ μου τακτικά.Eleanna Lovegood έγραψε:Και χωρίς να τα δεις πιστεύω πως μπορείς να τον ερωτευθείς
Επίσης SHERLOCKSEASON3SHERLOCKSEASON3SHERLOCKSEASON3
Έλα μωρέ δεν πέρασε ακόμα η μπογιά σου αρέσουν οι μεγάλοιAmycus έγραψε:Αμα είναι να αρχίσω να ρωτάω,πάει,το'κλεισα το μαγαζί!
Δεν ξέρω σε ποιούς μεγάλους απευθύνεσαι.Μάλλον στον Βουτσά.Zacharias Smith έγραψε:Έλα μωρέ δεν πέρασε ακόμα η μπογιά σου αρέσουν οι μεγάλοι