stifler21r έγραψε:
Και εγώ αλλά δεν την χαλάω :/ Δεν έχει Παυλίδης εδώ :/
Και εγώ την αφήνω για πρωινό καλύτερα.
Πάω για νάνι.Καληνυχτούδιααααααααα.
stifler21r έγραψε:
Και εγώ αλλά δεν την χαλάω :/ Δεν έχει Παυλίδης εδώ :/
Υποτίθεται ότι άλλαξε προφίλ και προχωρά σε ένα καθαρά ενημερωτικό προσανατολισμό.Δεν νομίζω η Τσαπανίδου να γίνει life style και λοιπές μπούρδες.stifler21r έγραψε:]Θα προκόψει στο Σταρ
Και το ντοματί έχει ελπίδες.Θα ταιριάξει με τα Α.Τ.Ι.Α που θα εκσφενδονίσουν οι τσολιάδες.Cassandra Black έγραψε:
Καρπουζί.
Επιμελητής ήσουν εκεί Παντελή,δεν θυμάσαι;Ignotus Peverell έγραψε:Moυ ειρθε ενα μειλ απο το The Dragons' Hall μέσα απο το HarryWorld τι ειν αυτό κανα τοπικ απο την DrakonyaKrov
Λέω κι εγώ ειμαί στο Νταρμ και δεν το ξέρωAmycus έγραψε:Μάλλον επειδή πόσταρα εκεί.
Αυτά είναι!!Μια χαράAlviva Hprwhg έγραψε:Με κάποιο μαγικό τρόπο οι εξετάσεις βγήκαν καλές οπότε μετά το νοσοκομείο κατευθείαν στο σουβλατζίδικο
Αν μπεις,θα το καταλάβεις.Ignotus Peverell έγραψε:
Λέω κι εγώ ειμαί στο Νταρμ και δεν το ξέρω
Α, εμένα σήμερα θα βγουν τα αποτελέσματα!Alviva Hprwhg έγραψε:Με κάποιο μαγικό τρόπο οι εξετάσεις βγήκαν καλές οπότε μετά το νοσοκομείο κατευθείαν στο σουβλατζίδικο
Δεν μπορώ να μπω οποτε δεν θα καταλάβω ποτεΤάλης ο Πορτοκάλης έγραψε:Αν μπεις,θα το καταλάβεις.Ignotus Peverell έγραψε:
Λέω κι εγώ ειμαί στο Νταρμ και δεν το ξέρω
Έλα μου που δεν θα το κάνω γιατι δεν μπορώ γιατί είμαι 13μισήΤάλης ο Πορτοκάλης έγραψε:Οταν θα κάνεις το τεστ,τι λες,δεν θα το καταλάβεις;
Ρατσισμός στο Μπομπατόν;Amycus έγραψε:Σε βλέπω στις Γαλλιδούλες.