AAAAA:ΡJohn Dawlish έγραψε:Καντε ΑΑΑΑΑ
Mου φαίνεται ή οι επιμελήτριες έχουν σκουρύνει .. πολύ
AAAAA:ΡJohn Dawlish έγραψε:Καντε ΑΑΑΑΑ
Αχ μωρέ ήθελα να σου πω πως εσύ μου έλεγες χτες πιωμένος τι λέγατε όταν αυτός ήταν στις δόξες του και συ τριακοσίων κάτι, αλλά θα είμαι αξιοπρεπής και θα σου πω ότι βασικά κατάλαβα πως καλά έκανε και πήρε τις σονάτες και τις γ@μησε σε δομή και κανόνες μπράβο του του παιδιού, πήρα από άλλο μάτι όλο του το έργοAmycus έγραψε:Και για πες,τι ήταν αυτό που άκουσες για τον Λούντβιχ και τον εκτίμησες;Morgan le Fay έγραψε:θέλω να σου πω για τον Μπετόβεν, Θάνο!
Πήρα ένα μάθημα για αυτόν και τον εκτίμησα
details.Rachel Rivera έγραψε:Σαχλομακαρονάδα
Ναι, πάρτο απόφαση. Το σωσίβιο λίπους δεν θα το ξεφορτωθείς ποτέ.Aurora Sinistra έγραψε:προσπαθώ να εξαφανίσω το φαγητό για να τρώω κι εγώ λιγότερο αλλα αντί αυτού με ξυπνάνε να πάμε σε ταβέρνα τους λέω όχι και μου φέρνουν τρια κουτακια με φαγητό (για να έχω επιλογές) μπας και πεινάω ενώ τους έχω πει οτι υπάρχουν μπριζολες στο ψυγείο.Μετά έρχονται και οι γονείς μου μας φέρνουν πατατακια μυζηθροπιτάκια και γενικά διφορα τέτοια.Πρέπει να το πάρω απόφαση δεν θα αδυνατίσω ποτέ.
Τώρα τα μαθαίνεις αυτά;Morgan le Fay έγραψε:Αχ μωρέ ήθελα να σου πω πως εσύ μου έλεγες χτες πιωμένος τι λέγατε όταν αυτός ήταν στις δόξες του και συ τριακοσίων κάτι, αλλά θα είμαι αξιοπρεπής και θα σου πω ότι βασικά κατάλαβα πως καλά έκανε και πήρε τις σονάτες και τις γ@μησε σε δομή και κανόνες μπράβο του του παιδιού, πήρα από άλλο μάτι όλο του το έργο