+22
Maria Granger
Μia Melanie Hawkins
Roxanne Derwent
Shana
Amelia Blackfoot
Romilda Vane
Christy
Fleur Delacour
EL.J girl
Narcissa
rozali87
Nathaniel
s0fia
BaGGoS
E-vampire
Pansy Parkinson
Oceanborn
Lilith
Darkness
Madame Maxime
Cassandra Black
RemousLoupin
26 απαντήσεις
Μουσική και ναρκωτικά
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Μουσική και ναρκωτικά
Ναι αυτό με τα ηχητικά ναρκωτικά είναι νέο φρούτο, αν και μου φαίνεται λίγο βλακεία. Ναρκωτικά και μουσική είναι πάντα άρρηκτα δεμένα, δυστυχώς. Οι ρεμπέτες για παράδειγμα και έτσι ζούσαν και για ναρκωτικά έγραφαν πολλές φορές γι' αυτό και ήταν απαγορευμένα τα τραγούδια τους. Υπάρχει ρεμπέτικο που τραγουδάει η Αλεξίου με στίχο: πως το λένε πως το λένε το βοτάνι που το καίνε (έλα ντε!). Ή αυτό που λέει ο Μαργαρίτης "του διαβόλου το βοτάνι". Ενώ τώρα που δεν απαγορεύονται ο Νταλάρας περήφανα τραγουδάει μέσα στο Μέγαρο "όταν καπνίζει ο λουλάς εσύ δεν πρέπει να μιλάς". Γενικά πάντως οι τραγουδιστές ή που θα παίρνουν ναρκωτκά ή που θα είναι αλκοολικοί. Πως αλλιώς θα έχουν τρελό κέφι κάθε βράδυ;
Nathaniel- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7252
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2008
Magical Identity
Today's thought: The mirror will always gaze right back at you no matter the darkness of your room.
- Δημοσίευση Ν°27
Πάνω στα ρεμπέτικα (επειδή έχω κάνει κάτι σαν πτυχιακή σε αυτά ) έχουν γίνει πολλές παρερμηνεύσεις, γιατί ο κόσμος σήμερα είναι διαφορετικός από τότε.
Δεν ήταν ναρκωτικά. Όχι με την κοινή σημερινή έννοια του εθισμού του θανάτου κλπ.
Το χασίς, όσο και να σας φαίνετι περίεργο, είναι ένα ιδιαίτερα όμορφο καλοπιστικό φυτό.
Στη Μ.Ασία και γενικά στην Ελληνική ανατολή, υπήρζαν φυτείες χιλιάδων στρεμμάτων με χασίς, όχι για ναρκωτικό, αλλά για φαρμακευτικούς και καλοπιστικούς λόγους.
Μόνο οι γηραιότεροι ξέραν ότι το φυτο κάνει για καπνος κι ότι είναι πολύ δυνατό (το χασίς αντίθετα με τα υπόλοιπα ναρκωτικά δεν σε εθίζει επειδή αντικαθιστά κάποια ουσία του οργανισμου, δεν ειναι αναβολικό, αλλά για ψυχολογικούς λόγους).
Στην αρχή, γίναν κάποια ατυχήματα (πυρκαγιές και άλλα τέτοια) κι έτσι άρχισε η κακόβουλη ανάπτυξή του.
Και μετά άρχισε ο εκφυλισμος... όσο παράξενο κι αν φαίνεται. Με την ακμή της μουσικής, άρχισε η παρακμή της ιδεολογίας. Οι παλιοί ρεμπέτες μάγκες χαθηκαν και μείνανε μονο οι σκιές των εαυτών τους να κάνουν γνωστή τη ρεμπέτικη κουλτούρα στη Δύση.
Αυτά, χονδρικά...
Δεν ήταν ναρκωτικά. Όχι με την κοινή σημερινή έννοια του εθισμού του θανάτου κλπ.
Το χασίς, όσο και να σας φαίνετι περίεργο, είναι ένα ιδιαίτερα όμορφο καλοπιστικό φυτό.
