Cause she walks so bad like you feel so good
Listen to her radiate her magic
Even though she knows sheʼs misunderstood
Voodoo, Voodoo, Voo-Don-Na-Na
Immortality Dumbledore έγραψε:Εχει παγωσει η μυτη μου.
Ο Λακης ο Φουρτουνακης ηταν ανοητη!Romilda Vane έγραψε:εσύ και η Βλαχακη.
Καλέ, η Πόπη μάλλον εννοεί τότε που δεν είχε χρήματα να πληρώσει το πετρέλαιο και έκανε αποχή.Immortality Dumbledore έγραψε:Ο Λακης ο Φουρτουνακης ηταν ανοητη!Romilda Vane έγραψε:εσύ και η Βλαχακη.
Roxanne Black έγραψε:Καλέ, η Πόπη μάλλον εννοεί τότε που δεν είχε χρήματα να πληρώσει το πετρέλαιο και έκανε αποχή.Immortality Dumbledore έγραψε:Ο Λακης ο Φουρτουνακης ηταν ανοητη!Romilda Vane έγραψε:εσύ και η Βλαχακη.
^Τhis!
Ευχαριστω.
(!) εντιτ: οπα, οπα ,οπα, για κατσε! Λεεγανε Φουρτουνακη αυτο το... πραγμα με το ντυσιμο-τιγρης;Romilda Vane έγραψε:Roxanne Black έγραψε:Καλέ, η Πόπη μάλλον εννοεί τότε που δεν είχε χρήματα να πληρώσει το πετρέλαιο και έκανε αποχή.Immortality Dumbledore έγραψε:Ο Λακης ο Φουρτουνακης ηταν ανοητη!
^Τhis!
Ευχαριστω.
νααι αλλα μερικές απο τις πηγές μου ήταν ολιγον τι φαντασιοπληκες μυθομανείς και αυτος τα ζητησε απο τι φιλη μου άλλες δυο φορές η τελευταία φορα μάλιστα μετά απο χρόνιαIsabelle Lightwood έγραψε:^εσύ το καθήκον σου έκανες duh
και συνεχίζουμε:
Φ: Αχ τι να κάνωωω;;;
Ε: Να βρεις άλλον.
Φ:γιατί αυτός τι έχει; κουκλί ζωγραφιστό!
Ε: Εχμ, κοπέλα.
Roxanne Black έγραψε:^^Κι εγώ στη θέση σου σε τέτοιες ερωτήσεις έτσι θα απαντούσα. Δηλαδή τι άλλο να της πεις;
Daisy!Isabelle Lightwood έγραψε:Roxanne Black έγραψε:^^Κι εγώ στη θέση σου σε τέτοιες ερωτήσεις έτσι θα απαντούσα. Δηλαδή τι άλλο να της πεις;