Έλα μου ντε ..Isabelle Lightwood έγραψε:Τι προλαβαίνεις να μάθεις σε 4 χρόνια καλέ;
Εγώ φέτος αναγκαστικά θα κάνω ιδιαίτερα ..
Επειδή καναμέ πολυ πλάκα στην τάξη , ε , και δεν προσέχαμε και πολύ ..
Έλα μου ντε ..Isabelle Lightwood έγραψε:Τι προλαβαίνεις να μάθεις σε 4 χρόνια καλέ;
Ναι αυτό λένε οι περίσσοτεροι ότι κανονικά τα Γερμάνικα θα πρεπε να πιάνουν στάνταρ 6-7 χρόνια .. αλλά ...Lisette de Lapin έγραψε:^Και αυτό.Γενικά δεν θεωρω τα γερμανικά μια γλώσσα που σου φτάνουν 4 χρόνια να την μάθεις.Εδώ τα αγγλικά που όσο να'ναι είμαστε πιο εξικοιωμένοι μαζί τους και θες πάνω από 6
Να κάνεις. Βασικά άμα μπορέσεις να βριες και 1-2 φίλους σου μαζί ακόμη καλύτερα!! Εγώ στα γαλλικά ήμουν σε τμήμα με εμένα την αδερφή και μια τοτε-φίλη μου. Από κει και πέρα νομίζω φορτσάρισα γιατί είχα και την ατομική προσοχή που χρειάζεται, αλλά άκουγα και άλλους και κάναμε διαλόγους κλπ.Ignotus Peverell έγραψε:Έλα μου ντε ..Isabelle Lightwood έγραψε:Τι προλαβαίνεις να μάθεις σε 4 χρόνια καλέ;
Καλά εγώ αγγλικά έκανα 10 χρόνια και ακόμη δε θεωρώ ότι τα μιλάω άπταιστα.Lisette de Lapin έγραψε:^Και αυτό.Γενικά δεν θεωρω τα γερμανικά μια γλώσσα που σου φτάνουν 4 χρόνια να την μάθεις.Εδώ τα αγγλικά που όσο να'ναι είμαστε πιο εξικοιωμένοι μαζί τους και θες πάνω από 6
Γινεσαι πολύ αδικριτη.
Χαζή Για Β2 πάω και τα έχω παίξει γιατί δίνω σε λίγες μερες
Εμ θα κάνω δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς πλέον .. Δύσκολα οι περισσότεροι προτιμούν αν κάνουν δευτέρη ξένη γλώσσα τα Γαλλικά ..Isabelle Lightwood έγραψε:Να κάνεις. Βασικά άμα μπορέσεις να βριες και 1-2 φίλους σου μαζί ακόμη καλύτερα!! Εγώ στα γαλλικά ήμουν σε τμήμα με εμένα την αδερφή και μια τοτε-φίλη μου. Από κει και πέρα νομίζω φορτσάρισα γιατί είχα και την ατομική προσοχή που χρειάζεται, αλλά άκουγα και άλλους και κάναμε διαλόγους κλπ.Ignotus Peverell έγραψε:Έλα μου ντε ..Isabelle Lightwood έγραψε:Τι προλαβαίνεις να μάθεις σε 4 χρόνια καλέ;
Πόσα;Isabelle Lightwood έγραψε:Καλά εγώ αγγλικά έκανα 10 χρόνια
1η δημοτικού-1η λυκείου. και τα κλασσικά στο νήπειο egg-bird-apple-cat.Leonie Vernier έγραψε:Πόσα;Isabelle Lightwood έγραψε:Καλά εγώ αγγλικά έκανα 10 χρόνια
Eγω στο νηπειαγωγείο δεν ήξερα ουτε την αλφαβήτα ..Isabelle Lightwood έγραψε:1η δημοτικού-1η λυκείου. και τα κλασσικά στο νήπειο egg-bird-apple-cat.Leonie Vernier έγραψε:Πόσα;Isabelle Lightwood έγραψε:Καλά εγώ αγγλικά έκανα 10 χρόνια
Ignotus Peverell έγραψε:Οτι το αβαταρ του Φινέα τα σπαει !
είδα το Γούλβεριν και αποφάσισα να ξαναδώ τις ορίτζιναλ και θυμήθηκα ποσο αγαπούσα την ΤζινMorgan le Fay έγραψε:xmen? χριστέ μου πόσο αγαπούσα αυτό το ζευγάριPhineas Nigellus Black έγραψε:Oτι έκανα το καλύτερο που μπορούσα με αυτή την εμφάνιση...
Αν σου πω ότι θελω να κάνω ακριβώς το αντίθετο .. Θέλω απελπισμένα να πάω στην Αθήνα...FLEUR258 έγραψε:Ότι θέλω να γυρήσω πίσωωωωωωω,πίσωωωωωωωωω,τι δουλειά έχω στην Αθήνα?
Ελά που δεν είμαι διακοπές όμως ..FLEUR258 έγραψε:^Ότι αν είσαι διακοπές κάτσε εκεί που είσαι,τι να έρθεις να κάνεις εδώ?