Αθανασία, πίστεψέ με.
Άστο.
Τι ειν τούτο;Eleanna Lovegood έγραψε:Μπελεφούλης είσαι?Nearly Headless Nick έγραψε:Ότι συγκρατούμαι να μην ανοίξω ένα τόπικ στο Βellefeuille.
Πάει ο ελεύθερος χρόνος μας γενικώςMirabelle Salvatore έγραψε:^^Ότι που είσαι Γιάννα ???!!! θα σου κάνω παρέα my girl θα δουλεύουμε κι οι δυο και θα σκέφτεται η μία την άλλη... με Τηλεπάθεια πάντα
όπως κατάλαβες άλλαξε το ωράριο 3-9 το βράδυ
Πάνε οι έξοδοι στο Καπ Καπ
Eleanna Lovegood έγραψε:Μπελεφούλης είσαι?Nearly Headless Nick έγραψε:Ότι συγκρατούμαι να μην ανοίξω ένα τόπικ στο Βellefeuille.
Ιgnotus Peverell έγραψε:Τι ειν τούτο;Eleanna Lovegood έγραψε:Μπελεφούλης είσαι?Nearly Headless Nick έγραψε:Ότι συγκρατούμαι να μην ανοίξω ένα τόπικ στο Βellefeuille.
Nearly Headless Nick έγραψε:Αναφορά θα σε δώσουμε.
Κανε γονείς να δεις καλό, με σένα παιδάκι μου ..Phineas Nigellus Black έγραψε:^Λέω εγώ το παιδί μου που είναι και διευθυντής Νταρμστρανγκ
Τάσος-Παντελής
1-0
Ιgnotus Peverell έγραψε:Koυτσομπόλα να πεις το παιδί σου όχι τους θεικούς Νταρμ ..
Αμα θες εσυ μια φορα να με βάλεις στους εχθρούς εγω θέλω 10Immortality Dumbledore έγραψε:Ιgnotus Peverell έγραψε:Koυτσομπόλα να πεις το παιδί σου όχι τους θεικούς Νταρμ ..
Εσυ πολλα μας τα λες για το παιδι μου τελετευταια, και δεν το'χω σε τπτ να σε βαλω στους εχθρους.
we have to stay strong sisterCassandra Black έγραψε:Πάει ο ελεύθερος χρόνος μας γενικώςMirabelle Salvatore έγραψε:^^Ότι που είσαι Γιάννα ???!!! θα σου κάνω παρέα my girl θα δουλεύουμε κι οι δυο και θα σκέφτεται η μία την άλλη... με Τηλεπάθεια πάντα
όπως κατάλαβες άλλαξε το ωράριο 3-9 το βράδυ
Πάνε οι έξοδοι στο Καπ Καπ
ότι αυτό το έχεις δει?Cassandra Black έγραψε:Ότι he's adorable
Ναι το είδα πριν λίγο, ότιEleanna Lovegood έγραψε:ότι αυτό το έχεις δει?