από Gellert Δευ Οκτ 07, 2013 9:16 pm
Λοιπον εγω θέλω να αναφερθώ σε ενα γεγονος. Οντας νέο μέλος, πολυ νεο μελος ομως, μολις 2 ωρών πριν καναν αιώνα, εστειλα σαν νέος μάγος και εγώ τις απαντησεις μου για το καπέλο της επιλογής.
Δεν θυμαμαι αμα τοτε ηταν στις αρμοδιοτητες του Δημητρη το καπελο και το Χογκουαρτς γενικα, αλλα θυμαμαι οτι ηταν η εποχη που ο Μέρλιν έτρεχε και έκανε τα πάντα κυριολεκτικα. Multitask ανθρωπος και δεν συμμαζευεται. Θυμαμαι πάντως οτι ο Δημητρης μου έστειλε το αποτέλεσμα και παρότι τότε έτρεχε σαν τον Βέγγο την εποχη εκεινη, βρήκε το κουραγιο και τον χρόνο να αφιερωσει σε εμένα (το νέο μελος) μια μικρη συνομιλια περι των λειτουργιων του φορουμ.
Και επειδη καταβαθος (κατω απο τον στριμμενο και γρουσουζη εαυτο μου) ειμαι συναισθηματικός ανθρωπος, λέω πως δεν υπάρχει καταλληλοτερος ανθρωπος για την θέση του Διευθυντη του Χογκουαρτς.
Ο Μήτσος ειναι ο Αλμπους Νταμπλντορ, ακριβως. Και παρότι τα γένια του δεν ειναι ασπρα (ακομα
) συνεχιζει να είναι η προσωποποιηση του Αλμπους.
Συν του οτι θα ηθελα να δω να συγχωνευεται η κυριαρχη θέση του Δημητρη ως adviser, στην θέση του Διευθυντη Χογκουαρτς, ωστε να χρησιμοποιουμε πλεον τις φράσεις "Πάω στο γραφειο του Διευθυντη", "Πάω να μιλησω στον Διευθυντη", "Θα φάω κατσάδα απο τον Διευθυντη" "Εχω προβλημα/παραπονο, παω στον Διευθυντη"και άλλα πολλά πολλά που θα μας θυμιζουν Χογκουαρτς.