^Πόσο σωστό.Cassandra Black έγραψε:
Το μέλος το σωστό έχει κάτσει ώρες ονλάιν χωρίς να ποστάρει για διάφορους λόγους
Το μέλος το σωστό έχει τουλάχιστον 2 αγαπημένα αβαταρ.
^Πόσο σωστό.Cassandra Black έγραψε:
Το μέλος το σωστό έχει κάτσει ώρες ονλάιν χωρίς να ποστάρει για διάφορους λόγους
Εγώ μόνο τη γρήγορη απάντηση χρησιμοποιώ, ποιος ο λόγος να χαλάσω δύο παραπάνω δευτερόλεπτα και να μην μπορώ να δω και όλα τα σχόλια της σελίδας;Dragon The Grey έγραψε:Το μέλος το σωστό έχει χρησιμοποιήσει τουλάχιστον μία φορά την γρήγορη απάντηση στο κάτω μέρος της σελίδας!
κι εγω μονο την γρηγορη.Hecate έγραψε:Εγώ μόνο τη γρήγορη απάντηση χρησιμοποιώ, ποιος ο λόγος να χαλάσω δύο παραπάνω δευτερόλεπτα και να μην μπορώ να δω και όλα τα σχόλια της σελίδας;Dragon The Grey έγραψε:Το μέλος το σωστό έχει χρησιμοποιήσει τουλάχιστον μία φορά την γρήγορη απάντηση στο κάτω μέρος της σελίδας!
True story!Hecate έγραψε:Το μέλος το σωστό έχει δει κάτι σχετικό με το φόρουμ στον ύπνο του τουλάχιστον μια φορά
Μια φορά και έναν καιρό ένα μέλος-σωστό πήγε και έκανε 850 ποστ σε μια μέρα. Αν δεν έβλεπε το όνομα του ως τελευταίο πόστερ σε όλα τα τόπικ δεν θα ησύχαζεDragon The Grey έγραψε:Το μέλος το σωστό έχει κάνει πάνω από 50 ποστς σε μία μέρα τουλάχιστον μια φορά!
ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ;Hecate έγραψε:Μια φορά και έναν καιρό ένα μέλος-σωστό πήγε και έκανε 850 ποστ σε μια μέρα. Αν δεν έβλεπε το όνομα του ως τελευταίο πόστερ σε όλα τα τόπικ δεν θα ησύχαζεDragon The Grey έγραψε:Το μέλος το σωστό έχει κάνει πάνω από 50 ποστς σε μία μέρα τουλάχιστον μια φορά!
Το μέλος το σωστό,δεν έχει ελπίδες να πετύχει αυτό με τον Δημήτρη.Merlin the Great έγραψε:το μελος το σωστο εχει πετυχει το Θανο ζωντανό.
To μέλος το σωστό έχει κρυφό όνειρο να σπάσει μια μέρα το ρεκόρ του μέρλιν!Hecate έγραψε:@Μέρλιν: Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που δεν έχω φάει ακόμα μπαν. Δεν είναι ότι δεν θέλω να ξεκατινιαστώ είναι ότι βαριέμαιΜια φορά και έναν καιρό ένα μέλος-σωστό πήγε και έκανε 850 ποστ σε μια μέρα. Αν δεν έβλεπε το όνομα του ως τελευταίο πόστερ σε όλα τα τόπικ δεν θα ησύχαζεDragon The Grey έγραψε:Το μέλος το σωστό έχει κάνει πάνω από 50 ποστς σε μία μέρα τουλάχιστον μια φορά!
ΕΤΣΙ.Amycus έγραψε:Το μέλος το σωστό ήθελε να μπανάρει τουλάχιστον μια φορά το κουλοζεύγαρο.
Την μέρα.
Το μέλος το σωστό έδινε πίσω την πρόσβαση στο Γκριφ εκείνη την περίοδο.Προτιμούσε την Καλλύβα που Ουρλιάζει.Cassandra Black έγραψε:ΕΤΣΙ!
Το μέλος το σωστό εκείνη την εποχή δεν πάταγε καν στον κοιτώνα τους γιατί κόλλαγαν τα πατώματα από τα μέλια
Fleur Delacour έγραψε:Το μέλος το σωστό ξέρει ποιο είναι το κουλοζεύγαρο