- 5x12:
- Ρε παιδιά,μόνο εγώ δεν μισώ την Κάθριν ; Είμαι απλά χαρούμενη που δεν πέθανε κι ας μπήκε στο σώμα της Ελένα Εντάξει,στην σκηνή με τον Ντέιμον την αντιπάθησα αλλά ... δεν ξέρω,δεν μπορώ να την μισήσω :/ Βέβαια δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση,κάτι πρέπει να γίνει να επανέλθει η Ελένα κανονικά στο σώμα της.Γιατί δεν μπορούμε να τις έχουμε και τις 2 ; Ή θα πεθάνει η Κάθριν και θα έχουμε την Ελένα,ή η Κάθριν θα έχει το σώμα της και η Ελένα ουσιαστικά θα εξαφανιστεί ; Η αλήθεια είναι πως τώρα που κάψανε το σώμα της Κάθριν,δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει ... :/
Από την μία θέλω ο Ντέιμον ( και όλοι ) να καταλάβουν τι συμβαίνει αλλά από την άλλη αν γίνει αυτό θα σκοτώσουν την Κάθριν ...
In your face,Tyler.
Αγαπημένη σκηνή :
+24
Drussila Diggory
Half Blood Princess
Immortality Dumbledore
Phineas Nigellus Black
Lena*
Violleta Black
Ariana Lestrange
Katherine Black
Milady D' Hiver
Eleanna Lovegood
Amycus
Berenice
Roxanne Black
Vesper
anthian9
Nearly Headless Nick
Paola Salvatore
Alicia Spinnet
Cassiopeia Black
Alviva Black
Q' Anilia
Morgan le Fay
Ignotus Peverell
Mirabelle Salvatore
28 απαντήσεις
The Vampire Diaries
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°401
Απ: The Vampire Diaries
- RAULSON:
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°402
Όσον αφορά την Κάθριν (η προσωπική μου άποψη είναι):
- 5x12:
- Ναι μεν η Κάθριν είναι survivor, fighter και καταφέρνει πάντα να επιβιώνει, εδώ και 500 χρόνια. Και αυτό την κάνει ξεχωριστή. Ναι έχει κάνει λάθη, αλλά έχει αφήσει το σημάδι της -καλό ή κακό- σε όποιον άνθρωπο είχε στην ζωή της όλους αυτούς τους αιώνες. Ναι, την θαυμάζω γι αυτό.
Ωστόσο είναι τρελά manipulative άτομο και μεγάλη εγωίστρια. Σε σημείο που να την καθιστά επικίνδυνη και αλλοπρόσαλλη για όλα τα άτομα που την περιτριγυρίζουν. Καταλαβαίνω ότι είναι ψιλο-άδικο τώρα που ερωτεύτηκε απ' την αρχή τον Στέφαν, έμαθε ότι η κόρη της ζει και γενικά της δόθηκε μια ευκαιρία στην ευτυχία, να πρέπει να πεθάνει, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς πως δεν το αξίζει. Έχει προκαλέσει πολύ κακό. Θα μου πεις, ποιος απ' όλους εκεί μέσα έχει προκαλέσει λιγότερο; Η Ελένα σίγουρα και δεν το αξίζει να χάσει το σώμα της μια 17χρονη για να ζήσει άλλα 500 χρόνια μια βρυκόλακας που έχει δει τα πάντα στη ζωή της. Η Κάθριν 9/10 φορές είναι απάνθρωπη. Αυτή η μια φορά που φέρεται ανθρώπινα δεν αρκεί για να της δώσει λύτρωση για όλες τις απάνθρωπες επιλογές της. Όπως είπε ο Στέφαν όταν πέθαινε, ήταν ένα κορίτσι. Έκανε πολλές λάθος επιλογές που την στοίχειωναν μια ζωή. Έκανε κάποιες σωστές. Πάντα επιβιώνε και γι αυτό της άξιζε αυτή η λύτρωση, ο θάνατος. Η Κάθριν όμως, όσο και να καυχιέται ότι κατά βάθος νιώθει ανθρώπινη, δεν έχει αποδεχτεί το πιο ανθρώπινο και θνητό πράγμα όλων-τον θάνατο.
