Imperio έγραψε:Σε είδα Μαράκι-FLEUR258 στο εστιατόριο της Φιλοσοφικής σήμερα. Βασικά εσύ με ειδες αλλα δεν θα κολλήσουμε εκεί.
ωωω ναι
Imperio έγραψε:Σε είδα Μαράκι-FLEUR258 στο εστιατόριο της Φιλοσοφικής σήμερα. Βασικά εσύ με ειδες αλλα δεν θα κολλήσουμε εκεί.
Aurora Sinistra έγραψε:Lisette de Lapin έγραψε:Νομιζω ότι είδα τη Βασιλικη(Aurora) στη Φιλοσοφικη σήμερα.Νομίζω
Να χαιρετάς καλέ! Εγώ δεν παρατηρώ γενικά αλλά στη σχολή ήμουν είναι πολύ πιθανό να ήμουν όντως εγώ ( φορουσα δαντελωτη μαυρη μπλουζα και δερμάτινο μαυρο μπουφαν και τζιν α και γυαλιά )
Δεν ήμουν σιγουρη,αλλά τώρα που είπες τα ρούχα,ναι,εσύ ήσουν
Πέρασα βιαστικά απο δίπλα σου(μαυρη μπλούζα,φλοραλ μακρια φουστα,μπεζ ζακέτα) και μετά σκέφτηκα ότι αυτή κάπου την ξέρω
Lisette de Lapin έγραψε:Επίσης νομίζω πως πήρε το μάτι μου την Χριστίνα στον 2ο όροφο της Φιλοσοφικής σήμερα
Κθούλα έγραψε:Σας είδα Τζον Ντώλις και Λιζέτ ντε Λαπέν στο Cap Cap
Mirabelle Salvatore έγραψε:^Άστα να πάνε, στον κοιτώνα να δεις τι κρίσεις παθαίνει.
Phineas Nigellus Black έγραψε:είδα τον Τέρρυ σε ένα Πάρτυ και του έκανα και τράκα, γεια σου Τέρρυ ευχαριστώ Τέρρυ
anthian9 έγραψε:^
Και γω είδα τον Λευτέρη στην Καμάρα, μετά από εξόρμηση στην έκθεση βιβλίου. Συμπαθέστατο το παιδί, κοινωνικό, σταυροφιληθήκαμε κιόλας. Να το χαίρεται η μανούλα του.
Να καθιερωθεί η 31η Οκτωβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα "Δες τον Λευτέρη"
^Τώρα το είδα αυτόMirabelle Salvatore έγραψε:^Γνώρισα την Άννα aka Lisette de Lapin για πολύ λίγα λεπτά, σήμερα στο Cup cup στην είσοδο,
κι είναι ένα γλυκίτατο κοριτσάκι, εκ πρώτης όψεως πάντα.
Όσο για τον επιμελητή του κοιτώνα μου θα συμφωνήσω, τι χάπια παίρνει αυτό το παιδί.