μακαρι να περασει γρηγορα η αλλη εβδομαδα
+82
Maria Granger
Lucy Weasley
Alviva Black
Aurora Sinistra
Μia Melanie Hawkins
Jade De LaFleur
HermyGranger
Mirabelle Salvatore
Romilda Vane
Druella Black
Roxy Black
Albus P.W.B. Dumbledοre
MixMix
SaveWaterDrinkBlood
HERMIONE 97
AngieWiz
Apοlline Delacour
Alicia Spinnet
Beedle the Bard
Sirius Black
Maria Lovegood
Hermione Black
Sorazal the Erised
anthian9
Elohim Meth
Cassiopeia Black
Isabelle Lightwood
Davidian
harry potter 10
harry dan
Dimitris el Mago Secreto
Ronerm
Anactaciaa_Rosetta
Sylvie Lovegood
Morgana
Laverne de Montmorency
Mr. Filch
Fleur Delacour
Godric
Lord Voldemort
Merlin Longstaff
Leonie Vernier
Poisonous_touch
Morgan le Fay
Harry Potter
Necro-Chriss
AliceCullen
Χαριποτεριστής
vasilina
Hermione luna
FLEUR258
Tom Marvolo Riddle
FoNikos21
Merlin the Great
volkano
EL.J girl
Alice
Nathaniel
Novaenir
DUMBLEDORE26
RemousLoupin
Wanderer
@RtVaVa
Oceanborn
Anjelina Johnson!
Ms Padfoot
Hecate
Rose
SiMoS
Berenice
BaGGoS
Pansy Parkinson
Darkness
Narcissa
Lilith
Madame Maxime
Prongs
E-vampire
Cassandra Black
Ms Skellington
Rose Black
aiswp0s
86 απαντήσεις
Mια ευχή....
Ms Skellington- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 2732
Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°76
Απ: Mια ευχή....
μακαρι να γραψω καλα στα τερμ τεστ των αγγλικων... αν και δε το βλεπω
"Count Dracula may not seem like the ideal husband. Of course he's deathly pale, but he's a vegetarian, and they all seem to look like that."
Darkness- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°77
Μακάρι να γινόταν να εξαφανιστούν όλοι οι συγχωριανοί. Ή να μπορούσα να πείσω τον πατέρα μου να μετακομίσουμε στην Ξάνθη ή την Κομοτηνή. Αλλά δυστυχώς τίποτα από τα δεν πρόκειται να γίνει.
Κάθε νύχτα η νεράιδα της βλακείας χτυπά κάποιους με το ραβδάκι της...
Εσένα, σε έχει σαπίσει στο ξύλο!!!
Nathaniel- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7252
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: The mirror will always gaze right back at you no matter the darkness of your room.
- Δημοσίευση Ν°78
Μακάρι να μπορουσα να ειμαι συνεχεια μαζι της...
"We don't read and write poetry because it's cute.
We read and write poetry because we are members of the human race.
And the human race is filled with passion. And medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for.
To quote from Whitman, 'O me! O life!... of the questions of these recurring; of the endless trains of the faithless... of cities filled with the foolish; what good amid these, O me, O life?'
Answer. That you are here - that life exists, and identity; that the powerful play goes on and you may contribute a verse.
That the powerful play *goes on* and you may contribute a verse.
What will your verse be?"
Dead Poets' Society
Alice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 914
Ημερομηνία εγγραφής : 05/01/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°79
μακαρι να ειμουν η κοπελα του Robert Pattinson!!!
Happiness can be found even in darkest of times, if one only remembers to turn on the light...!!
BaGGoS- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 3859
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°80
μακαρι να μπορουσα να την εχω δικη μου για παντα
μονο δικη μου
μονο δικη μου
RAVENCLAW
Study hard. Party harder.
Can I get to your soul
Can you get to my thoughts
Can you promise we won't let go
All the things that I need
All the things that you need
We can make it feel so real
Cause you can't deny
You've blown my mind
When I touch your body
I feel I'm losing control
Proud To Be Member Of Ravenclaw's Spammer Crew
Study hard. Party harder.