Και Αλβίβα, εσύ που λατρεύεις τόσο τον Damon, δες το γκιφάκι που έβαλες και σκέψου τι ακολούθησε, απλά γιατί η Κάθριν δεν ήταν εκεί που έπρεπε να είναι: στον αλλο κόσμο.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Ignotus Peverell- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17697
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°403
Έχετε βρει πουθενά ελληνικούς υπότιτλους;
- Durmstrang:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°404
online το βλέπω εγώ.Ignotus Peverell έγραψε:Έχετε βρει πουθενά ελληνικούς υπότιτλους;
♩ - ♫
Immortality Dumbledore- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°405
- Σπόιλερ:
- 1ον, γιατι ΑΠΛΑ δεν ψοφαει αυτη η Καθριν? Οκ, ενδιαφερον χαρακτηρας, survivor και μπλα μπλα μπλα... Ομως νταξει πια, φτανει! Ηρθε η ωρα της μετα απο 500 χρονια! Και ειναι δυνατον! να αντικαθιστα την Ελενα? Οχι οτι της εχω καμια ιδιαιτερη αδυναμια, ισα ισα, αλλα ειναι η σειρα της νομιζω, τι δουλεια εχει και ξεπεταγεται η Καθριν παλι. Το εχουν καταντησει απιστευτα κουραστικο αυτο το κομματι. Η Καθριν απο "γαματη", εχει γινει ενα ενοχλητικο τσιμπουρι που περιμενεις πως και πως να φυγει.
Επισης, ΓΙΑΤΙ να γυρισει ο Ταιλέρ?-.-" Να μας την βγαλουν απτη μυτη τη χαρα δλδ με Κλαους-Καρολαιν. Ελπιζω η χυλοπιτα που εφαγε να ηταν αρκετα βαρια και να μην ξανασμιξουν. Ειναι το λιγοτερο βαρετος.
Οπως απιστευτα βαρετο θα ειναι να δουμε αλλη μια προσπαθεια της Καθριν να κερδισει τον Στεφαν. Η-μ-α-ρ-τ-ο-ν.
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°406
- Σπόιλερ:
- Η Julie Plec με έχει κουράσει αρκετά προσπαθώντας να φέρει πάλι στην επιφάνεια το ερωτικό τρίγωνο Στέφαν-Ελένα-Ντέιμον μέχρι να μαθευτεί ότι δεν είναι η Ελένα αυτή, αλλά η Κάθριν. Αφού το βλέπεις κουκλίτσα μου ότι έχει κουράσει το όλο θέμα, βαρεθήκαμε να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια, ο κόσμος δεν γουστάρει ερωτικό τρίγωνο, αλλά Ντελένα!
Αμάν πια!
♩ - ♫
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°407
η julie θέλει νούμερα
γι' αυτό βλέπουμε όλα τα σιπς
γι' αυτό το έκανε η καρολαιν με τον κλαους, και γύρισε ο ταιλερ, και είχε γλυκούκιτσες σκηνές με τον στέφαν
γι' αυτό η ελίνα αγκάλιασε τον ντειμον όπως θέλουν οι ΝΤΕρς αλλά τον πλήγωσε όπως ήθελαν οι ΣΕς και γι' αυτό η καθριν θέλει τον στέφαν, για να έχει και σκηνές καθριν/στεφαν που θέλουν οι φανς τους αλλά μπορεί να πει και πράγματα ο στέφαν που θέλουν να ακούσουν οι ΣΕς
για να είναι όλοι """ευχαριστημένοι"""
γι' αυτό επικρατεί ένα χάος
γι' αυτό βλέπουμε όλα τα σιπς
γι' αυτό το έκανε η καρολαιν με τον κλαους, και γύρισε ο ταιλερ, και είχε γλυκούκιτσες σκηνές με τον στέφαν
γι' αυτό η ελίνα αγκάλιασε τον ντειμον όπως θέλουν οι ΝΤΕρς αλλά τον πλήγωσε όπως ήθελαν οι ΣΕς και γι' αυτό η καθριν θέλει τον στέφαν, για να έχει και σκηνές καθριν/στεφαν που θέλουν οι φανς τους αλλά μπορεί να πει και πράγματα ο στέφαν που θέλουν να ακούσουν οι ΣΕς
για να είναι όλοι """ευχαριστημένοι"""
γι' αυτό επικρατεί ένα χάος
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°408
Η Τζούλι είναι νούμερο, γι αυτό θα χάσει και τους πιστούς φαν της σειράς
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°409
ναι βασικά κι αυτόanthian9 έγραψε:Η Τζούλι είναι νούμερο, γι αυτό θα χάσει και τους πιστούς φαν της σειράς
it never comes o u t.
