danny έγραψε:eftixia@hotmail.com
ΚΑΝΕ ΜΕ ADD ΑΝ ΘΕΣ!!!Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕ ΜΕ ΑDD ΣΕ ΑΥΤΟ: eftixaki@hotmail.com
ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ
(ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΟΣΤ)
danny έγραψε:eftixia@hotmail.com
ΚΑΝΕ ΜΕ ADD ΑΝ ΘΕΣ!!!Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ!!!
Hermione luna έγραψε:παιδια ανακαλυψα γτ με πιανει λοξιγκας [ασκετο]
Hermione luna έγραψε:παιδια ανακαλυψα γτ με πιανει λοξιγκας [ασκετο]
silia felton έγραψε:λοιπον ειναι ενα μερος που εδιναν αυτογραφα εγω μολις το εμαθα αρχισα να γελεω κ να λεω στν νονα παμε κ παμε....μολις φτασαμε βλεπω τον τομ κ παθαινω εγκεφαλικο ειχε τοσο κοσμο, αρχισα να τους σπρωχνω ολουσ κ στο τελος εφτασα στν τομ του λεω σε παρακαλω δωσε μ λιγα αυτογραφα ειμαι τρελη φαν για σενα γελαει κ μου εδωσε 3....μετα ηρθε ο ντανιελ κ ο ρον κ ελεγαν ανεκδοτα...κ μετα πιασαμε συζητηση για το εργο...
στο μεταξυ ο τομ εχει πολυ πλακα ενα γελιο ποπο κ οταν σκεφτεται κ βιαζεται ν απαντησει εχει πλακα
silia felton έγραψε:λοιπον ειναι ενα μερος που εδιναν αυτογραφα εγω μολις το εμαθα αρχισα να γελεω κ να λεω στν νονα παμε κ παμε....μολις φτασαμε βλεπω τον τομ κ παθαινω εγκεφαλικο ειχε τοσο κοσμο, αρχισα να τους σπρωχνω ολουσ κ στο τελος εφτασα στν τομ του λεω σε παρακαλω δωσε μ λιγα αυτογραφα ειμαι τρελη φαν για σενα γελαει κ μου εδωσε 3....μετα ηρθε ο ντανιελ κ ο ρον κ ελεγαν ανεκδοτα...κ μετα πιασαμε συζητηση για το εργο...
στο μεταξυ ο τομ εχει πολυ πλακα ενα γελιο ποπο κ οταν σκεφτεται κ βιαζεται ν απαντησει εχει πλακα
Hermione luna έγραψε:τον λοξιγκα μου τον προκαλουν οι αδερφες μου μολις μπηκαν στο δωματιο επαθα λοξιγκα!!!