Can I get to your soul
Can you get to my thoughts
Can you promise we won't let go
All the things that I need
All the things that you need
We can make it feel so real
Cause you can't deny
You've blown my mind
When I touch your body
I feel I'm losing control
Proud To Be Member Of Ravenclaw's Spammer Crew
Novaenir- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 3544
Ημερομηνία εγγραφής : 22/10/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°81
Μακάρι να μπορούσα να φύγω για πάντα από αυτή την πόλη που με πνίγει...ακόμα και αν αυτό με πονέσει τόσο πολύ...
When love beckons to you, follow him, though his ways are hard and steep.
And when his wings enfold you yield to him, though the sword hidden among his pinions may wound you.
And when he speaks to you believe in him, though his voice may shatter your dream as the north wind lays waste the garden.
And when his wings enfold you yield to him, though the sword hidden among his pinions may wound you.
And when he speaks to you believe in him, though his voice may shatter your dream as the north wind lays waste the garden.
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°82
Κυριάκο, αν σε πονέσει το να φύγεις απ' αυτή την πόλη, πάει να πει οτι υπάρχει κάτι που αγαπάς πολύ σ' αυτή την πόλη. Συνήθως όταν κάποιος είναι με άτομα ή πράγματα ή οτιδήποτε αγαπά, όσο αποπνηκτικό κι αν είναι το μέρος που βρίσκεται, μπορεί να αντέξει, πιστεύω. Μήπως, λοιπον δεν σε πνίγει τόσο η πόλη, ή δεν θα πονέσεις όσο νομίζεις?
Χωρίς παρεξήγηση πάντα, το λέω γιατί κάτι δεν μου κολλάει. Εκτός αν έχω καταλάβει λάθος.
Εύχομαι μάθουν κάποιοι να φέρονται καλύτερα σε μια φίλη μου γιατί με το ζόρι κρατιέμαι να μην τους αρπάξω και ξεχάσουν από που ήρθαν.
Χωρίς παρεξήγηση πάντα, το λέω γιατί κάτι δεν μου κολλάει. Εκτός αν έχω καταλάβει λάθος.
Εύχομαι μάθουν κάποιοι να φέρονται καλύτερα σε μια φίλη μου γιατί με το ζόρι κρατιέμαι να μην τους αρπάξω και ξεχάσουν από που ήρθαν.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°83
Ειναι περιεργη η κατάσταση Λίζα...και δεν υπάρχει παρεξήγηση κουκλα μου...στο έχω ξαναπει ρωτα ότι θες
Απλά είμαι σε μια πολη που με κρατάει μακρια απο άτομα που αγαπάω πάρα πολύ...και όμως μου χαρισε μερικους πολύ καλους φίλους....
Και ξέρω πως οταν με το καλο του χρονου θα τελειωσω...η ίδια αυτη πολη που μου τους εφερε θα μου τους παρει μακρια μου...δυστηχως δεν γινεται αλλιως...
Φυσικα και δεν ξερω τι γινεται στο μελλον αλλα με πονάει...όποτε φευγω απο δω νιωθω οτι ανασενω ξανα...και όταν γυρναω εδω...ασφυκτιω...απο την ωρα που μπαινω στο λεοφορειο νιωθω ενα πλακομα στο στηθος μουθ...
Πολυ μελο εγινε με συγχωρητε
Απλά είμαι σε μια πολη που με κρατάει μακρια απο άτομα που αγαπάω πάρα πολύ...και όμως μου χαρισε μερικους πολύ καλους φίλους....
Και ξέρω πως οταν με το καλο του χρονου θα τελειωσω...η ίδια αυτη πολη που μου τους εφερε θα μου τους παρει μακρια μου...δυστηχως δεν γινεται αλλιως...
Φυσικα και δεν ξερω τι γινεται στο μελλον αλλα με πονάει...όποτε φευγω απο δω νιωθω οτι ανασενω ξανα...και όταν γυρναω εδω...ασφυκτιω...απο την ωρα που μπαινω στο λεοφορειο νιωθω ενα πλακομα στο στηθος μουθ...
Πολυ μελο εγινε με συγχωρητε
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°84
Σιγά καλέ που έγινε μελό. Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Το ίδιο παθαίνω κι εγώ με το Λονδίνο. Έχω φίλους εκεί αλλά δεν αντέχω να μείνω και πολύ, κάτι παθαίνω.
