+24
Drussila Diggory
Half Blood Princess
Immortality Dumbledore
Phineas Nigellus Black
Lena*
Violleta Black
Ariana Lestrange
Katherine Black
Milady D' Hiver
Eleanna Lovegood
Amycus
Berenice
Roxanne Black
Vesper
anthian9
Nearly Headless Nick
Paola Salvatore
Alicia Spinnet
Cassiopeia Black
Alviva Black
Q' Anilia
Morgan le Fay
Ignotus Peverell
Mirabelle Salvatore
28 απαντήσεις
The Vampire Diaries
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°476
Απ: The Vampire Diaries
Θε μου. όχι άλλο κάρβουνο!
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°477
βασικά το λέω κακό επειδή πέθαναν λυπηθήκαμε και τελικά ήταν τζάμπα.... Αν ήξερα πώς γινόταν θα σας έλεγα αλλά δεν...Ariana Lestrange έγραψε:Δεν είναι κακό νέο αυτό με τον Κολ και την Κάθριν. Καλύτερα να επιστρέψει ο Κολ και να φύγει για Ορίτζιναλς μετά, τώρα που έφυγε η Ρεμπέκα Η Ελένα πως θα γίνει άνθρωπος;
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Roxanne Black- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 10226
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: A hundred muthafackas can't tell me nothin'.
- Δημοσίευση Ν°478
Alicia Spinnet έγραψε:
- Σπόιλερ:
φήμες θέλουν τον ντέιμον να σκοτώνει τον ματ στο 5χ20 αφού δει την ελινα να φιλιέται με τον στεφαν
αν είναι αλήθεια, θα σταματήσω πραγματικά αυτή τη φορά να βλέπω τη σειρά
η ελινα να κάνει ότι θέλει, αλλά να μην καταστρέψουν τον ντέιμον άλλο
Όχι τον Ματ, sonoftheb*tch!
_
- #31:
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°479
Supernatural v2 δεν ξέρω γιατί τα τραβάνε τόσο.
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°480
φέρτε μας τον αλαρικ και πάρτε μας την ψυχή.-
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
Roxanne Black- Χρυσούχος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°481
Katherine Black έγραψε:
- κακά νέα:
λένε οτι η Ελένα θα γίνει ξανά άνθρωπος και ότι θα επιστρέψουν οι Κολ και Κάθριν
- Καλά νέα:
Παίζει να επιστρέψει ο Αλάρικ
Ωχ, τώρα το είδα αυτό.
Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Αλάρικ;!
Λιποθυμώ.
_
- #31:
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°482
κακά νέα: ΝΤΑΦΑΚ?! Η Κάθριν δεν παίζει...Katherine Black έγραψε:
- κακά νέα:
λένε οτι η Ελένα θα γίνει ξανά άνθρωπος και ότι θα επιστρέψουν οι Κολ και Κάθριν
- Καλά νέα:
Ο άλλος ο άκυρος πάλι...
ΚΑΛΑ ΝΕΑ:
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Roxanne Black- Χρυσούχος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°483
Απ' ό,τι βλέπω, ο Αλάρικ έχει μεγάλο φαν κλαμπ.
_
- #31:
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°484
άντε να επιστρέψει, το cult ήταν η χειρότερη επιλογή του ηθοποιού για να φύγει
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Violleta Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2572
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013
Magical Identity
Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..
- Δημοσίευση Ν°485
Roxanne Black έγραψε:Katherine Black έγραψε:
- κακά νέα:
- Καλά νέα:
Ωχ, τώρα το είδα αυτό.
Λιποθυμώ.
Γιατι ειναι κακά νεα το οτι παίζει να γυρίσει η κάθριν? Μόνο εγω δηλαδή την συμπαθώ αφάνταστα?
- 5.18:
- Δεν μου άρεσε καθόλου το 18.Πολύ βαρετό και ανιαρό. Καταρχάς, είχε πολύ στελενα κατά την γνώμη μου!πέθανε η κάθριν, άμα τα φτιάξει κ ο Στέφαν με την ελενα πάει η σειρα... Έπρεπε να εστιάσουν ποιο πολύ στον Μάρκος και γενικά στους travellers.Και οσο για τον Ντειμον, τον λυπήθηκα τον καημενουλη! Δεν του άξιζε όλο Αυτό το στελενα θινγκ.
