Όλοι γνωρίζουμε το λειτουργικό της Apple για iphones, iPods, iPads. Ποια έκδοση έχετε; Σας αρέσει; Εγώ αυτή τη στιγμή κατεβάζω το iOS 7 σε iPods και στο iPad με την ρετίνα.
Αριθμός μηνυμάτων : 17870 Location : no money no family 18 in the middle of miami Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Muggle born Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΤΑ ΙΟS6 ΠΙΣΩ! Σιχαίνομαι τα 7 τόσο πολύ. Μου αρέσουν οι αλλαγές εσωτερικά(μηνύματα, σημειώσεις, ρυθμίσεις κτλ) αλλά τα προηγούμενα εικονίδια ήταν τέλεια, αυτά είναι χάλια. Δεν μπορώ. Στεναχωριέμαι οπότε θέλω να χρησιμοποιήσω το ipad κ πρέπει να βλέπω αυτήν την κακογουστιά.
::
once you let the d a r k n e s s inside, it never comes o u t.
Χτες δεν μπόρεσα να το κατεβάσω λόγω προβλημάτων. Μου αρέσει το πληκτρολόγιο του, το notification center, και αυτο το κάτω center που δεν ξέρω πως λέγεται τα εικονίδια ειναι οκέι!
Αριθμός μηνυμάτων : 17870 Location : no money no family 18 in the middle of miami Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Muggle born Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
από Andros the Invincible Τρι Σεπ 24, 2013 3:10 pm
Εγώ έβαλα το iOS7 στο iPad Mini. Γενικώς μου αρέσει. Ειδικά ο νέος Safari. Απλώς μου φαίνεται ότι είναι λίγο πιο αργό από το 6, σα να κολλάει σε μερικά σημεία. Και Btw, το Siri τα σπάει!
από Andros the Invincible Δευ Ιουν 09, 2014 1:51 pm
Πετάνε εκεί πέρα 1-2 νέες βλακειούλες και το ονομάζουν "iOS 8" και καλά για να δίνουν την εντύπωση ότι συνεχώς αναπτύσσονται. Ουσιαστικά, είναι 7.1, όχι 8!
από Andros the Invincible Δευ Ιουν 09, 2014 4:06 pm
Και σιγά το update που κάνανε στο 7.1...
Καμία διαφορά δεν ένιωσα με το iPad. Κάνουν συνεχώς updates για να δείξουν ότι αναπτύσσονται και καλά για να ανταγωνίζονται τις άλλες εταιρείες. Βάλανε 2 νέες επιλογές στον task manager, πετάξανε και κάτι iHearts,iBourdes και το ονομάσανε 8...