Σου εύχομαι να περάσει γρήγορα ο χρόνος για σένα και να απαλλαγείς από από αυτό που ζεις. Όσο για τους φίλους σου, νομίζω ότι η τεχνολογία μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ έτσι ώστε να μην χάσεις επαφές.
Σου εύχομαι να περάσει γρήγορα ο χρόνος για σένα και να απαλλαγείς από από αυτό που ζεις. Όσο για τους φίλους σου, νομίζω ότι η τεχνολογία μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ έτσι ώστε να μην χάσεις επαφές.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°85
Σε ευχαριστώ πολύ Λίζα να σαι καλα!!
Ξέρεις είναι λίγο...λίγο τρελό όλο αυτό...από τη μια θέλω να περασει γρηγορα ο καιρος να τελειώνω και να φύγω απο δω και απο την άλλη να αρχίσει ο χρόνος να σέρνεται...για να μπορέσω να απολαύσω και να ζήσω όσο περισσότερο μπορώ όποιες ώρες μπορώ να περάσω μαζί τους...
Έχει δίκιο για την τεχνολογία..αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι τελείως διαφορετικό να είμαι μαζί τους (όπως πριν λίγη ώρα να λέμε βλακειες να γελάμε να παίζουμε κλπ) και άλλο να τους ακουω στο skype ή στο msn...
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως γλυκιά μου!!
Να σαι καλα!!
Ξέρεις είναι λίγο...λίγο τρελό όλο αυτό...από τη μια θέλω να περασει γρηγορα ο καιρος να τελειώνω και να φύγω απο δω και απο την άλλη να αρχίσει ο χρόνος να σέρνεται...για να μπορέσω να απολαύσω και να ζήσω όσο περισσότερο μπορώ όποιες ώρες μπορώ να περάσω μαζί τους...
Έχει δίκιο για την τεχνολογία..αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι τελείως διαφορετικό να είμαι μαζί τους (όπως πριν λίγη ώρα να λέμε βλακειες να γελάμε να παίζουμε κλπ) και άλλο να τους ακουω στο skype ή στο msn...
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως γλυκιά μου!!
Να σαι καλα!!
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°86
Κυριάκο, εσύ να 'σαι καλα, άσε με εμένα. Ξέρω οτι είναι τελείως διαφορετικό, αλλά από το ολότελα (καλό είναι και το καθόλου που λέει η γιαγιά μιας φίλης μου :P ) κάτι είναι κι αυτό.
Narcissa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 11154
Ημερομηνία εγγραφής : 15/11/2007
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Tίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...
- Δημοσίευση Ν°87
To become an academic...a linguist in particular...please.........
The only one I can count on...is me
Proud to be a member of Αχτύπητα Aγγούρια's family
EL.J girl- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7702
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: L.O.V.E. is just another word I never learned to pronounce...
- Δημοσίευση Ν°88
I wish I had an angel!!!!
- Always...:
Proud to be a member of Αχτυπητα Αγγουρια's family
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°89
Darkness έγραψε:Κυριάκο, εσύ να 'σαι καλα, άσε με εμένα. Ξέρω οτι είναι τελείως διαφορετικό, αλλά από το ολότελα (καλό είναι και το καθόλου που λέει η γιαγιά μιας φίλης μου :P ) κάτι είναι κι αυτό.
Σε ευχαριστω πολύ Λιζάκι μου!! Αλλά μην αυσηχεις!! Ειμαι μια χαρούλα, το ξεπερνάω..δεν θα το αφησω δα να με ριξει κατω!!
Και έχεις απόλυτο δικιο...απο το ολότελα...
Αυτός είναι ενας απο τους πολλούς λόγους που λατρεύω τους υπολογιστές!!
Σε ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον!!
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°90
Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς βρε Κυριάκο! Χαίρομαι να μιλάω με ενδιαφέροντα άτομα σαν κι εσένα!
Μια ευχή: Να γίνει λίγο πιο χαρούμενη η φίλη μου. Είναι τόσο πεσμένη τελευταία που κοντεύει να μου πάρει τα πρωτεία. :P
Μια ευχή: Να γίνει λίγο πιο χαρούμενη η φίλη μου. Είναι τόσο πεσμένη τελευταία που κοντεύει να μου πάρει τα πρωτεία. :P
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°91
Εισαι σπουδεα κοπέλα!!