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°410
λοιπον καομουν κι εβλεπα το 1χ19... Πωπω δε θυμομουν το Στεφαν ετσι... ΜΙλαμε δε του παει καθλου το στυλ ripper
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°411
εμενα ηδη με εχασε...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°412
5χ13
- Σπόιλερ:
- ακόμα ένα άθλιο επεισόδιο =/
και βασικά το τελευταίο για μένα μετά την πλήρη καταστροφή των δύο αγαπημένων μου χαρακτήρων, ντέιμον κ ελίνα
ελπίζω να κλείσουν όλες αυτές οι τρύπες και το σόου να γίνει όπως παλιά!
δεν παραπονιέμαι που μου χάλασαν το σιπ, απλά η ελινα έχει φύγει και η πορεία που παίρνει ο χαρακτήρας του ντειμον δεν έχει λογική. να δεχτώ το "κακό αγόρι, σκοτώνω τους πάντες" αλλά δεν πιστεύω ότι ο ντειμον θα έκανε κάτι τέτοιο στον τζέρεμυ και θα χαμογελούσε με την τεράστια ανησυχία της "ελίνας" γι' αυτό όχι τουλάχιστον μετά από όλα αυτά που πέρασαν μαζί
it never comes o u t.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°413
Μόνο εμένα η σειρά όσο πάει και με πωρώνει;
- Durmstrang:
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°414
- 5χ13:
- Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!ΕΛΕΟΣ πια με αυτον το @@@@@@ τον Ουες! Ε Ουες αη στο Βολντι μας επρηξες. Ο αλλος ο Ενζο ελπιζω να πεθανει...αλλος @ και αυτος. Η Καθριν ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ αχαριστη! αμαν δηλαδη βαρεθηκα με ολους του ηλιθιους εκει μεσα με τα χαζοπειραματα για βρικολακες! Μας επρηξε ο Ουες τοσα επεισοδια! Ε αη στο βολντι πια
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°415
θέλω να ελπίζω πως ναιIgnotus Peverell έγραψε:Μόνο εμένα η σειρά όσο πάει και με πωρώνει;
it never comes o u t.
Ariana Lestrange- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17703
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.
- Δημοσίευση Ν°416
Έχω απογοητευτεί εντελώς. Με ποια λογική το κάνανε αυτό στον Ντέιμον;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°417
μα ρε παιδιά μπορείτε να δείτε την αγάπη στα μάτια του
it never comes o u t.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°418
Γενικά όλο το 5χ13 ήταν out of character. Ο Damon, ακόμα και ο Damon της season 1, δεν θα έβαζε ποτέ σε κίνδυνο τον Τζέρεμυ χωρίς να υπάρχει back up. Ο Stefan δεν θα πλησίαζε έτσι απλά ερωτικά την Ελένα. Ο Tyler δεν θα ήταν τόσο έξυπνος ( ). Η Bonnie δεν θα ήταν τόσο loser και η Caroline δεν θα ήταν τόσο supportive στην Ελένα μετά τον χωρισμό της: εδώ είχε απομνημονεύσει τον λόγο του χωρισμού και της είχε ανοίξει σαμπάνιες.Ariana Lestrange έγραψε:Έχω απογοητευτεί εντελώς. Με ποια λογική το κάνανε αυτό στον Ντέιμον;
Εκεί που φτιάχνουν ένα πράγμα στο show, χαλάνε δέκα.
Τώρα το βλέπω μόνο και μόνο για να δω που θέλουν να το πάνε.
5χ14 Promo
- 5x14 promo:
- Θεέ μου πόσο προβλέψιμο/η το φιλί "Στελένα"/Η Κάθριν
♩ - ♫
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°419
- Γενικότερη γνώμη 5ου κύκλου:
- Εμένα παιδιά μου αρέσει όπως πάει. Η Ελένα υπάρχει δεν υπάρχει το ίδιο που μου κάνει, προσωπικά χάρηκα κιόλας γιατί γλίτωσα αυτό το κάθε τρεις και λίγο η Ελένα κλαίει. Γουστάρω κάτι παραπάνω απο πολύ μόνο που σκέφτομαι ότι η Κάθριν ίσως γίνει main χαρακτήρας. Είναι άλλο φρούτο η Κάθριν, είναι survivor, την πάω πολύ πιο πολύ από την Ελένα. O Ντείμον έχει γίνει κόπανος ειδικά στην φάση με το Τζέρεμι αλλά νταξει εγώ απο τότε που είδα την έκδοση του ripper Στέφαν ήμουν σίγουρος πως θα βλέπαμε και τον Ντέιμον σε παρόμοια φάση, αλλά μη χαλιέστε μερικούς λαιμούς ακόμα θα σπάσει και θα ηρεμήσει. Πλέον σιπάρω τρελά Stefarine και τα μιαλά στα κάγκελα, εφόσον δεν γίνεται τίποτα με Κλάους ας γίνει με Στέφαν, βέβαια θα μου πεις είναι τώρα και η Κάθριν, ότι είναι να γίνει ας γίνει. Αυτα απο μένα.
- Durmstrang:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°420
Ρε συ όταν ακούω ότι υπάρχει δεν υπάρχει η Ελένα το ίδιο μου κάνει, τρελαίνομαι Είτε σας αρέσει είτε όχι είναι η πρωταγωνίστρια. Πάνω σε αυτή χτίζουν όλη την σειρά. Και δεν είναι καν τόσο κλαψιάρα όσο λένε όλοι. Αντιθέτως, μια χαρά είναι, τόσα που έχει περάσει άλλες θα ταν στο φρενοκομείο.Ignotus Peverell έγραψε:
- Γενικότερη γνώμη 5ου κύκλου:
Εμένα παιδιά μου αρέσει όπως πάει. Η Ελένα υπάρχει δεν υπάρχει το ίδιο που μου κάνει, προσωπικά χάρηκα κιόλας γιατί γλίτωσα αυτό το κάθε τρεις και λίγο η Ελένα κλαίει. Γουστάρω κάτι παραπάνω απο πολύ μόνο που σκέφτομαι ότι η Κάθριν ίσως γίνει main χαρακτήρας. Είναι άλλο φρούτο η Κάθριν, είναι survivor, την πάω πολύ πιο πολύ από την Ελένα. O Ντείμον έχει γίνει κόπανος ειδικά στην φάση με το Τζέρεμι αλλά νταξει εγώ απο τότε που είδα την έκδοση του ripper Στέφαν ήμουν σίγουρος πως θα βλέπαμε και τον Ντέιμον σε παρόμοια φάση, αλλά μη χαλιέστε μερικούς λαιμούς ακόμα θα σπάσει και θα ηρεμήσει. Πλέον σιπάρω τρελά Stefarine και τα μιαλά στα κάγκελα, εφόσον δεν γίνεται τίποτα με Κλάους ας γίνει με Στέφαν, βέβαια θα μου πεις είναι τώρα και η Κάθριν, ότι είναι να γίνει ας γίνει. Αυτα απο μένα.
♩ - ♫
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°421
Εμένα πραγματικά δεν με νοιάζει, καθόλου όμως. Τις άξιζε, τόσο κόσμος έχει ψοφήσει για χάρη της. Anyway, αυτό είναι που πιστεύω εγώ, δεν ξέρω, μπορει να λέω του κόσμου τις μπούρδες αλλά αυτό πιστεύω.
- Durmstrang:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°422
εγώ ένα πράγμα δε μπορώ να καταλάβω. Όλος ο κόσμος παραπονιέται οτι η Ελένα είναι κλαψιάρα. Πώς θα αντιδρούσε όμως ο καθένας στη θέση της;
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°423
ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟKatherine Black έγραψε:εγώ ένα πράγμα δε μπορώ να καταλάβω. Όλος ο κόσμος παραπονιέται οτι η Ελένα είναι κλαψιάρα. Πώς θα αντιδρούσε όμως ο καθένας στη θέση της;
θέλω να δω εσάς αν στα 17 σας, χάνετε του γονείς σας κ μέσα σε έναν χρόνο περίπου έπρεπε να βιώσετε τον θάνατο της βιολογικής σας μάνας, του βιολογικού σας πατέρα, της θείας σας που σας μεγάλωσε από τότε που πέθαναν οι γονείς σας, του ανθρώπου που ζούμε μαζί σας από τότε που πέθαναν όλοι οι παραπάνω, του αδερφού σας και της κολλητής σας
εγώ πάντως δεν θα έκλαιγα μόνο σε 5-6 επεισόδια όπως η ελίνα αλλά και στους πέντε κύκλους
και φυσικά να μπεις σε έναν κόσμο που κάθε υπερφυσικό πλάσμα σε κυνηγάει επειδή είσαι η σωσίας!!
εδώ η καθριν που είναι και καλά ο πιο γαμάτος χαρακτήρας και καθόλου κλαψιάρα στα επεισόδια που της πήραν το παιδί κ βρήκε τους γονείς της νεκρούς έκλαιγε!
it never comes o u t.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°424
Alicia Spinnet έγραψε:
θέλω να δω εσάς αν στα 17 σας, χάνετε του γονείς σας κ μέσα σε έναν χρόνο περίπου έπρεπε να βιώσετε τον θάνατο της βιολογικής σας μάνας, του βιολογικού σας πατέρα, της θείας σας που σας μεγάλωσε από τότε που πέθαναν οι γονείς σας, του ανθρώπου που ζούμε μαζί σας από τότε που πέθαναν όλοι οι παραπάνω, του αδερφού σας και της κολλητής σας
εγώ πάντως δεν θα έκλαιγα μόνο σε 4 επεισόδια που έκλαιγε η ελίνα(έναν στο θάνατο της τζενας, ενα στου αλαρικ, ενα στου τζερεμυ κ ενα στης μπονυς) αλλά και στους πέντε κύκλους
και φυσικά να μπεις σε έναν κόσμο που κάθε υπερφυσικό πλάσμα σε κυνηγάει επειδή είσαι η σωσίας!!
εδώ η καθριν που είναι και καλά ο πιο γαμάτος χαρακτήρας και καθόλου κλαψιάρα στα επεισόδια που της πήραν το παιδί κ βρήκε τους γονείς της νεκρούς έκλαιγε!
Βασικά μην πας να συγκρίνεις ανομία πράγματα, το να συγκρίνεις Καθριν και Ελένα είναι σαν να συγκρίνεις τον Ζακ Γαλιφιανάκη με τον Πούτιν, απλά δε μπορείς.
Δεν είπα ότι δεν θα μπορούσε να κλάψει και περισσότερο αλλά στοιχηματίζω ότι τα επεισόδια που κλαίει γεμίζουν έναν κύκλο τουλάχιστον. Μόνο να σκεφτείς τις αρχές του τέταρτου και όσες φορές πήγαν να πεθάνουν ή πέθαναν φίλοι της έχει βγει ο λογαριασμός. Δεν είναι το ότι είμαι αναίσθητος, όχι σε καμία περιπτώση και ούτε λέω πως δεν έπρεπε να χύσει δάκρυ, αλλά πέθαναν τόσοι σε αυτό το σίριαλ, χαρακτήρες που μου άρεσαν για τα μάτια της Ελένας, που δε μπορώ να νιώσω κάποιο συναίσθημα τύπου "Ποσό λυπάμαι που το κάνε αυτό η Κάθριν." Αντιθέτως είμαι από τους υποστηρηκτές της Κάθριν, μου αρέσει πολύ σαν χαρακτήρας οπότε σε αντίθεση με την Ελένα προτιμώ αυτή για πρωταρχικό ρόλο. Δεν είναι οτι και αυτή έχει κάνει λίγα αλλά πες το κάλο στον εγκέφαλο πες το όπως θες εγώ προτιμώ Κάθριν. Καθαρά η γνώμη μου.
- Durmstrang:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°425
πρώτον δεν συγκρίνω ελίνα και καθρίν!
απλά είπα ότι σε δύσκολες καταστάσεις όπως ο θάνατος μέχρι και ο και καλά πιο δυνατός χαρακτήρας (που δεν είναι) έκλαψε!
Και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να δικαιολογούμε όλες τις κακές πράξεις της Καθριν επειδή απλά ήταν ένα μικρό κορίτσι που σκότωσαν την οικογένεια της, αλλά όταν η Ελίνα κλαίει που πέθανε η οικογένεια της είναι σπαστική και ενοχλητική και θέλουμε να πεθάνει ενώ στην Καθριν δικαιολογούμε 500 χρόνια σκοτωμών!
Και άλλη θηλυκή χαρακτήρας έκλαιγαν όταν έγιναν βρικόλακες, όπως η Καρολαιν κ η Βίκυ. Η Ελίνα δεν θα έκλαιγε που δεν μπορούσε να τραφεί φυσιολογικά?
Δεν ζήτησε ποτέ να πεθάνει κάποιος γι' αυτήν. Απλά την αγαπούν υπερβολικά κ θέλουν να την σώσουν! Δεν το ζήτησε..
Αντίθετα αυτή δεν το θέλησε ποτέ. Ήθελε να πεθάνει η ίδια στα χέρια του Κλάους για να μην πάθει κάτι η Μπόνυ, έβαλε τον Στέφαν να σώσει τον Ματ αντί την ίδια και άλλα παραδείγματα!
Και ποιοι χαρακτήρες πέθαναν που ήταν συμπαθητικοί για τα μάτια της Ελίνα?
Μπορείς ελεύθερα να προτιμάς την Καθρίν από την Ελίνα, άποψη σου, δικαίωμα σου αλλά δεν το βρίσκω λογικό να την λέμε κλαψιάρα όταν έχει περάσει του κόσμου τα βάσανα και συνεχίζει να είναι δυνατή
απλά είπα ότι σε δύσκολες καταστάσεις όπως ο θάνατος μέχρι και ο και καλά πιο δυνατός χαρακτήρας (που δεν είναι) έκλαψε!
Και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να δικαιολογούμε όλες τις κακές πράξεις της Καθριν επειδή απλά ήταν ένα μικρό κορίτσι που σκότωσαν την οικογένεια της, αλλά όταν η Ελίνα κλαίει που πέθανε η οικογένεια της είναι σπαστική και ενοχλητική και θέλουμε να πεθάνει ενώ στην Καθριν δικαιολογούμε 500 χρόνια σκοτωμών!
Και άλλη θηλυκή χαρακτήρας έκλαιγαν όταν έγιναν βρικόλακες, όπως η Καρολαιν κ η Βίκυ. Η Ελίνα δεν θα έκλαιγε που δεν μπορούσε να τραφεί φυσιολογικά?
Δεν ζήτησε ποτέ να πεθάνει κάποιος γι' αυτήν. Απλά την αγαπούν υπερβολικά κ θέλουν να την σώσουν! Δεν το ζήτησε..
Αντίθετα αυτή δεν το θέλησε ποτέ. Ήθελε να πεθάνει η ίδια στα χέρια του Κλάους για να μην πάθει κάτι η Μπόνυ, έβαλε τον Στέφαν να σώσει τον Ματ αντί την ίδια και άλλα παραδείγματα!
Και ποιοι χαρακτήρες πέθαναν που ήταν συμπαθητικοί για τα μάτια της Ελίνα?
Μπορείς ελεύθερα να προτιμάς την Καθρίν από την Ελίνα, άποψη σου, δικαίωμα σου αλλά δεν το βρίσκω λογικό να την λέμε κλαψιάρα όταν έχει περάσει του κόσμου τα βάσανα και συνεχίζει να είναι δυνατή
it never comes o u t.