+14
Violleta Black
anthian9
Cassiopeia Black
Alicia Spinnet
Ariana Lestrange
Katherine Black
Ignotus Peverell
Nearly Headless Nick
Q' Anilia
Roxanne Black
Morgan le Fay
Vesper
Phineas Nigellus Black
Mirabelle Salvatore
18 απαντήσεις
The Originals (TVD Spin off)
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: The Originals (TVD Spin off)
^Μετά τα χαΐρια της με το μαύρο κι αυτή έπεσε στα μάτια μου.
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Vesper- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 2141
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it finds the darkness has always gotten there first, and is waiting for it.
- Δημοσίευση Ν°52
Kανείς δεν είναι τέλειος!Mirabelle Salvatore έγραψε:^Μετά τα χαΐρια της με το μαύρο κι αυτή έπεσε στα μάτια μου.
- Σπόιλερ:
- Γιατί η άλλη είναι καλύτερη?Που έκανε τα τέρατα και πρόδωσε τον Τάιλερ,για να μάθει για την οικογένειά της?Και όχι τίποτα άλλο,αλλά δεν ούτε αυτό δεν κατάφερε να κάνει σωστά!
- do you really wanna know?:
- https://www.youtube.com/watch?v=RzuXZfKg2YM
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°53
^Φέρτε τον ευγενή σε μένα κι την από πάνω, εμείς ξέρουμε να επουλώνουμε πληγές, ξέρουμε πως να τον κάνουμε καλά,μην τον δίνετε πουθενά αλλού.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
Today's thought: Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it finds the darkness has always gotten there first, and is waiting for it.
- Δημοσίευση Ν°54
^Χαχαχαχαχα αυτό,αυτό ακριβώς
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°55
Λοιπόν, πριν περάσω σε σπόιλερ και συμπάθειες, να πω ότι η σειρά προβλέπεται να είναι τέλεια!
- Σπόιλερ:
- Είμαι η μόνη που συμπαθώ τη Χέιλι; Στο ΤVD την είχα αντιπαθήσει κι εγώ, αλλά εδώ μου φαίνεται πολύ συμπαθητική. Σιππάρω τρελά Χέιλι-Ελάιζα, είναι προφανές ότι αυτή οι δύο θα καταλήξουν μαζί! Και προς θεού, όχι Ελαίζα-Σόφι! Πιο αδιάφορο ζευγάρι δεν θα μπορέσει να υπάρξει! Η Ρεμπέκα είναι αγαπημένη μου, είναι απλά θεά, αλλά δεν θέλω να καταλήξει με τον Μαρσέλ. Επίσης, βλέπω τον Κλαους να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σ'αυτήν την Κάλι ( ; ). Γιατί δεν βάζουν την Κάρολαιν στη σειρά να τελειώνουμε;
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°56
- 1x09:
- Καλά τι επεισοδιάρα! Τι σειρά!
...και περνάμε στα δικά μου τώρα!
Τι ΘΕΟΣ ο Κλάους. Απλά άπειρα ρισπέκτ. Ρε όταν τον πιάνει η δολοφονική μανία απλά τον αγαπώ περισσότερο, ειδικά εκεί που τον είχαν δέσει και έβγαλε τον λυκάνθρωπο από μέσα του... ανατρίχιασα
Είμαι καλά, γιατρέ μου;
Και γω στους Ορίτζιναλς συμπάθησα την Χέιλι. Όχι φοβερή συμπάθεια, μη μασάτε, αλλά ντάξει στο TVD την μισούσα. Την shipάρω σαφώς με τον Ελάιζα.
Καλό ζευγάρι (προδότων ) και η Ρεμπέκα με τον Μερσέλ, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα τα βγάλουν πέρα μαζί οι δυο τους. Το δοκίμασαν και στο παρελθόν και δεν πιστεύω πως έφταιγε αποκλειστικά ο Κλάους για το ότι δεν δούλεψε όλο αυτό!
Νταβίνα <3 μικρή μου μάγισσα <3
ΚΑΜΙΛ *___*
Ω, Καμίλ! Ρε σεις shipάρω τρελά με τον Κλάους! Θέλω φιλί και το θέλω σύντομα.-
Πόσο έξυπνη είναι! Μέχρι που ηχογράφησε τον Κλάους να την εξαναγκάζει *clap clap clap*
Το ότι θα μάθουμε ένα σωρό history πίσω απ' τον πατέρα του Κλάους, που το πας;!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 ΙΑΝΟΥAΡΙΟΥ
ΤΙ
ΓΙΑΤΙ
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Ariana Lestrange- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17703
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.
