Fleur Delacour έγραψε:Ότι μαρή Βρούτα κι εσύ; Τζάμπα τα κολλέγια και τα πανεπιστήμιαAmelia Blackfoot έγραψε:...ότι επιτέλους αρχίζει ο Σουλεϊμάν, δεν θέλω τίποτ' άλλο.
Δεν καταλαβαίνω, αν δεν είναι αυτό πχοιότητα τι είναι;
Fleur Delacour έγραψε:Ότι μαρή Βρούτα κι εσύ; Τζάμπα τα κολλέγια και τα πανεπιστήμιαAmelia Blackfoot έγραψε:...ότι επιτέλους αρχίζει ο Σουλεϊμάν, δεν θέλω τίποτ' άλλο.
Ότι ναι σε σχέση με την Φατμαγκιούλ καλύτερα μπρούσκοAmelia Blackfoot έγραψε:Φήμες λένε πως η Φατμαγκιούλ πέθανε, την σκότωσε ο Μπρούσκο.
Οτι φοβάμαι αυτά τα αποτελέσματα απο τον Κουτάγιαρ!Fleur Delacour έγραψε:Ότι είσαι ζουλιάρης, πες του να του ποζάρεις για μοντέλο
Οτι γιατί κάνεις ποντιακά;Imperio έγραψε:ότι αυτά τα ποντιακά πολλή κούραση.
Ας πούμε ότι δεν το τίμησα ιδιαίτερα σήμερα.Roxanne Black έγραψε:Ότι δεν έχεις σχολείο εσύ;
Γιατί είναι τζάμπα και γιατί είναι χορός και γιατί όχι.Amycus έγραψε:Οτι γιατί κάνεις ποντιακά;Imperio έγραψε:ότι αυτά τα ποντιακά πολλή κούραση.
Αλλα θα φας φακές,ε;FLEUR258 έγραψε:Ότι για να φάω καλύτερα τις φακές,θα βάλω μπόλικο τυράκι,θα κόψω και σαλάτα,και θα φάω και λίγο παστίτσιο από εχθες,αλλιώς μόνες τους αποκλείεται.
Ναι έφαγα και φακέςIsabelle Lightwood έγραψε:Αλλα θα φας φακές,ε;
Δεν μου αρέσουν με ξύδιRomilda Vane έγραψε:
@Mαρια, τυρι στις φακες? βαλε ξυδι καλυτερα :p Βαλσαμικο