Στη Μ.Ασία και γενικά στην Ελληνική ανατολή, υπήρζαν φυτείες χιλιάδων στρεμμάτων με χασίς, όχι για ναρκωτικό, αλλά για φαρμακευτικούς και καλοπιστικούς λόγους.
Μόνο οι γηραιότεροι ξέραν ότι το φυτο κάνει για καπνος κι ότι είναι πολύ δυνατό (το χασίς αντίθετα με τα υπόλοιπα ναρκωτικά δεν σε εθίζει επειδή αντικαθιστά κάποια ουσία του οργανισμου, δεν ειναι αναβολικό, αλλά για ψυχολογικούς λόγους).
Στην αρχή, γίναν κάποια ατυχήματα (πυρκαγιές και άλλα τέτοια) κι έτσι άρχισε η κακόβουλη ανάπτυξή του.
Και μετά άρχισε ο εκφυλισμος... όσο παράξενο κι αν φαίνεται. Με την ακμή της μουσικής, άρχισε η παρακμή της ιδεολογίας. Οι παλιοί ρεμπέτες μάγκες χαθηκαν και μείνανε μονο οι σκιές των εαυτών τους να κάνουν γνωστή τη ρεμπέτικη κουλτούρα στη Δύση.
Αυτά, χονδρικά...
"We don't read and write poetry because it's cute.
We read and write poetry because we are members of the human race.
And the human race is filled with passion. And medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for.
To quote from Whitman, 'O me! O life!... of the questions of these recurring; of the endless trains of the faithless... of cities filled with the foolish; what good amid these, O me, O life?'
Answer. That you are here - that life exists, and identity; that the powerful play goes on and you may contribute a verse.
That the powerful play *goes on* and you may contribute a verse.
What will your verse be?"
Dead Poets' Society
EL.J girl- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7702
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: L.O.V.E. is just another word I never learned to pronounce...
- Δημοσίευση Ν°28
Nathaniel έγραψε:Πάνω στα ρεμπέτικα (επειδή έχω κάνει κάτι σαν πτυχιακή σε αυτά ) έχουν γίνει πολλές παρερμηνεύσεις, γιατί ο κόσμος σήμερα είναι διαφορετικός από τότε.
Αυτά, χονδρικά...
Ήθελα κι εγώ να το γράψω πριν αλλά δεν προλάβαινα...
Μην τα ισοπαιδώσουμε όλα πια...
- Always...:
Proud to be a member of Αχτυπητα Αγγουρια's family
Narcissa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 11154
Ημερομηνία εγγραφής : 15/11/2007
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Tίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...
- Δημοσίευση Ν°29
Μπράβο nathaniel....
The only one I can count on...is me
Proud to be a member of Αχτύπητα Aγγούρια's family
Christy- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1771
Ημερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°30
Narcissa έγραψε:η μουσικη ΕΙΝΑΙ ναρκωτικό χωρίς όμως τα αρνητικά που προκαλει η χρηση τετοιων ουσιων...
μεχρι τωρα.Γιατι τωρα πια υπαρχουν στο Youtube κομματια αν θελετε τα οποια εχουν ονοματα γνωστων ναρκωτικών και μεσω των ηχητικων κυμμάτων που φτλανουν στα εγκαφαλικά κύτταρα προκαλούν εθισμό.Και υπερβολικό πόνο αν δεν 'παρεις τη δοση σου.'Προσοχη παιδια....
πρώτη φορά το ακούω. Ουάου...
RAVENCLAW
Study hard.Party harder
Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you, where were you?
Just a little late
You found me...
Magical Identity
Blood Status:
- Δημοσίευση Ν°31
Ναι το ξέρω.Δεν ειναι ιδιαιτερα γνωστό...Γι αυτο προσοχή.
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°32
EL.J girl έγραψε:Nathaniel έγραψε:Πάνω στα ρεμπέτικα (επειδή έχω κάνει κάτι σαν πτυχιακή σε αυτά ) έχουν γίνει πολλές παρερμηνεύσεις, γιατί ο κόσμος σήμερα είναι διαφορετικός από τότε.
Αυτά, χονδρικά...
