πάντως ρε γ@μώτο όλα τώρα πάνε να γίνουν...μία το CERN μία οι εξωγήινοι...
μα καλά τι άλλο θα σκεφτούν οι άνθρωποι??
καλα εσυ πιστευε οτι σου πασαρουν...BaGGoS έγραψε:το εχουν κανει ολοκληρο θεμα
σου λεει κατι το γεγονος οτι τα παιρνουν για να μην μιλησουν???BaGGoS έγραψε:αχ καημενε!!!
δεν ειμαι τοσο κοροιδο
EL.J girl έγραψε:Κοίτα το πιο χρήσιμο θα ήταν να επισκευάσουν την τρύπα του όζοντος... ε όπως και να χει θέλει δουλειά!!!
SiMoS έγραψε:ρε παιδια μου φαινεται γελοιο αυτο...και δε μου λετε...γτ στελνουν αυτο το μνμ και δεν ερχονται ετσι στα ξαφνικα?γτ δεν εχουν ερθει πιο νωρις?γτ δεν ερχονται αργοτερα?
βαγγο εσυ τρωγε οτι σου πασαρουν...μονο αυτο σου λεω...και αφου τον εχουν στη νασα γτ δεν τον δειχνουν στο κοινο?ε?
EL.J girl έγραψε:SiMoS έγραψε:ρε παιδια μου φαινεται γελοιο αυτο...και δε μου λετε...γτ στελνουν αυτο το μνμ και δεν ερχονται ετσι στα ξαφνικα?γτ δεν εχουν ερθει πιο νωρις?γτ δεν ερχονται αργοτερα?
βαγγο εσυ τρωγε οτι σου πασαρουν...μονο αυτο σου λεω...και αφου τον εχουν στη νασα γτ δεν τον δειχνουν στο κοινο?ε?
Για να μας πουν οτι έρχονται με αγάπη να επισκευάσουν τη ατμοσφαιρά μας... Το τηλέφωνό τους δεν μας άφησαν μόνο για να τους αναφέρουμε τυχόν βλάβες της στρατόσφαιρας!!!
SiMoS έγραψε:ρε παιδια μου φαινεται γελοιο αυτο...και δε μου λετε...γτ στελνουν αυτο το μνμ και δεν ερχονται ετσι στα ξαφνικα?γτ δεν εχουν ερθει πιο νωρις?γτ δεν ερχονται αργοτερα?
SiMoS έγραψε:καλα αμα ειναι αληθεια τοτε εγω θα βγω στους δρομους γυμνος και θα χορευω μακαρενα...
Σωστή!!EL.J girl έγραψε:Παιδιά οτι είναι να γινει θα γίνει!!! Δηλαδή τι θα προλάβουμε να κάνουμε αν ξέρουμε οτι θα έρθουν εξωγίηνοι??? Ελεος σε λίγο τα μίντια θα μας πουν οτι και τους πόλεμους εξωγίηνοι τους κάνουν.... Οι πραγματικοί μας εχθροί είναι άνθρωποι και βρίσκονται και σε θέσεις εξουσίας... Καλύτερα να ξυπνήσουμε και να μην κατεβάζουμε αμάσιτο οτι μας λένε!!!