Να γίνεις τιμ πέιτονCassiopeia Black έγραψε:Αμα σου πει να γινεις team peyton μην τον ακούσεις.Kms έγραψε:Θα το προσθέσω στην λίστα τότε
Γιατί αν έχεις δει και το κατσαριδάκι με την Λίντσει Λόχαν,με τιμ πέιτον έτρεχε και
- Σπόιλερ:
- κέρδισε
Να γίνεις τιμ πέιτονCassiopeia Black έγραψε:Αμα σου πει να γινεις team peyton μην τον ακούσεις.Kms έγραψε:Θα το προσθέσω στην λίστα τότε
Πόσο σε συμπάθησα εσέναjate έγραψε:Να γίνεις τιμ πέιτονCassiopeia Black έγραψε:Αμα σου πει να γινεις team peyton μην τον ακούσεις.Kms έγραψε:Θα το προσθέσω στην λίστα τότε
Γιατί αν έχεις δει και το κατσαριδάκι με την Λίντσει Λόχαν,με τιμ πέιτον έτρεχε και
- Σπόιλερ:
κέρδισε
λέιτονZacharias Smith έγραψε:Πόσο σε συμπάθησα εσέναjate έγραψε:Να γίνεις τιμ πέιτονCassiopeia Black έγραψε:Αμα σου πει να γινεις team peyton μην τον ακούσεις.
- Σπόιλερ:
κέρδισε
P Sawyer
ααααα εγώ η άκυρη έχω δει το κατσαριδάκι αλλά δεν ήτανε τίποτα ουάουjate έγραψε:Να γίνεις τιμ πέιτονCassiopeia Black έγραψε:Αμα σου πει να γινεις team peyton μην τον ακούσεις.Kms έγραψε:Θα το προσθέσω στην λίστα τότε
- Σπόιλερ:
κέρδισε
Συμφωνείς μαζί μου;jate έγραψε:λέιτονZacharias Smith έγραψε:Πόσο σε συμπάθησα εσέναjate έγραψε:Να γίνεις τιμ πέιτον
- Σπόιλερ:
κέρδισε
P Sawyer
Ναι θα παωImperio έγραψε:Μαράκι αύριο στη συνέλευση θα πας?
FLEUR258 έγραψε:ααααα εγώ η άκυρη έχω δει το κατσαριδάκι αλλά δεν ήτανε τίποτα ουάουjate έγραψε:Να γίνεις τιμ πέιτονCassiopeia Black έγραψε:Αμα σου πει να γινεις team peyton μην τον ακούσεις.
- Σπόιλερ:
κέρδισε
Το όνομα μου στο φόρουμ είναι Zacharias Smith, Αλήθεια πιστεύεις ότι προσβάλω η αντιπαθώ τον Κέλερ;Cassiopeia Black έγραψε:^Μην προσβάλεις τον Κρις!
Προτιμώ το κλασσικό τσάι το λεμόνι είναι πολύ κιτς .jate έγραψε:Όχι.Είναι τσάι με λεμόνι.
Έχει και καλό καιρό,βγες στο μπαλκόνι βρε άνθρωπε.