Μια Ευχη: Ναι είναι η Λίζα πάντα καλά και όσο πιο ευτυχισμένη γίνεται!! (και να ειναι η λιγότερο πεσμένη από όλες!)
Μια Ευχη: Ναι είναι η Λίζα πάντα καλά και όσο πιο ευτυχισμένη γίνεται!! (και να ειναι η λιγότερο πεσμένη από όλες!)
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°92
Αν εσύ είσαι σπουδαίο άτομο, Κυριάκο, λογικό είναι να βλέπεις και τους άλλους έτσι. Είσαι ανώτερος άνθρωπος κι έχεις αρχές. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για να ζεις αξιοπρεπως. Για την ακρίβεια μου θυμίζεις λίγο την φίλη μου. Αύτη που αναφέρω πιο πάνω. Έχει κι αυτή τα ίδια χαρακτηριστικά. Κι ως ένα σημείο, τολμώ να πω ότι μου τα δίδαξε κι εμένα.
Μια ευχή ακόμα (τελευταία εύχομαι πολλά, έχω κάνει κατάχρηση, το ξέρω): Εύχομαι ο Θεός να δώσει υπομονή και φώτηση στο Μαράκι μου, να υπομείνει αυτό που εδώ και μια 10ετία καταφέρνουν μερικοί να την κάνουν να τραβάει. Να θυμάται πάντα, αν και είμαι σίγουρη ότι με τόσες φορές που το έχει δει δεν πρόκειται να το ξεχάσει, πως όλα εδώ πληρώνονται, κάποια στιγμή θα έρθει και η ώρα τους. Μόνο υπομονή και ψυχραιμία χρειάζεται.
Μια ευχή ακόμα (τελευταία εύχομαι πολλά, έχω κάνει κατάχρηση, το ξέρω): Εύχομαι ο Θεός να δώσει υπομονή και φώτηση στο Μαράκι μου, να υπομείνει αυτό που εδώ και μια 10ετία καταφέρνουν μερικοί να την κάνουν να τραβάει. Να θυμάται πάντα, αν και είμαι σίγουρη ότι με τόσες φορές που το έχει δει δεν πρόκειται να το ξεχάσει, πως όλα εδώ πληρώνονται, κάποια στιγμή θα έρθει και η ώρα τους. Μόνο υπομονή και ψυχραιμία χρειάζεται.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°93
Χαχα...δεν ειμαι σπουδεος Λιζακι...δεν νομιζω δηλαδη...αλλα σε ευχαριστω πολύ!!
Με τιμας αφάνταστα με τα λόγια σου!!
Απλά λέω πάντα αυτο που σκέφτομαι και αυτό που βλέπω στους αλλους...και εσύ μου χεις δείξει μια κοπέλα που πραγματικά αξίζει πολλά!!
Λοιπόν επειδή μάλλον βγαίνω offτοπικ...
Ευχομαι να ναι καλα και να μην κουραζεται πολυ...
Γ*** το την εξεταστικη και το νετ που εχει χαλασει...
Με τιμας αφάνταστα με τα λόγια σου!!
Απλά λέω πάντα αυτο που σκέφτομαι και αυτό που βλέπω στους αλλους...και εσύ μου χεις δείξει μια κοπέλα που πραγματικά αξίζει πολλά!!
Λοιπόν επειδή μάλλον βγαίνω offτοπικ...
Ευχομαι να ναι καλα και να μην κουραζεται πολυ...
Γ*** το την εξεταστικη και το νετ που εχει χαλασει...
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°94
Να 'σαι καλά Κυριάκο, και σου εύχομαι να μην κάνεις μεγάλα λάθη στο να κρίνεις ανθρώπους. Δεν αξίζω πολλά, μην εμπιστεύεσαι αυτό που βλέπεις. Είμαι καλή στα λόγια. Δεν κάνω τίποτα όμως. Κι αυτό το έχω βάρος στη συνείδησή μου.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°95
Ξέρεις Λίζα...συνήθως δεν κρίνω τους ανθρώπους...τους αφήνω να μο δειξουν όσα αυτοί θέλουν!!...και απο κει προσπαθω να καταλάβω αν αξίζουν ή όχι...
Σε ευχαριστώ πολύ για την όσα μο ευχεσε!! Και μακάρι να σαι και συ καλά πάντα....
Απλά...ξέρεις δεν πιτεύω ότι δεν αξίζεις κάθε άλλο...το ότι δεν έχεις κάνει τίποτα δεν μπορεί να ειναι αλήθεια...απλά τις περισσότερες φορές κρίνουμε πολύ αυστηρά τους εαυτούς μας!!
Σκέψου, έχεις κάνει ποτέ κάτι που έκανε κάποιον άλο χαρούμενο, ευτυχισμένο? Εχεις σταθεί ποτέ σε κάποιον που σε χρειαζόταν? Ήσουν εκεί γι αυτούς που αγαπάς τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές??
Υπάρχουν πολλά πράγματα που τα κάνουμε αυθόρμητα και μιάζουν απλά καθημερινά όμως αυτά είναι που δείχνουν ποιοι ειμαστε πραγματικα και αν αξίζουμε...
Τουλάχιτον για εμένα αυτα το δείχνουν!!
Απλά επειδή είμαστε εκτός θέματος για τα καλά αν θες συνεχίζυμε με πμ την κουβέντα μας ή σε κάποιο καταληλότερο τοπικ!!!
Και προσπάθησε να εισαι δικαιη με τον εαυτο σου!!
Γιατί αν τον αδικήεις θα χάσεις πολλά όμορφα κομμάτια του...και πολλά όμορφα κομμάτια της ζωής σου!!
Σε ευχαριστώ πολύ για την όσα μο ευχεσε!! Και μακάρι να σαι και συ καλά πάντα....
Απλά...ξέρεις δεν πιτεύω ότι δεν αξίζεις κάθε άλλο...το ότι δεν έχεις κάνει τίποτα δεν μπορεί να ειναι αλήθεια...απλά τις περισσότερες φορές κρίνουμε πολύ αυστηρά τους εαυτούς μας!!
Σκέψου, έχεις κάνει ποτέ κάτι που έκανε κάποιον άλο χαρούμενο, ευτυχισμένο? Εχεις σταθεί ποτέ σε κάποιον που σε χρειαζόταν? Ήσουν εκεί γι αυτούς που αγαπάς τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές??
Υπάρχουν πολλά πράγματα που τα κάνουμε αυθόρμητα και μιάζουν απλά καθημερινά όμως αυτά είναι που δείχνουν ποιοι ειμαστε πραγματικα και αν αξίζουμε...
Τουλάχιτον για εμένα αυτα το δείχνουν!!
Απλά επειδή είμαστε εκτός θέματος για τα καλά αν θες συνεχίζυμε με πμ την κουβέντα μας ή σε κάποιο καταληλότερο τοπικ!!!
Και προσπάθησε να εισαι δικαιη με τον εαυτο σου!!
Γιατί αν τον αδικήεις θα χάσεις πολλά όμορφα κομμάτια του...και πολλά όμορφα κομμάτια της ζωής σου!!
volkano- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 68
Ημερομηνία εγγραφής : 04/03/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°96
να πετυχω, να φτασω ψηλα!! :lol1: αστειο αλλα δεν θα ηταν κακο!...
There are other ways of destroying a man and fates worse than death
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°97
να πετυχω τους στοχους μου...ολους τους στοχους μου...
Waldorf
- House of Westeros:
FoNikos21- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 39937
Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°98
Θέλω να περιβάλλομαι μόνο από ανθώπους που αγαπώ και μ' αγαπούν!
Narcissa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 11154
Ημερομηνία εγγραφής : 15/11/2007
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Tίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...
- Δημοσίευση Ν°99
Θέλω να της μπώ στο μάτι....χεχε
The only one I can count on...is me
Proud to be a member of Αχτύπητα Aγγούρια's family
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°100
Να τελειώνουμε με τις εξετάσεις..Κουράστηκα υπερβολικά φέτος Επιτέλους θα λατρέψω το καλοκαίρι.
Statler