+10
Aurora Sinistra
Χαριποτεριστής
Elladora Black
Nearly Headless Nick
Fleur Delacour
Romilda Vane
FLEUR258
Amycus
Dunadan
Orion Black
14 απαντήσεις
Δολοφονία στο HarryWorld!
Χαριποτεριστής- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 7351
Ημερομηνία εγγραφής : 29/08/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°126
Απ: Δολοφονία στο HarryWorld!
συγνωμη ... εγω δεν υπαρχω? περιμενω μια απαντηση...
Mαγεία είναι ο,τι δεν τελειώνει ποτέ..
Το συναίσθημα του ανθρώπου όποιο και αν είναι αυτό
Ο χρόνος και το ταξίδι που κάνουμε μέσα σε αυτόν
Η αγάπη, η υγεία, η φιλία...
Όλα αυτά για μένα είναι μαγεία!
- Σπόιλερ:
[/size][/font]We are the ghosts of HarryWorld
Boo
-σχεδόν ακέφαλος νικ
Dunadan- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1369
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2013
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: The Weakness that had accepted Death now became the strength of wanting to live.
- Δημοσίευση Ν°127
Η απαντηση σου ειναι οτι εγραψε ο ηλιας
Συγκεντρωσου στο ποιος και πως το εκανε με τα παραπανω στοιχεια,ετοιμη τροφη ρε αδελφε!
Συγκεντρωσου στο ποιος και πως το εκανε με τα παραπανω στοιχεια,ετοιμη τροφη ρε αδελφε!
An ideal is only an ideal after all. As long as you embrace that ideal, the friction with reality will continue to increase. So you will someday face reality and will have to pay the price for your compromises.
Orion Black- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1890
Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: This game....Will not have a happy ending....
- Δημοσίευση Ν°128
Μα δεν μου εκανες ερωτιση , Ουτε θεωρια εχεις πει!Χαριποτεριστής έγραψε:συγνωμη ... εγω δεν υπαρχω? περιμενω μια απαντηση...
Εχεις κανει μερικα λαθη Επισης, υπαρχουν και αλλα 4 δειλιναFleur Delacour έγραψε:Όπως έχει πει και η Aurora Sinistra, οι γονείς των John Dawlish, Leonie Vernier και Dunadan κλείδωσαν από μέσα την τραπεζαρία, σκότωσαν τον Orion Black, μετά πασαλείφθηκαν με το αίμα του και παρίσταναν τους νεκρούς.
Στο δεύτερο δειλινό κάποιος από τους γονείς αυτούς μπήκε στο δωμάτιο του Amycus και της Imperio, τους σκότωσε, κλείδωσε από μέσα και κρύφτηκε μέσα στο δωμάτιο.
Και καπου εδω πρεπει να πω κατι που αν το δειτε απο την σωστη γωνια λυσατε το πρωτο δειλινο!
"Ο ενοχος στο πρωτο δειλινο σκοτωσε πραγματικα 6 ανθρωπους."
---
- Where my loyalties lie:
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°129
Ο Amycus και η Imperio είναι οι δολοφόνοι!
Δε με νοιάζει αν έχω λάθος, πείτε μου ότι έχω δίκιο, έχω κάψει τα εγκεφαλικά μου κύτταρα.
Δε με νοιάζει αν έχω λάθος, πείτε μου ότι έχω δίκιο, έχω κάψει τα εγκεφαλικά μου κύτταρα.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°130
Λυπαμαι
---
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°131
- δειλινό έβδομο:
- H Cassandra Black γυρίζει σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα μέσα στο άιματα. Βρίσει τον Orion Black νεκρό κι ένα χαρτί που έλεγε:
"Για να μάθετε να μη μου λέτε".
Αυτά.
Dunadan- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought: The Weakness that had accepted Death now became the strength of wanting to live.
- Δημοσίευση Ν°132
Do not fail,not like this!
An ideal is only an ideal after all. As long as you embrace that ideal, the friction with reality will continue to increase. So you will someday face reality and will have to pay the price for your compromises.
Ignotus Peverell- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17697
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°133
Ένοχος : Amycus & Imperio
Αιτιολόγηση 1ου Δειλινού :
Η ιστορία ξεκινάει λέγοντας ότι τα αδέρφια είχαν μείνει στη τραπεζαρία κλειδωμένοι όλη νύχτα. Όταν ανακαλύφθηκε ο φόνος ο μόνος από τα αδέρφια που δεν ήταν μέσα ήταν ο Amycus. Τι έγινε λοιπόν; Το βράδυ ο Amycus αφού σκότωσε όλα τα αδέρφια του και τον Orion Black πήρε το αντικλείδι του Orion Black και τους κλείδωσε μέσα στην τραπεζαρία στην προσπάθεια του να ενοχοποιήσει τους υπηρέτες.
Imperio: Για να αποφύγουμε μπελάδες αργότερα, καταστρέψαμε το αντικλείδι του Orion Black
Εγράψε η Imperio που φαίνεται να ήταν ήδη στο κόλπο, προσπαθώντας να πείσει τους άλλους ότι το αντικλείδι καταστράφηκε.
Αιτιολόγηση 2ου Δειλινού :
Το μεσημέρι ο Amycus και η Imperio πήγαν στο δεύτερο πάτωμα με τη δικαιολογία ότι ήθελαν να μιλήσουν ο ένας στον άλλον την ώρα που οι άλλοι χάζευαν. Από ότι φαίνεται το ζεύγος σχεδίασε τις επόμενες κινήσεις του και οργάνωσε το θάνατο του. Αφού πέρασε ώρα και τους αναζήτησαν οι άλλοι, τους εντόπισαν «σκοτωμένους», ξεγελώντας ακόμα και τον γιατρό. Αφού οι άλλοι τους παράτησαν και αναζήτησαν κατάλυμα στον ξενώνα. Εκείνη τη στιγμή βγήκαν την ευκαιρία και βγήκαν από το δωμάτιο.
Αιτιολόγηση 3ου Δειλινού :
Αφού εγκαταστάθηκαν στον ξενώνα, η Immortality βγήκε για αγγαρεία στον κήπο. Έτσι φαίνεται ότι ο Amycus σε συνεργασία με την Imperio βρήκαν ευκαιρία να σκοτώσουν το επόμενο τους θύμα, με σκοπό όλοι να βγουν εξώ να την αναζητήσουν και ο Amycus να τρυπώσει μέσα στα κρυφά με το αντικλείδι του Orion το οποίο και καλά κατέστρεψαν, ενώ η Imperio περίμενε απέξω για παν ενδεχόμενο. Άρα όντως ο Dunadan δεν ήταν ο δολοφόνος της.
Αιτιολόγηση 4ου Δειλινού:
Αφού σφραγίστηκαν όλοι μέσα και πίστεψαν ότι πλέον είχαν αποφύγει το κίνδυνο… έκαναν λάθος. Ο δολοφόνος ήταν ήδη μέσα στο ξενώνα , και σκότωσε με σχετική ευκολία τους δύο υπηρέτες, αφήνοντας τους υπόλοιπους να πιστεύουν ότι κάποιος –εκτος οικογενείας- είχε μπει μέσα στο σπίτι. Για να ναι σίγουροι κατέστρεψαν και τα δύο αντικείμενα, πιστεύοντας ότι είχαν καταστραφεί όλα τα αντικλείδια.
Αιτιολόγηση 5ου Δειλινού:
Σίγουροι πλέον ότι κάνεις ξένος δεν ήταν στον ξενώνα, έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν σκοτωμένο τον γιατρό Arcturus Regulus Black. Από ότι φαίνεται ο Amycus τον σκότωσε επίσης. Τα παιδιά είχαν τρομοκρατηθεί και μόνο στη σκέψη ότι κάποιος είναι μες στο σπίτι καθώς ήταν σίγουροι ότι κανείς από αυτά δεν ήταν ο δολοφόνος.
Αιτιολόγηση 6ου Δειλινού:
Σύμφωνα με το κείμενο η Κασσάνδρα πάνω στην απελπισία της βγήκε έξω αναζητώντας τον δολοφόνο. Εκεί καραδοκούσε η Imperio που φαίνεται να είναι η δολοφονός του παιδιού της. Από αυτό καταλάβαινουμε ότι ο Αmycus και η Imperio ήταν διανοητικά διαταραγμένοι, αλλά και ότι από το όλο σοκ η Leonie είχε κατά κάποιο τρόπο τρελαθεί – διαταραχθεί .
Το έλυσα εγω μαζί με μια ξαδέρφη μου.
Αιτιολόγηση 1ου Δειλινού :
Η ιστορία ξεκινάει λέγοντας ότι τα αδέρφια είχαν μείνει στη τραπεζαρία κλειδωμένοι όλη νύχτα. Όταν ανακαλύφθηκε ο φόνος ο μόνος από τα αδέρφια που δεν ήταν μέσα ήταν ο Amycus. Τι έγινε λοιπόν; Το βράδυ ο Amycus αφού σκότωσε όλα τα αδέρφια του και τον Orion Black πήρε το αντικλείδι του Orion Black και τους κλείδωσε μέσα στην τραπεζαρία στην προσπάθεια του να ενοχοποιήσει τους υπηρέτες.
Imperio: Για να αποφύγουμε μπελάδες αργότερα, καταστρέψαμε το αντικλείδι του Orion Black
Εγράψε η Imperio που φαίνεται να ήταν ήδη στο κόλπο, προσπαθώντας να πείσει τους άλλους ότι το αντικλείδι καταστράφηκε.
Αιτιολόγηση 2ου Δειλινού :
Το μεσημέρι ο Amycus και η Imperio πήγαν στο δεύτερο πάτωμα με τη δικαιολογία ότι ήθελαν να μιλήσουν ο ένας στον άλλον την ώρα που οι άλλοι χάζευαν. Από ότι φαίνεται το ζεύγος σχεδίασε τις επόμενες κινήσεις του και οργάνωσε το θάνατο του. Αφού πέρασε ώρα και τους αναζήτησαν οι άλλοι, τους εντόπισαν «σκοτωμένους», ξεγελώντας ακόμα και τον γιατρό. Αφού οι άλλοι τους παράτησαν και αναζήτησαν κατάλυμα στον ξενώνα. Εκείνη τη στιγμή βγήκαν την ευκαιρία και βγήκαν από το δωμάτιο.
Αιτιολόγηση 3ου Δειλινού :
Αφού εγκαταστάθηκαν στον ξενώνα, η Immortality βγήκε για αγγαρεία στον κήπο. Έτσι φαίνεται ότι ο Amycus σε συνεργασία με την Imperio βρήκαν ευκαιρία να σκοτώσουν το επόμενο τους θύμα, με σκοπό όλοι να βγουν εξώ να την αναζητήσουν και ο Amycus να τρυπώσει μέσα στα κρυφά με το αντικλείδι του Orion το οποίο και καλά κατέστρεψαν, ενώ η Imperio περίμενε απέξω για παν ενδεχόμενο. Άρα όντως ο Dunadan δεν ήταν ο δολοφόνος της.
Αιτιολόγηση 4ου Δειλινού:
Αφού σφραγίστηκαν όλοι μέσα και πίστεψαν ότι πλέον είχαν αποφύγει το κίνδυνο… έκαναν λάθος. Ο δολοφόνος ήταν ήδη μέσα στο ξενώνα , και σκότωσε με σχετική ευκολία τους δύο υπηρέτες, αφήνοντας τους υπόλοιπους να πιστεύουν ότι κάποιος –εκτος οικογενείας- είχε μπει μέσα στο σπίτι. Για να ναι σίγουροι κατέστρεψαν και τα δύο αντικείμενα, πιστεύοντας ότι είχαν καταστραφεί όλα τα αντικλείδια.
Αιτιολόγηση 5ου Δειλινού:
Σίγουροι πλέον ότι κάνεις ξένος δεν ήταν στον ξενώνα, έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν σκοτωμένο τον γιατρό Arcturus Regulus Black. Από ότι φαίνεται ο Amycus τον σκότωσε επίσης. Τα παιδιά είχαν τρομοκρατηθεί και μόνο στη σκέψη ότι κάποιος είναι μες στο σπίτι καθώς ήταν σίγουροι ότι κανείς από αυτά δεν ήταν ο δολοφόνος.
Αιτιολόγηση 6ου Δειλινού:
Σύμφωνα με το κείμενο η Κασσάνδρα πάνω στην απελπισία της βγήκε έξω αναζητώντας τον δολοφόνο. Εκεί καραδοκούσε η Imperio που φαίνεται να είναι η δολοφονός του παιδιού της. Από αυτό καταλάβαινουμε ότι ο Αmycus και η Imperio ήταν διανοητικά διαταραγμένοι, αλλά και ότι από το όλο σοκ η Leonie είχε κατά κάποιο τρόπο τρελαθεί – διαταραχθεί .
Το έλυσα εγω μαζί με μια ξαδέρφη μου.
- Durmstrang:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°134
Αν και λαθος αξιζει ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια!
Ακριβος αυτην την φορμα θελω να κανετε! οπως του Ignotus Peverell!
1ου δειλινου
"Το βράδυ ο Amycus αφού σκότωσε όλα τα αδέρφια του και τον Orion Black πήρε το αντικλείδι του Orion Black και τους κλείδωσε μέσα στην τραπεζαρία στην προσπάθεια του να ενοχοποιήσει τους υπηρέτες. "
Συμφωνα με τους κανονες κανενας αλλος δεν μπορει να χρησιμοποιησει τα κλειδια περα απο τους υπηρετες!
2ου δειλινου
"Αφού πέρασε ώρα και τους αναζήτησαν οι άλλοι, τους εντόπισαν «σκοτωμένους», ξεγελώντας ακόμα και τον γιατρό."
Οπως εχω ξανα πει ο γιατρος λεει "Arcturus Regulus Black: Τόσο τρομερός τρόπος να σκοτωθείς... Κανείς δεν θα επιβεβαιώσει λανθασμένα ένα θάνατο, ακομα κι απο ατομα εκτος απο μενα. "
Αυτο λοιπον εννοει οτι ακομα και αν καποιος το "παιζει" πεθαμενος δεν γινεται να ξεγελασει τον αλλον και να νομιζει οτι ειναι νεκρος στα αληθεια.
"Εκείνη τη στιγμή βγήκαν την ευκαιρία και βγήκαν από το δωμάτιο."
Οπως λεει η ιστορια "Cassandra Black: Είμαι σίγουρη πως ο δράστης άφησε κάποιου είδους στοιχείο σ' αυτό το δωμάτιο! Βεβαιωθήκαμε πως κανείς δεν θα μπορούσε να μπει ή να φύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία!"
Απο την στιγμη που σφραγισαν το δωματιο και επειτα κανενας δεν θα μπορουσε να εβγαινε η ακομα και να εμπαινε στο δωματιο! Απο την αρχη του Δευτερου δειλινου και επειτα ο Amycus και η Imperio δεν βγηκαν ποτε εξω απο το δωματιο.
1ου δειλινου
"Το βράδυ ο Amycus αφού σκότωσε όλα τα αδέρφια του και τον Orion Black πήρε το αντικλείδι του Orion Black και τους κλείδωσε μέσα στην τραπεζαρία στην προσπάθεια του να ενοχοποιήσει τους υπηρέτες. "
Συμφωνα με τους κανονες κανενας αλλος δεν μπορει να χρησιμοποιησει τα κλειδια περα απο τους υπηρετες!
2ου δειλινου
"Αφού πέρασε ώρα και τους αναζήτησαν οι άλλοι, τους εντόπισαν «σκοτωμένους», ξεγελώντας ακόμα και τον γιατρό."
Οπως εχω ξανα πει ο γιατρος λεει "Arcturus Regulus Black: Τόσο τρομερός τρόπος να σκοτωθείς... Κανείς δεν θα επιβεβαιώσει λανθασμένα ένα θάνατο, ακομα κι απο ατομα εκτος απο μενα. "
Αυτο λοιπον εννοει οτι ακομα και αν καποιος το "παιζει" πεθαμενος δεν γινεται να ξεγελασει τον αλλον και να νομιζει οτι ειναι νεκρος στα αληθεια.
"Εκείνη τη στιγμή βγήκαν την ευκαιρία και βγήκαν από το δωμάτιο."
Οπως λεει η ιστορια "Cassandra Black: Είμαι σίγουρη πως ο δράστης άφησε κάποιου είδους στοιχείο σ' αυτό το δωμάτιο! Βεβαιωθήκαμε πως κανείς δεν θα μπορούσε να μπει ή να φύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία!"
Απο την στιγμη που σφραγισαν το δωματιο και επειτα κανενας δεν θα μπορουσε να εβγαινε η ακομα και να εμπαινε στο δωματιο! Απο την αρχη του Δευτερου δειλινου και επειτα ο Amycus και η Imperio δεν βγηκαν ποτε εξω απο το δωματιο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Orion Black στις Δευ Νοε 11, 2013 3:02 pm, 1 φορά
---
Ignotus Peverell- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17697
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°135
Κρίμα ρε γμτ και νόμιζα πως το έλυσα. Ευχαριστώ.Orion Black έγραψε:Αν και λαθος αξιζει ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια!
- Durmstrang:
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°136
Εγώ τους καθάρισα; Μπράβο μου! Ετσι,να μάθουν πως 'ξηγιέται το Σλίθεριν!
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°137
Ωραία αξιοπρεπεια έχετε 'σεις εκεί.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°138
Συγνωμη My mistake
---
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°139
Τι μας περάσατε,για τίποτις πτωχαδάκια;Nearly Headless Nick έγραψε:Ωραία αξιοπρεπεια έχετε 'σεις εκεί.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°140
Ναι όμως δεν βγαίνει και να έχουν σκοτωθεί και οι έξι στο πρώτο δειλινό και να υπάρχει κρυμμένος δολοφόνος και να χρησιμοποιούν τα κλειδιά μόνο οι υπηρέτες. Εκτός αν ο δολοφόνος είναι φάντασμα και μπαινοβγαίνει από τα ντουβάρια
Dunadan- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°141
Διαβαστε σωστα λιγο τι λεει ο Ηλιας με τα κοκκινα του please
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°142
Το διάβασα και ή που αυτοκτόνησαν ο Αμυκος και η Ιμπέριο ή που αλληλοσκοτώθηκαν άλλη εξήγηση δεν μου προκύπτει
Dunadan- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°143
Δεν εννοω μοναχα αυτο το κοκκινο,ανοιξε τους οριζοντες σου
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°144
Προς τα που να τους ανοίξω δεν ξέρω
Τελευταία προσπάθεια για απόψε
Στο πρώτο δειλινό τους σκοτώνει ο Dunadan, κρύβεται στην τραπεζαρία και εμφανίζεται όταν γίνεται πανικός, για αυτό δεν τον παίρνουν χαμπάρι. Θεωρώ συνεργούς τα ξαδέρφια του
Στο δεύτερο δειλινό υπάρχει πιθανότητα να τους σκότωσαν με δηλητηριώδες αέριο; Ρωτάω γιατί δεν αναφέρεται τίποτα για αίματα κτλ
Παραμένω σε αυτά τα δύο μήπως και βγει άκρη για να συνεχίσουμε μετά
Τελευταία προσπάθεια για απόψε
Στο πρώτο δειλινό τους σκοτώνει ο Dunadan, κρύβεται στην τραπεζαρία και εμφανίζεται όταν γίνεται πανικός, για αυτό δεν τον παίρνουν χαμπάρι. Θεωρώ συνεργούς τα ξαδέρφια του
Στο δεύτερο δειλινό υπάρχει πιθανότητα να τους σκότωσαν με δηλητηριώδες αέριο; Ρωτάω γιατί δεν αναφέρεται τίποτα για αίματα κτλ
Παραμένω σε αυτά τα δύο μήπως και βγει άκρη για να συνεχίσουμε μετά
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°145
εχω δυο ερωτήσεις
α. είχα ρωτήσει και πιο πριν αλλα δεν μου απαντησατε, θα μπορούσε καποιος απο αυτούς που εχουν πεθάνει να πει σε μωβ κατι που νομίζει οτι είναι αλήθεια αλλα στην πραγματικότητα δεν είναι?δηλαδή να πει ο ένοχος ψέματα σε έναν αθώο και μετά ο αθωος να το πει με μωβ ως αλήθεια?
β. γραφεις Ηλια με κοκκινο οτι ο ενοχος στο πρωτο σκοτωσε πραγματικά 6 ατομα.
Υπαρχει περίπτωση να μην σκότωσε τους 6 του πρώτου αλλα κάπουους άλλους έξι?και το οτι γραφεις ο ενοχος σημαινει οτι ειναι ενας?
α. είχα ρωτήσει και πιο πριν αλλα δεν μου απαντησατε, θα μπορούσε καποιος απο αυτούς που εχουν πεθάνει να πει σε μωβ κατι που νομίζει οτι είναι αλήθεια αλλα στην πραγματικότητα δεν είναι?δηλαδή να πει ο ένοχος ψέματα σε έναν αθώο και μετά ο αθωος να το πει με μωβ ως αλήθεια?
β. γραφεις Ηλια με κοκκινο οτι ο ενοχος στο πρωτο σκοτωσε πραγματικά 6 ατομα.
Υπαρχει περίπτωση να μην σκότωσε τους 6 του πρώτου αλλα κάπουους άλλους έξι?και το οτι γραφεις ο ενοχος σημαινει οτι ειναι ενας?
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°146
^Να τους δηλητηρίασε και να πέθαιναν μετά, λες ε; Ή όχι; Σαλάτα τα έχω μέσα στο μυαλό μου
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°147
Αφού λέει ότι πεθαίνουν ακαριαία και πως ο δολοφόνος δρα με γυμνά χέρια.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°148
Σου απαντησα ηδη δεν γινεταιAurora Sinistra έγραψε:
Αυτο που με ρωτας ειναι η λυση του παιχνιδιου δεν μπορω να απαντησω!Aurora Sinistra έγραψε:β. γραφεις Ηλια με κοκκινο οτι ο ενοχος στο πρωτο σκοτωσε πραγματικά 6 ατομα.
"FoNikos21: Όταν ξεκλείδωσα την πόρτα με ένα αντικλείδι, ένα τρομακτικό θέαμα με περίμενε μέσα...Fleur Delacour έγραψε:Στο πρώτο δειλινό τους σκοτώνει ο Dunadan, κρύβεται στην τραπεζαρία και εμφανίζεται όταν γίνεται πανικός, για αυτό δεν τον παίρνουν χαμπάρι. Θεωρώ συνεργούς τα ξαδέρφια του
Στο δεύτερο δειλινό υπάρχει πιθανότητα να τους σκότωσαν με δηλητηριώδες αέριο; :P Ρωτάω γιατί δεν αναφέρεται τίποτα για αίματα κτλ
Morgan le Fay: Η Hecate, ο Sorazal the Erised, ο Nethiel, η Maria Lovegood, η FLEUR258, και ο Orion Black, έξι άνθρωποι συνολικά, κείτονταν εκεί, καλυμμένοι με αίμα..."
Μονο αυτοι ηταν μεσα στο δωματιο εκεινη την στιγμη
επισεις οπως ειπε και ο headless ο δολοφονος δρα με γυμνα χερια, αντε με μαχαιρι
---
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°149
Αν ο Sorazal και η FLEUR258 είναι ζευγάρι, άρα είναι πατέρας της Λεονί, τότε θα μπορούσε να σκότωνε εκείνος τους τέσσερεις στην τραπεζαρία και μαζί με την FLEUR258 να σκηνοθετούσαν τον θάνατό τους με τη συνέργεια των παιδιών τους, επιμένω πως ο δολοφόνος έχει συνεργούς
Κατόπιν ο Sorazal σκοτώνει τον Αμυκο και την Ιμπέριο, το πρώτο δειλινό, η FLEUR258 κλειδώνει από μέσα και κρύβεται στο δωμάτιο και οι υπόλοιποι ανακαλύπτουν τον φόνο το δεύτερο δειλινό; Ε; Ε; Ε;
Κατόπιν ο Sorazal σκοτώνει τον Αμυκο και την Ιμπέριο, το πρώτο δειλινό, η FLEUR258 κλειδώνει από μέσα και κρύβεται στο δωμάτιο και οι υπόλοιποι ανακαλύπτουν τον φόνο το δεύτερο δειλινό; Ε; Ε; Ε;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°150
Immortality Dumbledore: Αλλά μάταια... Ο θάνατος κάθε γονιού επιβεβαιώθηκε απ' το ίδιο του το παιδί... Ο δόκτωρ Arcturus Regulus Black κι εγώ βεβαιώσαμε ότι ο Orion Black ήταν νεκρός.
Εκτός αν αυτό που συνέβη ήταν άλλο.
Ο Orion Black, όπου ήταν ο μόνος που μπορούσε να έχει το αντικλείδι, μπήκε τους έσφαξε και σκηνοθέτησε το θάνατό του. Κάθε παιδί επιβεβαίωσε το θάνατο του γονιού του. Οι Immortality και Arcturus είπαν ψέματα πως ο Οριον είναι ψόφιος.
Εκτός αν αυτό που συνέβη ήταν άλλο.
Ο Orion Black, όπου ήταν ο μόνος που μπορούσε να έχει το αντικλείδι, μπήκε τους έσφαξε και σκηνοθέτησε το θάνατό του. Κάθε παιδί επιβεβαίωσε το θάνατο του γονιού του. Οι Immortality και Arcturus είπαν ψέματα πως ο Οριον είναι ψόφιος.