- Δημοσίευση Ν°57
- s01e09:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΛΑΙΖΑ.
Ο Κλαους και ο Ελαιζα, καιρος ηταν να τα βρουνε. Ελπιζω να γυρισουν συντομα σπιτι και αυτος και η Ρεμπεκα, να εχουμε και τους τρεις Originals μαζι. Η ιστορια του Κλαους, θεε μου. Τον λυπηθηκα παρολο που δεν εδειξε πολλα.
Η Χειλι οσο παει την συμπαθω και περισσοτερο, αλλα σπαστηκα που ειπε σητν Νταβινα για την Αγκνες, εκει που πηγαινε να φυγει η Καμι, ξαφνικα εμφανιζεται μια Νταβινα και της κανει μαγια για να ξεχασει τον εξαναγκασμο. ΓΙΑΤΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΑ; Ασ'την να φυγει! Μια χαρα ετοιμαζε τα πραγματα της.
Τελος, σχετικα μετον Μαρσελ και την Ρεμπεκα. Κριμα που απομακρυνθηκαν. Ελπιζω τωρα που-μαλλον- θα πανε στο παλιο τους σπιτι να γινει κατι παλι και ο Κλαους να της το επιτρεψει. Επισης αυτο με την οικογενεια του Κλαους. wow. Θελω να μαθω κι'αλλαα.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ 14/1; ΓΙΑΤΙ;
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°58
14 Γενάρη το επόμενο ε?Έχουμε καιρό να συνέλθουμε
- Σε μια γενική αποτίμηση:
- Είχαμε καιρό να δούμε τον Κλάους στον(κακά τα ψέμματα) πραγματικά κακό του ευατό,και στο 1.09 και στο προηγούμενο.Το'χει.Τόσο απλά!Μπορεί και το κάνει.Εύγε αγόρι μου εύγε
Η Ρεμπέκα είναι πια πολύ αγαπημένος χαρακτήρας,και κάτι που μ'αρέσει αρκετά σε εκείνη είναι η συνέπεια της σε αυτόν.Δεν έχει σημασία που αυτό είναι οι απογοητεύσεις,τα heartbreaks,και τα πισώπλατα και μη,μαχαιρώματα όμως είναι πιστή στον ευατό της και τα πιστεύω της.Και όταν λέει ότι αρκετά τράβηξε τόσους αιώνες με τον Κλάους,το εννοεί και έχει δίκιο.Πιστεύω πως η μεταξύ τους σχέση είναι από τις πιο καλά δωσμένες και στις δύο σειρές.
Εlijah Hayley απλά απαξιώ.Είναι σαν να σιπάρω την μάνα μου με τον θείο μου. Και ας της πει κάποιος να κλείνει το στόμα της όταν δεν μιλάει,δεν έχει τίποτα το γοητευτικό να χάσκει έτσι.
Η Καμιλ εξελίσσεται πολύ ωραία σαν ιστορία.Η όλη αντίσταση σε ότι συμβαίνει γύρω της,τα όσα μαθαίνει και ξεχνάει και ξαναθυμαται,πολύ ωραίο.Και πολύ καλό φινάλε το τέλος με την Νταβίνα.
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°59
η σειρά είναι τέλεια αλλά φοβάμαι ότι η ιστορία δεν θα μπορεί να τραβήξει από μόνη της για πάνω από έναν-δύο κύκλους και οι σεναριογράφοι θα το τραβήξουν και θα κάνει μεγάλη κοιλιά
το κλαους/καμιλ είναι οτιπι, πρέπει να είναι για πάντα μαζί, κάνεις δεν νοιάζεται για την καρολαιν πλεον! βρήκαμε καλύτερη ξανθιά
την χειλι την συμπαθούσα περισσότερο στα πρώτα επεισόδια ελπίζω να συμπαθήσει και να αποδεχτεί τον κλάους για να την συμπαθώ ξανά.
ο ελαιτζα είναι θεός αλλά με εκνευρίζει πλέον το κόλλημα του με την χειλι και δεν είναι πλέον οτιπι για μένα αν και θέλω να γίνει κάτι μεταξύ τους
το κλαους/καμιλ είναι οτιπι, πρέπει να είναι για πάντα μαζί, κάνεις δεν νοιάζεται για την καρολαιν πλεον! βρήκαμε καλύτερη ξανθιά
την χειλι την συμπαθούσα περισσότερο στα πρώτα επεισόδια ελπίζω να συμπαθήσει και να αποδεχτεί τον κλάους για να την συμπαθώ ξανά.
ο ελαιτζα είναι θεός αλλά με εκνευρίζει πλέον το κόλλημα του με την χειλι και δεν είναι πλέον οτιπι για μένα αν και θέλω να γίνει κάτι μεταξύ τους
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
Violleta Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2572
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013
Magical Identity
Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..
- Δημοσίευση Ν°60
Δεν ζήτω πολλά, ενα επεισοδειο originals ζητάω και να που το τρώω στην μάπα για τις 14 Φεβρουαρίου!
I hate my life!!!
I hate my life!!!
- Mon cote artistique♥ :
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°61
14 Ιανουαρίου; Da fuck?
Don't say that! Καλή και αυτή η ξανθιά αλλά η πρώτη ήταν η καλύτερη.
Θέλω Ελάιτζα-Χέιλι kiss. Και το θέλω τώρα.
Aκους εκεί I have to go.
Alicia Spinnet έγραψε:κάνεις δεν νοιάζεται για την καρολαιν πλεον! βρήκαμε καλύτερη ξανθιά
Θέλω Ελάιτζα-Χέιλι kiss. Και το θέλω τώρα.
Aκους εκεί I have to go.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°62
Cassiopeia Black έγραψε:14 Ιανουαρίου; Da fuck?Alicia Spinnet έγραψε:κάνεις δεν νοιάζεται για την καρολαιν πλεον! βρήκαμε καλύτερη ξανθιά
Να συγκρίνουμε τώρα την Κάμι που είναι ΕΔΩ και την Κάρολαιν που είναι εδώ...;
Η Κάμι είναι θεάρα και η Κάρολαιν ώρες-ώρες απλά drama queen και control freak
♩ - ♫
Magical Identity
Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..
- Δημοσίευση Ν°63
- Σπόιλερ:
- ^Οποιαδήποτε είναι καλύτερη από αυτή!!
Σπόιλερ:
Ακόμα και η Κάθριν!Που σαν χαρακτήρα την πάω απίστευτα,σαν ζευγάρι δεν μου κόλλησαν ποτέ.
Η Σόφι από την άλλη μεριά
Απαιτώ να μάθω ΤΏΡΑ τι το στραβό έχει η καθεριν!
Να συγκρίνουμε τώρα την Κάμι που είναι ΕΔΩ και την Κάρολαιν που είναι εδώ...;
Η Κάμι είναι θεάρα και η Κάρολαιν ώρες-ώρες απλά drama queen και control freak
Συμφωνώ! Γενικά η Καρολάιν είναι ντραμα κουιν.
- Mon cote artistique♥ :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°64
Κι εδώ έχω μείνει πίσω αλλά όχι πολύ όπως οι άλλες σειρές, πάλι καλά... Λοιπόν...
*Μου την έσπασε κάπως αυτό το επ., την μετάφραση σε κάποια σημεία την έβγαζα μονη μου, καθότι οι υπότ. ήταν ανύπαρκτοι.
- 1χ08:
- Το μόνο που ευχαριστήθηκα σε αυτό το επ, ήταν το κεφαλοκλείδωμα που 'έφαγε' ο Τάιλερ (καλά να πάθεις σκ@τόλυκε κι εσύ ) κι οι ωραίες σκηνές Ελάιζα/Χέυλι & Κλάους/Καμίλ (μιλάμε τι ωραία που εξελίσσονται τα ειδύλλια )
Αχ κακόμοιρε Ελ τι έχεις περάσει κι εσύ, κι βλέπει ότι κι η άλλη ενδιαφέρεται κι όμως την απομακρύνει για να μην πάθει τα ίδια όπως κι πολλές άλλες, αχ κακομοίρα ανιψιά Καμίλ τι περνάς κι εσύ (καλά μιλάμε ο Ιερέας/θείος τι κούκλος τώρα τον πρόσεξα )έχεις τον άλλον κι σε εξαναγκάζει αλλά εξομολογείται κι ανησυχεί για χάρη σου δεν λέω... Στο τέλος με την blondie ψυχολόγο κι τι ανακάλυψε δεν έχω ιδέα, οπότε όποια θέλει ας με διαφωτίσει... Η λύκαινα πάλι με τα οικογενειακά της χαμένο κι εκεί το'χω, τον Κλάους δεν τον λυπήθηκα αλλά όταν τον είδα στο τέλος να κλαίει κάτι 'έσπασε' μέσα μου... ο άλλος ο μαύρος κλασικά 'χέστηκε' πάνω του, κι πήρε το κέρμα , στην παντοδυναμία του Αρχικού Βασιλιά ...ε κι η Ρεμπέκα έτρεξε κι αυτή για εξομολόγηση. Κατ'άλλα ρε παιδιά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα , έτσι?
*Μου την έσπασε κάπως αυτό το επ., την μετάφραση σε κάποια σημεία την έβγαζα μονη μου, καθότι οι υπότ. ήταν ανύπαρκτοι.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°65
Εμένα πάλι κάτι με 'χάλασε' σε αυτό το επ. όχι ότι δεν είχε καλές στιγμές αλλά...
- 1x09:
- Οκ το σαγηνευτικό μανάρι έγινε βασιλιάς, προκάλεσε το Human Society, με αποτέλεσμα αυτοί να κυρίξουν πόλεμο, έπεσε αίμα όπως ήταν αναμενόμενο, έδωσε διαταγή για αποκεφαλισμό λύκων, έτρεξαν του σκοτωμού τα αδέλφια να προστατέψουν το είδος της εγκύου λύκαινας (καθότι κι ο ευγενής Ελ έχει κάποιο χρέος σε αυτό το σημείο : ) ο μαύρος πάλι τα κάνει πλακάκια με τον βασιλιά, η Ρεμπέκα απογοητεύεται για άλλη μια φορά , εγώ δεν ξέρω τι στο Βόλντι έγινε το 1919 , η Κάμι έχει αποτρελαθεί για άλλη μια φορά (για λύπηση είναι η κακομοίρα ) , κι ο γλυκούλης ιερέας έχει χάσει τα αυγά κι τα πασχάλια εξ ολοκλήρου αυτή τη φορά, τι να πρωτοσώσει ο κακομοίρης... Μόνο μια ανιψιά του έμεινε να νοιαστεί κι αυτός... Α! να μην ξεχάσουμε κι την 'πανίσχυρη' μάγισσα Νταβίνα που σήκωσε μπαιράκι κι θέλει να τους καταστρέψει\σκοτώσει όλους... Κι εκεί που λέγαμε ότι η δακτυλογράφος/ ψυχολόγος θα την σκαπουλάρει με το ξαφνικό φευγιό της 'να'σου η μικρή να ζητά βοήθεια'... Φίλε αυτή η σκηνή στο τέλος, πρέπει να πόνεσε πολύ κρίμα... Ά ρε Κάμι τι τραβάς κι εσύ με αρσενικά βαμπίρ εκεί μέσα.
Κι ένα φιλί πια, με τόσα ειδύλλια που κυκλοφορούν εκεί μέσα δεν είδαμε, ούτε στον ψυχαναγκασμό Κλάους/Καμίλ (που τούτη δω πρέπει να είναι το αδύνατο σημείο του βασιλιά, φαίνεται όταν την αναφέρει ο ιερέας, το βλέμμα αλλάζει στην στιγμή {να σε δω εγώ όταν βρεθείς ενώπιον της άλλης blondie ) ούτε στην αγκαλίτσα Ελ/Χευλι: ρε ευγενή αφού το θέλεις το κορίτσι, το παραδέχτηκες κι στην αδελφή , φίλα το εκεί πέρα να τελειώνουμε. Τίποτα... μόνο κάτι χαϊδολογήματα κι αγκαλίτσες, μεταξύ Τζος/Νταβίνα επίσης... Βρε λες το παιδί από γκέι να γίνει straight στο τέλος με την μαγισσούλα?! Θα δείξει...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°66
Μόνο 3 συμπαθώ από εκεί μέσα, οι άλλοι δεν με ενδιαφέρει τι θα απογίνουν. Μόνο Κλάους, Μαρσέλ, Ελάιζα.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°67
Bαρέθηκα για κάποιο λόγο...πολύ!Είναι ίσως το overdose από Sherlock,που ξέρω ότι πρόκειται για διαφορετικά πράγματα,αλλά και πάλι ότι βλέπεις τόσο καλή τηλεόραση,δεν μπορείς να μην συγκρίνεις(έστω και λίγο).
Νομίζω ότι πάνε κάπως εναλλάξ με το tvd.Δηλαδή,πάει καλά και γερά το Originals,βαριόμαστε την ζωή μας στο TVD.Επανέρχεται κάπως δυναμικά το τελευταίο,σκεφτόμαστε,τώρα γιατί υπάρχει αυτό το επεισόδιο.Νομίζω είναι θέμα ισορροπίας...
Νομίζω ότι πάνε κάπως εναλλάξ με το tvd.Δηλαδή,πάει καλά και γερά το Originals,βαριόμαστε την ζωή μας στο TVD.Επανέρχεται κάπως δυναμικά το τελευταίο,σκεφτόμαστε,τώρα γιατί υπάρχει αυτό το επεισόδιο.Νομίζω είναι θέμα ισορροπίας...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°68
*γκουχ γκουχ* μόνο εγώ παρατήρησα ότι τα δόντια τις Σοφι είναι κάπως.... περίεργα;
- Mon cote artistique♥ :
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°69
Επεισοδιάρα το 1χ10! Από τον τίτλο με κέρδισε αμέσως. Και η πρώτη σκηνή απίστευτη.
Us girls will stick together!
Ρεμπέκα, Νταβίνα, Καμίλ! <3
1x11
Us girls will stick together!
Ρεμπέκα, Νταβίνα, Καμίλ! <3
1x11
♩ - ♫
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°70
- 1x11:
- Ντάξει δεν υπήρχε.
CELEST YOU BITCH
♩ - ♫
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°71
τι γινεται με αυτη τη Σελεστ; Ελεος πια δεν εχουμε καταλαβει την τυφλα μας
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°72
- 11x1:
- Νταβίνα.
Σελέστ, ακόμα δεν εμφανίστηκες και έχω αρχίσει να σε μισώ θανάσιμα.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°73
- 1χ10:
- Αυτή η Καμίλ πια;;!!! Έχει περάσει τα πάνδεινα , πόσο πόνο να υποστεί η κοπελιά πια;;!!! Ορίστε τώρα κατέληξε να είναι ενάντια του θείου της , άντε να τον εμπιστευτείς τον πάτερ πάλι...
Κι αυτή η Νταβίνα κρίμα το κορίτσι κι αυτό, από παντού 'πολιορκείται' κανέναν δεν εμπιστεύεται, κι αυτές οι μάγισσες πια, παίζει να είναι η μοναδική σειρά όπου μισώ/σιχαίνομαι την μαγεία/μάγισσες περισσότερο, δλδ πραγματικά. Άντε καλέ φέρτε αυτή τη Σελέστ να δω τι θα καταλάβετε...
Εν τω μεταξύ η πρώτη σκηνή Ελάιζα/Χέυλι, ήταν πολύ... Τους τα'βγαλε όλα τα εσώψυχα η μικρή, αλλά οκ δεν μπορώ να πω ότι δεν τους άξιζε κιόλας... Ρεμπέκα, τραβάει κι αυτή βαρύ νταλκά... Κάμι προς το τέλος αποφασισμένη για όλα, Κρίμα για τον νεαρό βιολιστή, επίσης the friendship between Davina/Josh
Εν κατακλείδη Μάρσελ/Ρεμπέκα/Κλάους για λύπηση... τι άλλο;!
Συνέχεια κι βλέπουμε... (αν κι βλέπω συνωμοσία μεταξύ γυναικών για Ρεμπέκα/Νταβίνα)... την Σόφι δεν την σχολιάζω, αδιάφορη...
edit by Amelia Blackfoot: Σου αφαίρεσα την μορφοποίηση, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°74
ψόφα σελεστ ψόφα!!!!
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
Today's thought: