Ξεκίνα τότε.Ποιός θα σε κατηγορήσει;Immortality Dumbledore έγραψε:Δεν πηγαινω για τσιγαρα, αλλα αν πηγαινα, ανετα με φορμα.
Ειπα παντου.
Παντού λέει.Η Πετρουλάκη είσαι;
Ξεκίνα τότε.Ποιός θα σε κατηγορήσει;Immortality Dumbledore έγραψε:Δεν πηγαινω για τσιγαρα, αλλα αν πηγαινα, ανετα με φορμα.
Ειπα παντου.
Amycus έγραψε:Ξεκίνα τότε.Ποιός θα σε κατηγορήσει;Immortality Dumbledore έγραψε:Δεν πηγαινω για τσιγαρα, αλλα αν πηγαινα, ανετα με φορμα.
Ειπα παντου.
Παντού λέει.Η Πετρουλάκη είσαι;
Δεν έχεις στόχο και τον Ιβιτς.Αν είχες,Immortality Dumbledore έγραψε:Πετρουλακη Κι απο τωρα μεχρι να γερασω να παλευω, ετσι πετρα, μιλαμε πετρα , δεν γινομαι.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι καθηγητές δεν ξέρουν τι μαθήματα κάνουν οι άλλοι καθηγητές, υποτίθεται πως όλοι μαζί βγάζουν το πρόγραμμαasimi29 έγραψε:Ενώ μας έδιναν το πρόγραμμα για αύριο σήμερα:
καθηγήτρια: "Πρώτη ώρα, κυρία Τότσκα."
random student:"Τι δίνει η κ. Τότσκα;"
κ.:"Φιλόλογος είναι, δεν ξέρω τι θα σας κάνει. Δεύτερη ώρα, κυρία Αξούριστου."
τάξη:
Κι εγώ μαζί.
Δεν τα βγάζουν πλέον οι καθηγητές αλλά ο/η υπεύθυνος/η προγραμματισμού.Οι καθηγητές απλά πλακώνονται για τα κενά που θέλουν να έχουν.Cassandra Black έγραψε:
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι καθηγητές δεν ξέρουν τι μαθήματα κάνουν οι άλλοι καθηγητές, υποτίθεται πως όλοι μαζί βγάζουν το πρόγραμμα
Ο μαθηματικός μου σίγουρα τα τσούζει πριν μπει για μάθημα. Δε καταλαβαίνω τι λέει.Eleanna Lovegood έγραψε:Ο μαθηματικός μας είναι κούκλος. Και καλός στο μάθημά του. Και έχουμε και τον λατρεμένο μου περσινό θεολόγο. Και σχεδόν όλοι μας οι καθηγητές είναι τέλειοι.
Σήμερα τον γνώρισα, περιμένεις να έχω και φωτογραφία?Mirabelle Salvatore έγραψε:^Βάλε μια φώτο εδώ του μαθηματικού για να εκτιμήσω την κατάσταση
^Οκ θα περιμένω, έχω υπομονήEleanna Lovegood έγραψε:Σήμερα τον γνώρισα, περιμένεις να έχω και φωτογραφία?Mirabelle Salvatore έγραψε:^Βάλε μια φώτο εδώ του μαθηματικού για να εκτιμήσω την κατάσταση
asimi29 έγραψε:Ενώ μας έδιναν το πρόγραμμα για αύριο σήμερα:
καθηγήτρια: "Πρώτη ώρα, κυρία Τότσκα."
random student:"Τι δίνει η κ. Τότσκα;"
κ.:"Φιλόλογος είναι, δεν ξέρω τι θα σας κάνει. Δεύτερη ώρα, κυρία Αξούριστου."
τάξη:
Κι εγώ μαζί.
Isabelle Lightwood έγραψε:Ο μαθηματικός μου σίγουρα τα τσούζει πριν μπει για μάθημα. Δε καταλαβαίνω τι λέει.Eleanna Lovegood έγραψε:Ο μαθηματικός μας είναι κούκλος. Και καλός στο μάθημά του. Και έχουμε και τον λατρεμένο μου περσινό θεολόγο. Και σχεδόν όλοι μας οι καθηγητές είναι τέλειοι.
Amycus έγραψε:Τι θες βρε και με πιλατεύεις;Morgan le Fay έγραψε:Θάνοοοο, πες αλεύρι;
ρε γμτο, ήθελα να σου πω η Κωστούλα σε γυρεύει και μου το χάλασεςAmycus έγραψε:Ποσοστά απο τα κουφέτα παίρνεις; Σε εξαγόρασε η Κωστούλα Λε Φέυ;