Olympe Maxime έγραψε:Γιατι μετα κι αυτο το κατι θα τελειωσει, και θα πρεπει να δει ενα αλλο κατι, κι ενα αλλο κατι και μετα ενα αλλο κατι.... Και δε σταματαει ποτε
Αν το θέτεις έτσι...
Amycus έγραψε:
Zacharias Smith έγραψε:Έβγαλε κρύο ρε απίστευτο Μετά τι θα δεις; να δεις grσσκ (Greek)
Κάτσε ρε Αντρίκο,Σαλονίκη δεν είσαι; Πρίν μια ώρα μίλησα με Σαλονίκη και μου λένε για τρελή ζέστη. Δεν το ξέρω καθόλου αυτό.
Cassandra Black έγραψε:ΒΟΡΓΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ.
Και εγώ για Βοργίες σκεπτόμουν.
Olympe Maxime έγραψε:Η μπορεις να μη δεις και τπτ:/
Όσο υπάρχει το τορρεντ,να μην το εκμεταλλευθώ;
Αν με το Θεσσαλονίκη εννοείς Βουλγαρία μέσα έπεσες
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Morgan le Fay έγραψε:αχ δες βοργίες θάνο,δες, δες!
Ορίστε,αρχίσαμε.Βοήθειά μας.
Zacharias Smith έγραψε:Ο Ανδρέας είναι το μεγαλύτερο αλάνι
Υπάρχει η λέξη "αλάνι" στα βουλγαρικά;
παίζει να σου αρέσει και περισσότερο από το game of thrones εσένα
huh?
Amycus έγραψε:
Zacharias Smith έγραψε:Алани well μερικές λέξεις είναι απλά παραπλήσιες δεν τα ξέρω και εγώ πολύ καλά μην νομίζεις Με άδειασε η Ναταλία
Απο 'μένα που δεν ξέρω καθόλου,μια χαρά είσαι.
Ναι,η Ναταλία έχει αυτήν την τάση-κάδος και αδειάζει κόσμο. Κατά τα άλλα,είναι καλό κορίτσι.
Εσένα δεν σου χρειάζονται όμως το τραγικό ήταν όταν ήρθα λέω θα πάω να φάω μια pizza ρε παιδί μου σε τουριστικό μέρος να είναι και καλή, πάω με τα 1000 ζόρια παραγγέλνω, και μου φέρνει pizza με αυγό μέσα ναι ναι με αυγό και με καλαμπόκι. Ε είναι να μην τα μάθεις μετά;
Zacharias Smith έγραψε:Εσένα δεν σου χρειάζονται όμως το τραγικό ήταν όταν ήρθα λέω θα πάω να φάω μια pizza ρε παιδί μου σε τουριστικό μέρος να είναι και καλή, πάω με τα 1000 ζόρια παραγγέλνω, και μου φέρνει pizza με αυγό μέσα ναι ναι με αυγό και με καλαμπόκι. Ε είναι να μην τα μάθεις μετά;
Μα πώς την τρώνε έτσι την πίτσα; Δηλαδή εντάξει,παραλλαγές θα υπάρχουν αλλά με αυγό και καλαμπόκι;
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Αριθμός μηνυμάτων : 22636 Ηλικία : 30 Location : Hogwarts (Dumbledore's office) Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.