Εθισμό είχαν, όχι όλοι, σίγουρα όμως δεν είχαν εθισμό σε ναρκωτικά της σύγχρονης εποχής. Τους κατηγορούσαν όμως ότι εξ αιτίας της χρήσης τους είχαν μια παθηική αντιμετώπιση της ζωής, μια έλλειψη ενδιαφέροντος για όλα. Και παρά το ότι μπορεί να σου φανεί παράξενο, κι εγώ έχω κάνει πτυχιακή (αφού το θέτεις έτσι) πάνω στα ρεμπέτικα. Πάντως άσχετα από την αξία της μουσικής τους ή της προσωπικότητάς τους, η προβολή της χρήσης τους ως λύση στα όποια προβλήματα δεν νομίζω ότι είναι και η καλύτερη αντιμετώπιση.
EL.J girl- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7702
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008
Magical Identity
Today's thought: L.O.V.E. is just another word I never learned to pronounce...
- Δημοσίευση Ν°33
Πτυχιακή πού έχεις κάνει???
Πτυχιακή στο γυμνάσιο???
Κοπελιά τα επιχειρήματά σου μου φαίνονται λιγάκι παιδιάστικα....
Και λίγος σεβασμός στην μουσική που έχει μεγαλώσει τόσες γενιές δεν θα έβλαπτε κανέναν...
Πτυχιακή στο γυμνάσιο???
Κοπελιά τα επιχειρήματά σου μου φαίνονται λιγάκι παιδιάστικα....
Και λίγος σεβασμός στην μουσική που έχει μεγαλώσει τόσες γενιές δεν θα έβλαπτε κανέναν...
- Always...:
Proud to be a member of Αχτυπητα Αγγουρια's family
Magical Identity
Blood Status:
- Δημοσίευση Ν°34
Εγω υποστηριζω τον Ναθανιελ....σεβασμός στην παλια μουσικη σκηνη.Και μια που μιλάμε για μουσικη και ναρκωτικα παρτε κ ενα κομματακι που τα σπαει....
Nathaniel- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7252
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2008
Magical Identity
Today's thought: The mirror will always gaze right back at you no matter the darkness of your room.
- Δημοσίευση Ν°35
Fleur Delacour έγραψε:EL.J girl έγραψε:Nathaniel έγραψε:Πάνω στα ρεμπέτικα (επειδή έχω κάνει κάτι σαν πτυχιακή σε αυτά ) έχουν γίνει πολλές παρερμηνεύσεις, γιατί ο κόσμος σήμερα είναι διαφορετικός από τότε.
Αυτά, χονδρικά...
Εθισμό είχαν, όχι όλοι, σίγουρα όμως δεν είχαν εθισμό σε ναρκωτικά της σύγχρονης εποχής. Τους κατηγορούσαν όμως ότι εξ αιτίας της χρήσης τους είχαν μια παθηική αντιμετώπιση της ζωής, μια έλλειψη ενδιαφέροντος για όλα. Και παρά το ότι μπορεί να σου φανεί παράξενο, κι εγώ έχω κάνει πτυχιακή (αφού το θέτεις έτσι) πάνω στα ρεμπέτικα. Πάντως άσχετα από την αξία της μουσικής τους ή της προσωπικότητάς τους, η προβολή της χρήσης τους ως λύση στα όποια προβλήματα δεν νομίζω ότι είναι και η καλύτερη αντιμετώπιση.
Πρώτον. Το χασις, δεν εθίζει Και ναρκωτικά όπως η κοκαΐνη ή η ηρωΐνη δεν ειχαν ανακαλυφθει ή αν είχαν (προς το τελος των καφε Αμμάν) δεν ειχαν ερθει στην ελλάδα. Το όπιο πάλι το χρησιμοποιούσαν μόνο για ιατρικούς σκοπους.
Δεν κατηγορουσε κανενας ρεμπέτη γιατί πολυ απλά τους σεβοντουσαν. ήταν άνθρωποι με πυγμή και σεβασμο στη ζωή, αξιοπρέπεια και θάρρος και πάνω απ'όλα μάγκες. Η τιμη τους ήταν πάνω απ'όλα.
Ξέρεις τότε... η γλώσσα του σώματος ήταν η κύριο γλώσσα. Δεν είναι το καταλληλο θεμα για τετοια συζητηση ομως
"We don't read and write poetry because it's cute.
We read and write poetry because we are members of the human race.
And the human race is filled with passion. And medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for.
To quote from Whitman, 'O me! O life!... of the questions of these recurring; of the endless trains of the faithless... of cities filled with the foolish; what good amid these, O me, O life?'
Answer. That you are here - that life exists, and identity; that the powerful play goes on and you may contribute a verse.
That the powerful play *goes on* and you may contribute a verse.
What will your verse be?"
Dead Poets' Society
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°36
"Η μουσικη ειναι αρηκτα δεμενη με τα ναρκωτικα"
"Η μουσικη ειναι απο μονη της ναρκωτικο"
πραγματικα δεν σας καταλαβαινω. Το οτι καποιοι τραγουδιστες χασισωνονταν παει να πει οτι μουσικη=ναρκωτικα?
Οσοι μουσικοι παιρνουν ναρκωτικα νομιζω το κανουν επειδη πιστευουν οτι με αυτο τον τροπο θα γραψουν καλυτερη μουσικη... Κατι που δεν ισχυει βεβαια. Υπαρχουν απειροι τροποι για να εμπνευστει κανεις. Δεν χρειαζονται τα ναρκωτικα για να γινει!
Τωρα βεβαια τον καθε καλλλιτεχνη πρεπει να τον κρινουμε σαν καλλιτεχνη. Εννοω για τα τραγουδια που γραφει. Οχι για τη προσωπικη του ζωη.
Οσο για τα ηχητικα ναρκωτικα το εχω ξανακουσει αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο επικυνδυνα οσο τα κανονικα ναρκωτικα. Πως γινεται η μουσικη να σε κανει να βλαψεις το σωμα σου και τον εαυτό σου? Δεν ειναι λιγο κουφο??
"Η μουσικη ειναι απο μονη της ναρκωτικο"
πραγματικα δεν σας καταλαβαινω. Το οτι καποιοι τραγουδιστες χασισωνονταν παει να πει οτι μουσικη=ναρκωτικα?
Οσοι μουσικοι παιρνουν ναρκωτικα νομιζω το κανουν επειδη πιστευουν οτι με αυτο τον τροπο θα γραψουν καλυτερη μουσικη... Κατι που δεν ισχυει βεβαια. Υπαρχουν απειροι τροποι για να εμπνευστει κανεις. Δεν χρειαζονται τα ναρκωτικα για να γινει!
Τωρα βεβαια τον καθε καλλλιτεχνη πρεπει να τον κρινουμε σαν καλλιτεχνη. Εννοω για τα τραγουδια που γραφει. Οχι για τη προσωπικη του ζωη.
Οσο για τα ηχητικα ναρκωτικα το εχω ξανακουσει αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο επικυνδυνα οσο τα κανονικα ναρκωτικα. Πως γινεται η μουσικη να σε κανει να βλαψεις το σωμα σου και τον εαυτό σου? Δεν ειναι λιγο κουφο??
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°37
Τι χαζή που ήμουν.Madame Maxime έγραψε:Και βεβαια δεν ειναι αναγκαια τα ναρκωτικα για να γραψεις μουσικη ή να τραγουδησεις, δεν υπαρχει θεμα για συζητηση σε αυτο το πραγμα.
Ναρκωτικά παίρνουν οι καλλιτέχνες όχι τόσο για να γράψουν αλλά για να αντέξουν την όλη πίεση και το τρεχάλα.
C. Addicts for the win.
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°38
Αυτό το θέμα το σκεφτόμουν πρόσφατα.
Εγώ πιστεύω ότι είναι πιο πολύ η ιδεολόγια sex, drugs and rock 'n roll, είναι για να πεις ότι είσαι ροκσταρ και ουάου. Δε ξέρω για ποιο λόγο το κάνουν όλοι, μπορεί να είναι λόγω της πίεσης κλπ, απλά είναι το ρεύμα που τραβάει πολλές φορές.
Το θεωρώ ιδιαίτερα λυπηρό να πεθαίνουν μουσικοί από OD, πετάνε τη ζωή τους στα σκουπίδια για ποιο λόγο...;
Για το τέλος, βάζω το τραγούδι που με έβαλε σε σκέψεις, στου οποίου το βίντεο αφιερώνεται ένα μέρος στον drummer του συγκροτήματος, Rev, που πέθανε από υπερβολική χρήση.
Εγώ πιστεύω ότι είναι πιο πολύ η ιδεολόγια sex, drugs and rock 'n roll, είναι για να πεις ότι είσαι ροκσταρ και ουάου. Δε ξέρω για ποιο λόγο το κάνουν όλοι, μπορεί να είναι λόγω της πίεσης κλπ, απλά είναι το ρεύμα που τραβάει πολλές φορές.
Το θεωρώ ιδιαίτερα λυπηρό να πεθαίνουν μουσικοί από OD, πετάνε τη ζωή τους στα σκουπίδια για ποιο λόγο...;
Για το τέλος, βάζω το τραγούδι που με έβαλε σε σκέψεις, στου οποίου το βίντεο αφιερώνεται ένα μέρος στον drummer του συγκροτήματος, Rev, που πέθανε από υπερβολική χρήση.
Shana- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2251
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail
- Δημοσίευση Ν°39
^^ αυτό ακριβώς. πολλές φορές η ιδεολογία κάποιου μουσικού είδους, όπως πχ του rock κάνει πολλούς καλλιτέχνες να κάνουν χρήση ουσιών, αλλά φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι δεν παίρνουν ναρκωτικά κ μουσικοί που εκπροσωπούν κ άλλα είδη. εκτός από την ιδεολογία που αντιπροσωπεύει κάποιο είδος, πολλές φορές οι μουσικοί κάνουν χρήση ουσιών για ν' αντέξουν πιο πολύ ώρα στη σκηνή, στις πρόβες κ σ' όλες τις συναυλίες που πηγαίνουν που είναι πραγματικά κάτι που θέλει αρκετή αντοχή γιατί η όλη διαδικασία είναι πολύ κουραστική. ακόμα, οι δύσκολες καταστάσεις κ τα προβλήματα που περνούν μπορεί να κάνουν αρκετούς μουσικούς να καταφύγουν στα ναρκωτικά... το να κάνουν χρήση για "πηγή έμπνευσης" μου φαίνεται πολύ πιο σπάνιο. κυρίως συμβαίνει με τις παραισθησιογόνες ουσίες... γενικά όμως νομίζω πως οι καλλιτέχνες έχουν συχνότερα διακυμάνσεις στη διάθεση κ τα συναισθήματά τους, οπότε μου φαίνεται λογικό να είναι πιο ευάλωτοι κ να θέλουν να καταφύγουν σε τέτοιες ουσίες για ν΄ αντιμετωπίσουν προβλήματα της καθημερινότητας...
"This little girl, who's not even half my size...
taught me that tears can flow even from these silver eyes."
~Teresa of the Faint Smile~
R.S.T. MEMBER
Roxanne Derwent- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 15667
Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°40
Όχι όχι είμαι τελείως κατά. Τα ναρκωτικά μπορεί να βοηθούν κάποιους καλλιτέχνες προσωρινά αλλά μακροχρόνια τους καταστρέφουν. Πρόσφατο παράδειγμα η Amy Winehouse, για της οποίας το θάνατο στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα αφού μ άρεσε πολύ η φωνη της.
Και όχι δεν είναι "απαραίτητο" , αν ο καλλιτέχνης έχει ταλέντο δεν χρειάζεται να παίρνει ναρκωτικά για να γράψει ωραία τραγούδια ή να έχει μια καλή σκηνική παρουσία
Και όχι δεν είναι "απαραίτητο" , αν ο καλλιτέχνης έχει ταλέντο δεν χρειάζεται να παίρνει ναρκωτικά για να γράψει ωραία τραγούδια ή να έχει μια καλή σκηνική παρουσία
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°41
+1Madame Maxime έγραψε:Και βεβαια δεν ειναι αναγκαια τα ναρκωτικα για να γραψεις μουσικη ή να τραγουδησεις, δεν υπαρχει θεμα για συζητηση σε αυτο το πραγμα.
Οι αληθινοί καλλιτεχνες μπορούν να γραψουν μουσική νυμφάλιοι
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.:
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°42
Δεν ξεχωρίζω τους καλλιτέχνες ανάλογα με το αν παίρνουν ή όχι ναρκωτικά.Και ούτε με ενδιαφέρει αν ένα καλό τραγούδι το έγραψε κάποιος μαστουρομένος ή όχι.Πάρτε για παράδειγμα τον Jim Morrison.Φωνάρα και τέλειοι στίχοι.Το τι βλακείες έκανε στην προσωπική του ζωή δεν με νοιάζουν όταν ακούω τραγουδάρες όπως το People are strange ή το The end.Αυτά.
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°43
Τραγουδιστες που πρεπει να κανουν τουρς και πρεπει να χορευουν για τοσες ωρες καθε μερα φυσικα θα παρουν ναρκωτικα για να το αντεξουν ειτε ειναι κατα η οχι!
Kasavas- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2013
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°44
Να ένας βασικός λόγος:
Δημοσιογράφος: What do you think it'll take to get the paparazzi to leave you alone?
Britney Spears: I Don't know.I...don't...know...(κλαιει)
Δ:Is that one of your biggest wishes?
BS: Yeah...It's ok.
Δ: What would you say to them?
BS: You have a life,and if you don't you have to realise that we're people and we just need privacy,and we need our respect and those are things that you have to have as a human.
Δημοσιογράφος: What do you think it'll take to get the paparazzi to leave you alone?
Britney Spears: I Don't know.I...don't...know...(κλαιει)
Δ:Is that one of your biggest wishes?
BS: Yeah...It's ok.
Δ: What would you say to them?
BS: You have a life,and if you don't you have to realise that we're people and we just need privacy,and we need our respect and those are things that you have to have as a human.
~Dobby is a free elf~
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°45
Οποτε ,η απαντηση που λες να δινει ειναι:
Britney Spears:I Don't know.I...don't...know...(κλαιει Drugs.
*Τραγουδιστες που πρεπει να κανουν τουρς και πρεπει να χορευουν για τοσες ωρες καθε μερα φυσικα θα παρουν ναρκωτικα για να το αντεξουν ειτε ειναι κατα η οχι*
Δε νομιζω οτι ενας τραγουδιστης θα επαιρνε ναρκωτικα για να ανταπεξελθει στην πιεση των τουρ! Το πιο πιθανο ειναι να το κανει επειδη ειναι στο χωρο του θεαματος, επειδη το κανουν ολοι ή για να "φτιαχτει" πανω στη σκηνη (λογω της "ιδεολογιας" διαφορων μουσικων ιδων που συνδεθηκαν με τα ναρκωτικα π.χ, οπως ειπωθηκε και πιο πανω) αλλά το να παιρνει ενας τραγουδιστης ναρκωτικα για να "αντεξει¨" μου φαινεται καπως αβασιμο! Με την ιδια λογικη ολοι οσοι εχουν δυσκολα και κουραστικα επαγγελματα που τους προκαλουν στρες , θα επρεπε να καταφευγουν στα ναρκωτικα για να αντιμετωπισουν την επαγγελματικη πιεση. Οι χορευτες για παραδειγμα: Και εκεινοι παιρνουν μερος σε παραστασεις που χρειαζονται πολλη δουλεια, πολλη προετοιμασια και απειρες προβες. Και γενικα, υπαρχουν τοσα αλλα επαγγελματα το ιδιο στρεσογονα ή και περισσοτερο που ομως δεν θεωρειται φυσικο και αναμενομενο να παιρνει ναρκωτικα οποιος τα κανει για να ανταπεξελθει.
Britney Spears:
*Τραγουδιστες που πρεπει να κανουν τουρς και πρεπει να χορευουν για τοσες ωρες καθε μερα φυσικα θα παρουν ναρκωτικα για να το αντεξουν ειτε ειναι κατα η οχι*
Δε νομιζω οτι ενας τραγουδιστης θα επαιρνε ναρκωτικα για να ανταπεξελθει στην πιεση των τουρ! Το πιο πιθανο ειναι να το κανει επειδη ειναι στο χωρο του θεαματος, επειδη το κανουν ολοι ή για να "φτιαχτει" πανω στη σκηνη (λογω της "ιδεολογιας" διαφορων μουσικων ιδων που συνδεθηκαν με τα ναρκωτικα π.χ, οπως ειπωθηκε και πιο πανω) αλλά το να παιρνει ενας τραγουδιστης ναρκωτικα για να "αντεξει¨" μου φαινεται καπως αβασιμο! Με την ιδια λογικη ολοι οσοι εχουν δυσκολα και κουραστικα επαγγελματα που τους προκαλουν στρες , θα επρεπε να καταφευγουν στα ναρκωτικα για να αντιμετωπισουν την επαγγελματικη πιεση. Οι χορευτες για παραδειγμα: Και εκεινοι παιρνουν μερος σε παραστασεις που χρειαζονται πολλη δουλεια, πολλη προετοιμασια και απειρες προβες. Και γενικα, υπαρχουν τοσα αλλα επαγγελματα το ιδιο στρεσογονα ή και περισσοτερο που ομως δεν θεωρειται φυσικο και αναμενομενο να παιρνει ναρκωτικα οποιος τα κανει για να ανταπεξελθει.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Kasavas- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2013
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°46
υπάρχουν όμως πολύ νηφάλιοι,και η συγκεκριμένη αποτωξινόθηκε,οπότε δεν θεωρώ οτι το κάνουν για "να αντέξουν" την πίεση.
~Dobby is a free elf~
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°47
Jace Wayland έγραψε:Τραγουδιστες που πρεπει να κανουν τουρς και πρεπει να χορευουν για τοσες ωρες καθε μερα φυσικα θα παρουν ναρκωτικα για να το αντεξουν ειτε ειναι κατα η οχι!
Omg
-Drugs are forbidenn!
-Bitch please, i am a singer.
Jace logic
*
*
*
*
*
*
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°48
Δεν είναι απαραίτητα για να γραφτεί μουσική.Μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να βοηθάνε πάρα πολύ και σε άλλες καθόλου
Και δεν νομίζω πως χρειάζονται για τις περιοδείες Περισσότερο κακό κάνουν,παρά καλό.Μπορεί να λιποθυμήσουν πάνω στην σκηνή λόγω χρήσης και ακόμα και να πεθάνουν.
Είχα δει ένα ντοκιμαντέρ για τους Doors και στα 3/4 μαστούρωναν
Και δεν νομίζω πως χρειάζονται για τις περιοδείες Περισσότερο κακό κάνουν,παρά καλό.Μπορεί να λιποθυμήσουν πάνω στην σκηνή λόγω χρήσης και ακόμα και να πεθάνουν.
Είχα δει ένα ντοκιμαντέρ για τους Doors και στα 3/4 μαστούρωναν
- RAULSON:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°49
^ α, σε ενα αλλο βιντακι που ειχα δει δε μαστουρωνουν μονοι τους, αλλα παρεα με το κοινο.
+1 σ'αυτο για τις περιοδίες, ασε που αν τα παρουν εκεινη την ωρα παιζει αντι να τραγουδανε να ειναι σε φαση "α, κοιτα... χερια!" (π.χ [url=κατι τετοιο]https://www.youtube.com/watch?v=ObFDMxZLA8U[/url], αν ηταν οντως μαστουρωμενη εδω και οχι απλα μεθυσμενη. Δεν ξερω, ειχαν ακουστει και τα 2. )
+1 σ'αυτο για τις περιοδίες, ασε που αν τα παρουν εκεινη την ωρα παιζει αντι να τραγουδανε να ειναι σε φαση "α, κοιτα... χερια!" (π.χ [url=κατι τετοιο]https://www.youtube.com/watch?v=ObFDMxZLA8U[/url], αν ηταν οντως μαστουρωμενη εδω και οχι απλα μεθυσμενη. Δεν ξερω, ειχαν ακουστει και τα 2. )
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets: