Αυτός είναι Αtaxx,και όχι προσωπικά δεν τον ξέρω μόνο σαν Αtaxx.Zacharias Smith έγραψε:Ξέρεις τον Ζήση;Kms έγραψε:why attax??? WHYYYYYYY
attax η ομάδα .
also to yoloq του east είναι απαίσιο αυτήν την ώρα.
Αυτός είναι Αtaxx,και όχι προσωπικά δεν τον ξέρω μόνο σαν Αtaxx.Zacharias Smith έγραψε:Ξέρεις τον Ζήση;Kms έγραψε:why attax??? WHYYYYYYY
Πού, πώς;Nearly Headless Nick έγραψε:Κέρδισα διπλή πρόσκληση για το City of Bones!
ΤΥΧΕΡΗΗΗEleanna Lovegood έγραψε:3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΩ ΜΙΛΑΝΟ, Ω ΝΑΙ!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΝΩ ΣΚΗΝΗ ΖΗΛΟΤΥΠΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣEleanna Lovegood έγραψε:3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΩ ΜΙΛΑΝΟ, Ω ΝΑΙ!
ΤΟ ΞΕΡΩΩΩΩΩΩIgnotus Peverell έγραψε:ΤΥΧΕΡΗΗΗEleanna Lovegood έγραψε:3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΩ ΜΙΛΑΝΟ, Ω ΝΑΙ!
Βρήκαμε φτηνά εισιτήρια και αρπάξαμε την ευκαιρία Και όχι κιουρία μου, δεν σε παίρνω, θα βρω έναν παίδαρο Ιταλό και θα σε παρατήσωMorgan le Fay έγραψε:ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΝΩ ΣΚΗΝΗ ΖΗΛΟΤΥΠΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣEleanna Lovegood έγραψε:3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΩ ΜΙΛΑΝΟ, Ω ΝΑΙ!
Τι καλήηηηηLisette de Lapin έγραψε:Αχ Ελεάννα,είναι υπέροχα.Να πάτε οπωσδήποτε στο Ντουόμο και να προσέχεις γιατί οι τιμές είναι φαρμακείο και οι μακαρονάδες δεν είναι παντού τόσο ωραίες και να περάσεις υπέροχα
Φοβάμαι να πάρω πίτσα με αντζούγιες. Και για την ημερήσια δύσκολο το βλέπωMorgan le Fay έγραψε:και πάρε πίτσα με αντσούγιες.
ΕΝΤΙΤ και κάνε ημερήσια φλωρεντία!
Τι δεν πιάνεις πολύ χώρο μαρή, 1.75 θεάραIsabelle Lightwood έγραψε:ΕΛΕΑΝΝΑΑΑΑ ΔΕ ΠΙΑΝΩ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ, ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑΑΑ;;;
Eleanna Lovegood έγραψε:Τι καλήηηηηLisette de Lapin έγραψε:Αχ Ελεάννα,είναι υπέροχα.Να πάτε οπωσδήποτε στο Ντουόμο και να προσέχεις γιατί οι τιμές είναι φαρμακείο και οι μακαρονάδες δεν είναι παντού τόσο ωραίες και να περάσεις υπέροχα
εξήγησέ μου τη χρήση του θηλυκού τύπου.Morgan le Fay έγραψε:Είμαστε όμως όλες, σώας τας φρένας
Άκου εκεί "κόντυνα, δεν τα μαθες"
Α την κακούργα Πού είναι αυτή, αλήθεια?Rachel Rivera έγραψε:Και κει που βιαζόμουν να τελιώσω CoG, η Κατερίνα δε μου έφερε το CoFA και δεν έχω να διαβάσω.