Romilda Vane έγραψε:ΔΕΝ κοιμαμαι. Αυτο ειναι το θεμα.
Αληθεια ομως, αυτο τωρα το βαλανε, σημερα. Χτες που ημουν στην ιδια σταση δεν ειχε χαρτακι.
Τρεχα, κανε και για μενα και μετα μαθε με τζαμπα μέσω σκάιπ.
Γιατι μονη μου:O Που ειναι αυτο?:P
Romilda Vane έγραψε:ΔΕΝ κοιμαμαι. Αυτο ειναι το θεμα.
Αληθεια ομως, αυτο τωρα το βαλανε, σημερα. Χτες που ημουν στην ιδια σταση δεν ειχε χαρτακι.
Τρεχα, κανε και για μενα και μετα μαθε με τζαμπα μέσω σκάιπ.
δεν με ενδιαφέρει να μάθω κιθάρα.Romilda Vane έγραψε:Παρε και τη Βικυ.
Στον Πειραια.
1-2 σκελίδες σκόρδο, 1 κουταλάκι σούπας μουστάρδα ,2 κουταλάκια χυμό λεμονιού , 4 φέτες αντζούγια ,1 αυγό και τα ανακατεύεις στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν κρεμώδη προσθέτοντας μισό φλιτζάνι λάδι.jate έγραψε:Πώς φτιάχνω σαλάτα σίζαρς κοτόπουλο;Δηλαδή την σως,χμ.Και το κοτόπουλο πώς το κάνω για να μπει στη σαλάτα;;
Καλλιτεχνικες φυσεις σου λεει μετα... τς τς τς.Aurora Sinistra έγραψε:δεν με ενδιαφέρει να μάθω κιθάρα.Romilda Vane έγραψε:Παρε και τη Βικυ.
Στον Πειραια.
Ισχυει.Immortality Dumbledore έγραψε:Καλλιτεχνικες φυσεις σου λεει μετα... τς τς τς.Aurora Sinistra έγραψε:δεν με ενδιαφέρει να μάθω κιθάρα.Romilda Vane έγραψε:Παρε και τη Βικυ.
Στον Πειραια.
YOU ARE BOTH EXPELLED!
Πάμε μαζί.Immortality Dumbledore έγραψε:
Γιατι μονη μου:O Που ειναι αυτο?:P
Θα σας μάθω εγώImmortality Dumbledore έγραψε:ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ!!??? Ηταν ευκαιρια ζωης. Πως θα παω τωρα εγω στο καινουριο τηλετετοιο που κρινουν καθαρα φωνες!Romilda Vane έγραψε:
Αντιο μαθηματα κιθαρας με 5 ευρώ, δε θα σας γνωρισω ποτε.
Και περα απο την πλακα, θα μαθαιναμε κιθαρα επιτελους.
Κοφ'το.Nearly Headless Nick έγραψε:Ποπάρα θα μου λείψεις
Μα μα μαRomilda Vane έγραψε:Κοφ'το.Nearly Headless Nick έγραψε:Ποπάρα θα μου λείψεις
Μπορώ να την κάνω χωρίς σκόρδο;Δε μ'αρέσει το σκόρδο ιδιαίτερα.Επίσης την αντζούγια μπορώ να την αντικαταστήσω με κάτι άλλο;Δηλαδή αν την βγάλω,πώς θα είναι;Ποια ιδιότητα της θα έχει χάσει η σάλτσα;Arcturus Regulus Black έγραψε:1-2 σκελίδες σκόρδο, 1 κουταλάκι σούπας μουστάρδα ,2 κουταλάκια χυμό λεμονιού , 4 φέτες αντζούγια ,1 αυγό και τα ανακατεύεις στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν κρεμώδη προσθέτοντας μισό φλιτζάνι λάδι.jate έγραψε:Πώς φτιάχνω σαλάτα σίζαρς κοτόπουλο;Δηλαδή την σως,χμ.Και το κοτόπουλο πώς το κάνω για να μπει στη σαλάτα;;
Το κοτόπουλο το ψήνεις σε φούρνο ή γκριλ. Μπορεί να είναι και σούβλας(το στήθος εννοείται)