Darkness έγραψε:Dan_LiZa έγραψε:Narcissa έγραψε:ελεος μου την έπεσε στο msn ενας ανωμαλος 30αρης.......χαχαχαχαχαχαχαχα
τι ανωμαλοι που ειναι μερικοι ανθρωποι!
Άσε, μη το συζητάς!
θα σου στειλω pm να σου πώ να γελάσουμε....
Darkness έγραψε:Dan_LiZa έγραψε:Narcissa έγραψε:ελεος μου την έπεσε στο msn ενας ανωμαλος 30αρης.......χαχαχαχαχαχαχαχα
τι ανωμαλοι που ειναι μερικοι ανθρωποι!
Άσε, μη το συζητάς!
rockfreak έγραψε:Narcissa έγραψε:ελεος μου την έπεσε στο msn ενας ανωμαλος 30αρης.......χαχαχαχαχαχαχαχα
εχω παθει χειρωτερα...
Dan_LiZa έγραψε:rockfreak έγραψε:Narcissa έγραψε:ελεος μου την έπεσε στο msn ενας ανωμαλος 30αρης.......χαχαχαχαχαχαχαχα
εχω παθει χειρωτερα...
ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!?!?!?!?!?!
Dan_LiZa έγραψε:πλακα κανεις!?!?!?!?!?!!?!!?
ελεος ο ανθρωπος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rockfreak έγραψε:Dan_LiZa έγραψε:rockfreak έγραψε:Narcissa έγραψε:ελεος μου την έπεσε στο msn ενας ανωμαλος 30αρης.......χαχαχαχαχαχαχαχα
εχω παθει χειρωτερα...
ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!?!?!?!?!?!
μου την επεφτε ενας και μου ελεγε να κανουμε cyber sex εγω για να τον ξεφορτωφω του ειπα οτι ειμαι λεσβια και αυτος αλλα αυτος ενθουσιαστηκε!!!
τρεις μερες μετα μου ειπε παλι να κανουμε c.s. και οτι ειναι λεσβια!
ελεος!!!
SiMoS έγραψε:ρε παιδια πριν απο 1 βδομαδα σχεδον καποιος εβαλε την αδερφη μου στο μσν και αρχισε να της παιζει το ******* του!!!τι λετε εσεις?επειδη απλα σας ειπε να το κανετε???τελικα κυκλοφορουν πολλοι ανωμαλλοι στο ιντερνετ...
Seven έγραψε:Ε ρε να μην είναι ο p.faliro μέσα να σας πουμε για το conversation με τον Topman
δεν το εχει παθει μονο η αδερφη μου.ξερω μια ιστοσελλιδα που ολοι εκει μεσα ειναι ανωμαλλοι και τα κανουν αυτα.δεν υπαρχει κοπελλα εκει μεσα που να μην το εχει παθει αυτο...Narcissa έγραψε:SiMoS έγραψε:ρε παιδια πριν απο 1 βδομαδα σχεδον καποιος εβαλε την αδερφη μου στο μσν και αρχισε να της παιζει το ******* του!!!τι λετε εσεις?επειδη απλα σας ειπε να το κανετε???τελικα κυκλοφορουν πολλοι ανωμαλλοι στο ιντερνετ...
και μια φιλη μου το χε πάθει αυτο.....
οχι.της ειπε απλα hi και εβαλε καμερα.η αδερφη μου νομιζε οτι θα ηταν κανενας απο το σχολειο αλλα τελικα δεν ηταν.μολις ειδε ομως τι εκανε εφαγε αποκλεισμο και σβησιμο...:PDan_LiZa έγραψε:Σορρυ αλλα η αδελφη σου Σιμο δεν ηξερε οτι αλλος ηθελε να τν π@#@%ξει στην καμερα?