- omg:
- διάβασα οτι ο Μάρκος θα απαγάγει και θα σκοτώσει τον Ντειμον στο τέλος της 5ης σεζόν επειδή δεν αφήνει τον Στέφαν και την ελενα να ειναι μαζί
- Mon cote artistique♥ :
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°486
Violleta Black έγραψε:Roxanne Black έγραψε:Katherine Black έγραψε:
- κακά νέα:
- Καλά νέα:
Ωχ, τώρα το είδα αυτό.
Λιποθυμώ.
Γιατι ειναι κακά νεα το οτι παίζει να γυρίσει η κάθριν? Μόνο εγω δηλαδή την συμπαθώ αφάνταστα?
- 5.18:
Δεν μου άρεσε καθόλου το 18.Πολύ βαρετό και ανιαρό. Καταρχάς, είχε πολύ στελενα κατά την γνώμη μου!πέθανε η κάθριν, άμα τα φτιάξει κ ο Στέφαν με την ελενα πάει η σειρα... Έπρεπε να εστιάσουν ποιο πολύ στον Μάρκος και γενικά στους travellers.Και οσο για τον Ντειμον, τον λυπήθηκα τον καημενουλη! Δεν του άξιζε όλο Αυτό το στελενα θινγκ.
- omg:
διάβασα οτι ο Μάρκος θα απαγάγει και θα σκοτώσει τον Ντειμον στο τέλος της 5ης σεζόν επειδή δεν αφήνει τον Στέφαν και την ελενα να ειναι μαζί
Γιωτ-Γιωτ αν παρατηρήσεις τις προηγούμενες σεζόν θα δεις ότι η Κάθριν δεν εμφανίζεται σχεδόν καθόλου... Ειδικά στην 3η και στην 1η. οπότε μπορούμε να κάνουμε και χωρίς αυτή... Το ότι μπορεί να επιστρέψει η Κάθριν το κατατάσσω στα κακά νέα διότι αν επιστρέψει η σειρά θα φύγει τελείως... Αν είναι να πεθαίνει ο ένας και μετά να ανασταίνεται τώρα θα είχαμε πάλι:Τζένα, Αλάρικ, Άννα, Βίκυ, Κολ, Φιν, Έσθερ, Σίλα όλους εκείνους τους βρικόλακες από το 1864.. Δε λέει...
όσο για το 5χ18 ιδιαίτερα αδιάφορο... Και σχετικά με τους travellers μας έχουν πρίξει...
και είμαι η μόνη που θέλει Ντέιμον πρώτης σεζόν; Ήταν θεός σε εκείνη τη σεζόν...
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..
- Δημοσίευση Ν°487
Katherine Black έγραψε:Violleta Black έγραψε:Roxanne Black έγραψε:
Ωχ, τώρα το είδα αυτό.
Λιποθυμώ.
- 5.18:
Δεν μου άρεσε καθόλου το 18.Πολύ βαρετό και ανιαρό. Καταρχάς, είχε πολύ στελενα κατά την γνώμη μου!πέθανε η κάθριν, άμα τα φτιάξει κ ο Στέφαν με την ελενα πάει η σειρα... Έπρεπε να εστιάσουν ποιο πολύ στον Μάρκος και γενικά στους travellers.Και οσο για τον Ντειμον, τον λυπήθηκα τον καημενουλη! Δεν του άξιζε όλο Αυτό το στελενα θινγκ.
- omg:
διάβασα οτι ο Μάρκος θα απαγάγει και θα σκοτώσει τον Ντειμον στο τέλος της 5ης σεζόν επειδή δεν αφήνει τον Στέφαν και την ελενα να ειναι μαζί
Γιωτ-Γιωτ αν παρατηρήσεις τις προηγούμενες σεζόν θα δεις ότι η Κάθριν δεν εμφανίζεται σχεδόν καθόλου... Ειδικά στην 3η και στην 1η. οπότε μπορούμε να κάνουμε και χωρίς αυτή... Το ότι μπορεί να επιστρέψει η Κάθριν το κατατάσσω στα κακά νέα διότι αν επιστρέψει η σειρά θα φύγει τελείως... Αν είναι να πεθαίνει ο ένας και μετά να ανασταίνεται τώρα θα είχαμε πάλι:Τζένα, Αλάρικ, Άννα, Βίκυ, Κολ, Φιν, Έσθερ, Σίλα όλους εκείνους τους βρικόλακες από το 1864.. Δε λέει...
όσο για το 5χ18 ιδιαίτερα αδιάφορο... Και σχετικά με τους travellers μας έχουν πρίξει...
και είμαι η μόνη που θέλει Ντέιμον πρώτης σεζόν; Ήταν θεός σε εκείνη τη σεζόν...
- Σπόιλερ:
- Δεν είπα να γυρίσουν όλοι... Μόνο η Κάθριν ! Μην ξεχνάς ΕΙΝΑΙ η katherine pierce, και χωρίς αυτή η σειρά ξενερωνει εντελώς! Τώρα όσο για τον Ντειμον της πρώτης σεζόν... Κι εγω τον ππροτιμώ!
- Mon cote artistique♥ :
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°488
παιδιά αν ακούγαμε όλα τα πιθανά σχέδια θα είχαμε τρελαθεί
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°489
Είμαι πολύ πίσω, αλλά δεν βαριέσαι...
- 5χ12:
- Σκηνές που με έκαναν να 'γλύψω' την οθόνη, Ένζο/Ντέιμον together , εμένα αυτό το δίδυμο μ'αρέσει ακόμα κι όταν σκοτώνει... Τώρα για τον Άαρον δεν θα τα βάψω και μαύρα... Κάρολάιν/Τάιρελ , ππφφφ just boring... απλώς ήταν θέμα χρόνου, κι απλώς η Κάθριν σε εκείνο το σημείο βοήθησε κάπως την κατάσταση... Συγχαρητήρια στον Στέφαν, εκείνη η μπουνιά στο λυκόσκυλο ένα απ'τα ελάχιστα σωστά πράγματα που έχει κάνει στην σειρά... Ρε φτιάξτε τα Steroline μεταξύ σας,... αφού τα πάτε καλά στο φιλικό κι στο ερωτικό θα έχετε χημεία αλλά έχω μείνει πίσω, φαντάσου πόσα κουφά με περιμένουν στη συνέχεια... Τλχστν διώξτε την σκύλα απ'το σώμα της κλαψιάρας, την κλαψιάρα μπορώ να την ανεχτώ, την σκύλα απλώς δεν μπορώ να την υποφέρω... Τρελαίνει τον άλλον τον γαλανομάτη κούκλο κακομοίρη και πρέπει μετά να δικαιολογούμε τις πομπές του... Αμήν...
:lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: Τύπου Ι'm a bad person Elena... και μπιρι... μπιρί... μπιρί... :dah: :dah: :dah: :dah:
- 5χ13:
- Ρε τι γίνεται εκεί μέσα;;;!!! ο κακός χαμός;;!!! μάλλον ως συνήθως... μπήκε η σκύλα στο σώμα της κλαψιάρας και τους έχει κάνει όλους σκ@τ@ εκεί μέσα, έχει βάλει και το άλλο το μουλουχτό, την κόρη της να της κάνει όλα τα θελήματα, τον έχει τρελάνει τον άλλον τον θνητό εκεί πέρα, το μέγα έλεος δλδ... πήγε και το λυκόσκυλο να κάνει ένα καλό , πιάστηκε κορόιδο κι αυτός... Το αχτύπητο δίδυμο συνεχίζει αλλά το παρατράβηξε , το παράχεσε δλδ στα όρια μας έφτασαν.... Να σας δω εγώ τώρα παιδιά, καλή τύχη με τις ενέσεις... Πάλι ο Τζερεμάκος με την Μπόνι την πλήρωσαν που θέλουν να ζήσουν και φυσιολογικά εκεί μέσα... όλα τα'χαμε οι ανησυχίες της Σκύλας μας έλειπαν για το αν ισχύει το Steroline , κοίταξε αν το αποφασίσει η Plec why not? Εμένα πάντως δεν με χαλάει... Dr Wess... Maxfield... ακόμα δεν ψόφησε αυτός;;!!! Κάλεσε και το συμβούλιο των μαγισσών για να καλύψει τις πομπές του... ωραίος κι αυτός... άλλος για την βάρκα μας;;!!!
:lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°490
αυτό το έχουμε καταλάβει... Όχι και ξενερώνει... στις άλλες σεζόν υπήρχε ελάχιστα... Καλά όπως το βλέπουμε όλοι θα πεθάνουν εκεί μέσα οπότε...Violleta Black έγραψε:
- Σπόιλερ:
Δεν είπα να γυρίσουν όλοι... Μόνο η Κάθριν ! Μην ξεχνάς ΕΙΝΑΙ η katherine pierce, και χωρίς αυτή η σειρά ξενερωνει εντελώς! Τώρα όσο για τον Ντειμον της πρώτης σεζόν... Κι εγω τον ππροτιμώ!
Ναι... ήταν θεός ο τύπος
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°491
Ναι αλλα στις πρώτες σεζόν η Κάθριν δεν είχε προεμφανηστει...Δεν είχαμε ακούσει ακομα τις κορυφεες τις ατάκες, δεν την είχαμε αγαπήσει, άρα ήταν αδύνατον να μας λείψει!Katherine Black έγραψε:αυτό το έχουμε καταλάβει... Όχι και ξενερώνει... στις άλλες σεζόν υπήρχε ελάχιστα... Καλά όπως το βλέπουμε όλοι θα πεθάνουν εκεί μέσα οπότε...Violleta Black έγραψε:
- Σπόιλερ:
Δεν είπα να γυρίσουν όλοι... Μόνο η Κάθριν ! Μην ξεχνάς ΕΙΝΑΙ η katherine pierce, και χωρίς αυτή η σειρά ξενερωνει εντελώς! Τώρα όσο για τον Ντειμον της πρώτης σεζόν... Κι εγω τον ππροτιμώ!
Ναι... ήταν θεός ο τύπος
- Mon cote artistique♥ :
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°492
Είδα χτες το 5x18
Κατέβασα το 5χ19... πάω να το δω και έρχομαι για εντυπώσεις!
- Σπόιλερ:
- Ήταν αρκετά καλό συγκριτικά με τα χλιαρά επεισόδια της υπόλοιπης σεζόν. Μου άρεσαν πολύ οι σκηνές στην Άλλη Πλευρά, θύμιζαν κάτι από το παλιό καλό, μυστηριακό, Vampire Diaries. Επίσης τα οράματα Stelena ήταν πολύ εντάξει... Περίμενα ότι θα εκνευριστώ, αλλά ήταν απ' τις λίγες φορές που το χειρίστηκαν εντάξει. Και ειδικά η κουβέντα Στέφαν-Ελένα που ακολούθησε... Ιδέα μου είναι, ή μήπως στην ουσία δίνουν ένα τέλος στο ship? "Ι will always love you" Και η ατάκα για το ότι δεν μπορείς να είσαι και φίλος και ερωτευμένος με το ίδιο άτομο... Χμμμ
Δεν θα ήθελα να επιστρέψει ο Κολ. Για τον Αλάρικ, ΝΑΙ, ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ!
Κατέβασα το 5χ19... πάω να το δω και έρχομαι για εντυπώσεις!
♩ - ♫
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°493
- 5χ14:
- Πάλι καλά ρε παιδιά (Στέφαν+Καρολάιν) που σας έκοψε στην τελευταία σκηνή του 14ου επ. και υποψιαστήκατε την σκύλα... Ευτυχώς κι έχω αρχίσει και βαριέμαι την ζωή μου εκεί μέσα... Όλα ένα μπάχαλο... Στο σπίτι τα δυο φιλαράκια να ριψοκινδυνεύουν τις ζωές τους.. Στα μοτέλ με τα μπάνια η άλλη να προσπαθεί να φασωθεί με τον Στεφανάκο της, η Νάντια να προσπαθεί να μάθει τι σημαίνει το "φάσωμα" απ'τον Μάτι ενώ αγκομαχάει... Το λυκόσκυλο να γκρινιάζει στην blondie για τα κατορθώματα της, εντάξει έγινες κατανοητός το εμπεδώσαμε έλεος... Σας έχω πει πόσο λατρεύω τον Ένζο, αχ έχει και προφορά, το μόνο καλό εκεί μέσα , μου θυμίζει τον αδικοχαμένο Ρικ κάπως... Και ο απολογισμός του επ.... Το λυκόσκυλο δάγκωσε την κόρη της σκύλας...
Perfect... και εγώ θα βάλω την γάτα μου να κλαίει... Και επιτέλους σκοτώστε αυτόν τον Γουές με το τσούρμο των ταξιδευτών όλη την ώρα από πίσω του, μας τα χει πρίξει πια... :dah: :dah: :dah: :dah: :dah:
- 5χ15:
- Tι έγινε ρε παιδιά με το Κατερινιώ στο τέλος;;;!!! Το άρπαξε το χάος και το ρούφηξε;;!!! Που διάολο πήγε;;!!!
Τέλος πάντων θα ησυχάσουμε για λίγο καιρό αν κι απ'ότι ακούω μάλλον θα την ξαναδούμε...
Τώρα το τι έκανε ακριβώς στο τέλος και πως ξύπνησε η άλλη, το Λενιώ, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο
θα το μάθουμε μάλλον στο next episode... Είχε καλούλες σκηνές τούτο το επ. δεν λέω...
Ο θάνατος της Νάντια και τα συνεχόμενα φλας μπακ, κι τι παράξενο η μανούλα που επιτέλους ανέβαλε ευθύνη και πήγε να δει την κόρη της στο τέλος, να σαι καλά μας υποχρέωσες... Άχου μωρέ τον Μάτι τι γλυκός, την πήρε αγκαλιά την άλλη ... Πιθανόν να της πρόσφερε μια σωστή κηδεία...
Απολογισμός του επ. μας άφησε χρόνους ο Ντόκτορ, βέβαια έβαλε το χεράκι του το τρελαμένο μανάρι, με ένα βάρβαρο τρόπο αλλά ευτυχώς μας άφησε χρόνους... Όχι που νοιαζόταν, όπως πάντα χρησιμοποιούσε κοσμάκη για τα πειράματα του... Αχ Ένζο που είσαι;;; Μου λείπεις... :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
- 5x16:
- Είδα το μεσημέρι και το 16ο και ξέχασα να έρθω να σχολιάσω, παράληψης μου... Ποποπο... το κακόμοιρο το ζευγάρι φυλακισμένο αλλά στο τέλος ελευθερώθηκε ο Ρωμαίος να πάει στην Ιουλιέτα του που δραπέτευσε κι αυτή... λυτρώθηκε στο ζεύγος κι είπε να ξανανιώσει... όλα καλά λοιπόν, το αντίδοτο βρέθηκε...
Είδαμε ξανά Ένζο, (τον σιπάρω και με την blondie αυτόν) αλλά κι η ξανθούλα όπως κι ο Στεφανάκος φαίνεται να μην τον εμπιστεύονται... Τώρα δεν κατάλαβα, καινούριος σωσίας στο προσκήνιο ;;;!!! what the hell?!! Και μάλιστα γιατρός στην Ατλάντα ;;;!!! Κι τι πήγε να κάνει η ξανθούλα με τον Ένζο δεν κατάλαβα αλλά ίσως μου λυθούν οι απορίες παρακάτω... Νέοι κακοί εμφανίστηκαν - κι εδώ μάγοι - θα με κάνετε να σιχαθώ την μαγεία με τα σενάρια σας στις σειρές με τα βαμπίρ δλδ έλεος... Ωραία γλυτώσαμε απ'την σκύλα/χάριβδη, επέστρεψε η κλάψα ... Αλλά το τέλος ωραίο... "Then stop loving me!" ~ "I can't!" ... ε και μετά τα συνηθισμένα, κρεβάτι μεριά... u know... :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
- 5χ17:
- Ρε τι γίνεται εκεί μέσα, έχω χάσει πάσα ιδέα πια, με τους σωσίες που τους θέλουν το αίμα, μάγοι θέλουν να ξεκάνουν βρικόλακες, ταξιδευτές θέλουν να ξεκάνουν κι αυτοί σωσίες, μετά μάγοι που ενώνονται με βρικόλακες για να ξεκάνουν τους ταξιδευτές... Και μέσα σ'όλα τα feelings... ο Ένζο την πέφτει στην Κάρολαιν (αν και μετά τον τελευταίο πρόσφατο φόνο ) δεν το βλέπω το ship αυτό να διαμορφώνεται, κρίμα... Το Λενιώ είναι συνέχεια ξαναμμένο με το καυτό μανάρι Δαίμονα, φυσιολογικό και ποια δεν θα ήταν σε αυτήν την περίπτωση... Αλλά ποιο πολύ Steroline, ρε φτιάχτε τα , μ'άρεσετε τόσο πολύ όταν κοιμάστε αγκαλίτσα... Άχου τα!!!... Κακομοίρα Μπόνυ, τι περνάς κι εσύ όντας άγκυρα, στο τέλος κατέρρευσε, αλλά να υποθέσω ότι από μέσα της ξεπήδησε ο αρχηγός των ταξιδευτών ονόματι Μάρκους... Ένζο αν συνεχίσεις έτσι Μάγκι δεν έχει, στο λέω, άλλαξε μυαλά... Κι ο Τζερεμάκος έφυγε απ'το σπίτι για να ανεξαρτητοποιηθεί... Και το Λενιώ γύρισε στη σχολή, όσο πιο μακρυά απ'τον καυτό Δαίμονα... Έρε σοβαρά προβλήματα εκεί μέσα... Κάπου κάπου εμφανίζονταν κι ο Ματ με το λυκόσκυλο αλλά δεν πρόσεξα... :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
- 5χ18:
- Nαι ρε κορίτσια έχετε δίκιο, μια σφαλιάρα την θέλει το μανάρι αλλά, -παρακολουθώντας το 18ο επ. επιτέλους - είναι φυσικό κιόλας να μην θέλει να είναι φίλος της, γιατί παίζει να την αγαπάει υπερβολικά για να μην θέλει να μείνει στο φιλικό στάδιο... Γι αυτό κι ο λόγος που δεν θέλει να την ακούει, να την βλέπει κτλ. κι ότι "κάνουν κακό ο ένας στον άλλον." και μπλα μπλα μπλα... Ωραίος ο καινούργιος κακός αλλά θα μας σπάσουν τα νεύρα πάλι με τους Ταξιδευτές/Επιβάτες και με τον Μάρκο τους... Τα οράματα αποδείχτηκαν μούφα, μια φαντασία δίχως πραγματικότητα (ωραία θα'ταν να την ζούσαμε) αλλά αν ήταν Steroline τλχστν θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον... Με το Stelena ως συνήθως με πήρε ο ύπνος... Κι άλλες ωραίες σκηνές Cenzo, τι φάση είχαν οι δυο τους εκεί που άκουγαν τους άλλους στο σαλόνι να μιλάνε... (Αν και σύμφωνα με το επόμενο επ. δεν θα πάνε καλά τα πράγματα ανάμεσα στο Friendship) ρε μην σκοτώσετε και τον Ένζο, είναι μάναρος ... Αμάν!
Ο Μάτι πήγε μια βόλτα απ'το "Καθαρτήριο" και γύρισε, έδωσε και το μην. του Κολ (παρεπιπτόντως ο νεαρός πολύ απελπισμένος και φοβισμένος) ότι έχει προκληθεί εκεί και γίνεται προέρχεται απ'τους Ταξιδευτές σίγουρα, εφόσον ρούφηξε την Βικι και προηγουμένως την Καιτούλα... Αν λάβεις υπόψιν σου και το βλέμμα του Κολ...
Και το λυκόσκυλο την πάτησε... Αλλά λίγο με νοιάζει, ας κάνει παρέα με τους Επιβάτες τώρα...
:lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
Θα επανέλθω κι εγώ όταν δω το 19...
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“You're not alone.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°494
- Σπόιλερ:
- Ο Ένζο άρχισε τις απειλές... Έχω όμως περιέργεια... Τι μπορεί να τους κάνει από την άλλη πλευρά;
Εκτός από ΜΠΟΥ
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°495
^εκτός από το μπου, χαχαχ
Παιδάκια. το 18ο το σκηνοθέτησε ο paul wesley.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°496
Ε, τι να πεις πια...Morgan le Fay έγραψε:^εκτός από το μπου, χαχαχ
Για αυτό ήταν καλό επεισόδιο το 18... Δυστυχώς είχε πολύ χαμηλες τηλεθεάσεις λόγω του σκηνοθέτη...
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°497
ναι; :S ποιος κοιτάει πια τον σκηνοθέτη στο τβντ, κ βασικά αν μη τι άλλο θα πρεπε να το βλέπουν περισσότεροι
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°498
^ Συμφωνώ... συνήθως είναι φαν του Ίαν... Δεν είναι ωραίο όμως γενικά..Morgan le Fay έγραψε:ναι; :S ποιος κοιτάει πια τον σκηνοθέτη στο τβντ, κ βασικά αν μη τι άλλο θα πρεπε να το βλέπουν περισσότεροι
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°499
- 5x19:
Επεισοδιάρα; Πόσο συμπάθησα τον Ένζο ρε φίλε!
Την έκανε όμως την μαλακία του, δεν άντεξε... Αυτό που θέλει ντε και καλά να πάρει εκδίκηση για κάτι που έγινε πριν τόσα χρόνια, δεν θα το καταλάβω ποτέ... Προτίμησε δηλαδή να διαλύσει την φιλία του με τον Ντέιμον, να διαλύσει την όποια καλή σχέση είχε αυτός κ ο Στέφαν, απ' το να προχωρήσει στη ζωή του; Δε θα τους καταλάβω ποτέ τους βρικόλακες... Μα ποτέ... Τα flashback του ήταν απίστευτα! Αχχ, η σκηνή που του καίει το χέρι το βραχιόλι από ιεροβότανο! <3 Πλας, η σκηνή που ο Ντέιμον λέει στον Στέφαν ότι ο Ένζο πάντα τον υπερασπιζόταν κι ας μην τον είχε γνωρίσει
Η Dries είπε ότι λόγω αυτού που συμβαίνει στην άλλη πλευρά, ο Ένζο θα είναι ένα ιδιαιτέρως ενοχλητικό φάντασμα και θα έχει περισσότερες ελευθερίες απ' οποιοδήποτε άλλο φάντασμα είδαμε μέχρι τώρα. Οπότε ετοιμαστείτε για στεναχώρια και μπόλικη μάλιστα.
- Μεγάλα σπόιλερ για τα τελευταία επεισόδια:
H Dries είπε ότι της ερχονται στο μυαλό τρεις μόνιμοι θάνατοι μέχρι το τέλος της σεζόν!!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!! ΤΙ ΛΕΕΙ; ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΗΝ!!
Επίσης μάλλον οι προβλέψεις ότι θα σκοτώσουν τον Ντέιμον, είναι βάσιμες... κορίτσια ετοιμαστείτε για τρελό κλάμα!
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°500
anthian9 έγραψε:
- Μεγάλα σπόιλερ για τα τελευταία επεισόδια:
H Dries είπε ότι της ερχονται στο μυαλό τρεις μόνιμοι θάνατοι μέχρι το τέλος της σεζόν!!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!! ΤΙ ΛΕΕΙ; ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΗΝ!!
Επίσης μάλλον οι προβλέψεις ότι θα σκοτώσουν τον Ντέιμον, είναι βάσιμες... κορίτσια ετοιμαστείτε για τρελό κλάμα!
- κι άλλα σποιλερ:
- Ναι για τον Ντέιμον λένε πως θα τον σκοτώσει ο Μάρκος αλλά θα αναστηθεί στην 6η σεζόν... Η άλλη πλευρά παίζει να καταρρεύσει τελείως οπότε μπορεί να πεθάνει και η Μπόνι... Επίσης λένε οτι η Ελένα θα ξαναγίνει άνθρωπος...Μετά από τρεις σεζόν που περιμέναμε να γίνει βαμπίρ μας τα χαλάνε όλα
- ερώτηση:
- Ο Ένζο συνεχίζει να έχει κλειστή την ανθρωπιά του ακόμα και όταν είναι νεκρός;
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :