^Δε θα μαθεις ποτε...
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Μαρκετινγκ
Μην το λες,εγώ είχα την Φούλη που αν δεν έδειχνε μεσάνυχτα το ρολόϊ,δεν άνοιγε βιβλίο.Maria Lovegood έγραψε:Ααα βρε Αθανασία με κατατρόμαξες τέτοια ώρα διάβασμα για το Πανεπιστήμιο ΝΕΒΑΑΑΑΑΑΑ
Καντο ΙΕΚ και εισαι οκ.Maria Lovegood έγραψε:Ααα βρε Αθανασία με κατατρόμαξες τέτοια ώρα διάβασμα για το Πανεπιστήμιο ΝΕΒΑΑΑΑΑΑΑ
Τι λεει παιδια, ΤΙ ΛΕΕΙ? Παω να διαβασω για βαμπιρια.Phineas Nigellus Black έγραψε:Αααα και οι δύο πολύ μέλλον έχουμε. Χαίρομαι, χαίρομαι
ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΜΩΡΗ πάνε διάβασε κανά μάθημα
μιλάει αυτή που δεν χρωστάει ΤΙΠΟΤΑMaria Lovegood έγραψε:Ααα βρε Αθανασία με κατατρόμαξες τέτοια ώρα διάβασμα για το Πανεπιστήμιο ΝΕΒΑΑΑΑΑΑΑ
Σάμπως εμένα δεν μου έκανε εντύπωση;Maria Lovegood έγραψε:^^O.o
Περίεργο μου φαίνεται
Εγώ μετά τα περσινά μου ολονύχτια αποφάσισα να μη διαβάζω μετά τη μία το βράδυ. Βέβαια αθέτησα την υπόσχεση μου στη Μετάφραση, αλλά YOLO BEATCHES, πέρασα με 7
Ποιος ξέρει τι μαγείες έκανε για γίνουν όλα αυτά;!Amycus έγραψε:Οχι παιδάκι μου,φίλη ήταν,μαζί καθόμασταν,στα ίδια έδρανα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήμουν καχύποπτος.
Γιατί δεν ήξερα πως άνοιξε....Phineas Nigellus Black έγραψε:μαρία ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΜΠΑΤΟΝ;
Ελα μου ντε.Maria Lovegood έγραψε:
Ποιος ξέρει τι μαγείες έκανε για γίνουν όλα αυτά;!
χάρηκες ε?Phineas Nigellus Black έγραψε:Δηλαδή, απο εδώ και πέρα τα ανήλικα μέλη δεν θα λογκάρουν το πρωί;
ΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