Vesper έγραψε:Πόσο καιρό είχα να δω κλίση σε Λατινικά μακρυά από μας!!
Οσο πάει και σε συμπαθω ολο και πιο πολυ εσενα
Vesper έγραψε:Πόσο καιρό είχα να δω κλίση σε Λατινικά μακρυά από μας!!
Οχι, και της Ρεάς νομίζω.Lisette de Lapin έγραψε:Μονο εμενα μ'αρεσουν τα Λατινικα;
α καλάAmycus έγραψε:Διαδικτυακή τράπεζα δεν ήθελες; Μια τράπεζα που δεν ήξερες την έδρα της,τους μετόχους,την πολιτική της,την ρευστότητα,τίποτα,τίποτα,ΤΙΠΟΤΑ!! Μόνο ένα όνομα: Ζίγκλερ.
Και επένδυσες 5 χιλιάρικα.Τα οποία σε 12 μήνες θα γίνονταν 40 χιλιάρικα! Είσαι τόσο ηλίθια!
Τράβα τώρα σε δικηγόρους να βρεις μια τράπεζα-φάντασμα.Και μαζί και ο τύπος απο την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος που -αν μη τι άλλο- το έβγαλε το μερίδιό του.ΗΛΙΘΙΑ!
Εμένα ποτέ δεν με άκουσες.
Καλά θα το κάνεις, από τη στιγμή που δεν θα παραμελήσεις τα άλλα. Έχει και καλό συντελεστή.Lisette de Lapin έγραψε:Θα της το πω!Γενικα σκεφτομαι να ριξω φετος εκει το περισσότερο βάρος μιας και λατινικα δεν εχω κενα και τα υπολοιπα θα τα διαβαζω με προγραμμα οποτε δεν θα υπαρξει θεμα.Ελπίζω
Αχ, για να σε κάνω quote, προφανώςColin Creevey έγραψε:Αχ, σε μένα πήγαινε αυτό;
Εεεε τώρα, μη με φέρνεις και συ σε δύσκολη θέση είμαστε μπροστά σε κόσμοPhineas Nigellus Black έγραψε:@lovegood, άλλο που δεν θες
Ναι είμαι. Δεν με βλέπεις;Maria Lovegood έγραψε:Αχ, για να σε κάνω quote, προφανώςColin Creevey έγραψε:Αχ, σε μένα πήγαινε αυτό;