Dragon The Grey έγραψε:Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσω κάτι, παιδιά που δεν αγαπάνε τους γονείς τους υπάρχουν, γονείς που δεν αγαπάνε τα παιδιά τους δε υπάρχουν. Εγώ πιστεύω ότι είτε στα 15, 18, 22 κ.λπ., είσαι δεν είσαι έτοιμος, δεν γίνεται να μην αγαπάς το παιδί σου, το αίμα σου, στην περίπτωση πάντα που δεν κάνεις έκτρωση και το κρατάς. Α και μπορεί να μην το έχω κάνει ακόμα αλλά το ότι τα προφυλακτικά σπάνε και αλλοιώνονται το ξέρω, όπως και το ότι δεν έχουν 100 % επιτυχία, αλλά 98 % .
Δεν θεωρώ ότι η γυναίκα πρέπει αποκλειστικά να αφοσιώνεται στο νοικοκυριό και τα παιδιά της, απλώς πως κάτι τέτοιο σωστό θα ήταν να έχει πρωτεύουσα θέση στο μυαλό και τις επιθυμίες και των 2 γονιών. Με πιάνει ρίγος και facepalm (
) όταν ακούω γυναίκες στα 30 που δεν θέλουν με τίποτα να ακούσουν για οικογένεια και παιδιά , γιατί απλώς θέλουν τάχα να αφοσιωθούν στην καριέρα τους!!! Δεν λέω, σαφώς και κάτι τέτοιο είναι πολύ σημαντικό, αν μη τι άλλο, είναι σωστό όμως να μπορεί να συγκριθεί η επαγγελματική καταξίωση με την δημιουργία οικογένειας;;;
Γυναίκες που έχουν κάνει πιθανότητα πάνω από 2 εκτρώσεις, ακριβώς για να μην καταστρέψουν την ζωή τους. Και να πω εντάξει μέχρι τα 25 είναι ανεχτό, καθώς με τις σπουδές κ.λ.π. που χρόνος για παιδιά, αν κι εκεί έχω μια μικρή ένσταση για την εκτρωση, αλλά έπειτα γιατί;;
Τόσο άθλια έχει καταντήσει πια αυτή η κοινωνία, που πρωταρχικό μέλημα των περισσοτέρων, αν όχι όλων, είναι το πήδημα, και όχι κάτι ουσιώδες όπως η δημιουργία μια οικογένειας (ναι, εντάξει, μετά από μια συγκεκριμένη ηλικία, το ξεκαθαρίσαμε) , που αυτός είναι ουσιαστικά και ο απώτερος σκοπός της ερωτικής πράξης αν δεν κάνω λάθος. Και δεν νομίζω οι προηγούμενες από μας γενιές, ζώντας χωρίς τα τεχνολογικά μέσα για εκτρώσεις, να πέρασαν λιγότερο καλά, ή με λιγότερη ποιότητα ζωής από μας. Δεν λέω πως ήταν σωστές οι εγκυμοσύνες και οι παντρειές στα 15-16-17, προς θεού δηλαδή, δεν πιστεύω πάντως αν τους ρωτήσεις τι είχε περισσότερη αξία στο μυαλό τους να σου πουν η επαγγελματική καταξίωση. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στη σημερινή κοινωνία βάζουμε τελείως λανθασμένες και ανούσιες αξίες απ' ότι βάζανε οι προγόνοι μας, όχι τόσα πολλά χρόνια πριν. Γιατί καλώς ή κακώς, υπέρ ή κατά της έκτρωσης, η έκτρωση δεν είναι και το πιο ευχάριστο/ΚΑΛΌ πράγμα στον κόσμο, αυτό τουλάχιστον πρέπει να το παραδεχθείς...
( χωρίς να εννοώ πως πρέπει να αποδεχθείς και κάθε άλλη βλακεία που λέω!
)