- Σπόιλερ:
- aegon/young griff
και η αριαν πριγκιπισσα του ντορν οπως και θα πρεπε, σανσα στον βορρα
Amycus έγραψε:Αυτό που οι Μαρτελλάδες είναι τόσο άσπροι ενώ είμαι τόσο βέβαιος ότι έχουν το μελαψό το καμμένο το Μαροκινί, με ξεπερνά. Σουηδέζες τους έκαναν.
Amycus έγραψε:Αλήθεια; Γιατί; Στην Ακρόπολη θα τα έκαναν τα γυρίσματα ή στην Επίδαυρο;
Κάτι τέτοια κάνουν και μετά δεν θέλουν και μούτζες.
Cassandra Black έγραψε:Άλλα διαβάζουμε κι άλλα βλέπουμε. Κι επειδή οι αναγνώστες είναι λιγότερο απ' τους μισούς, αυτοί που κάνουν κουμάντο είναι οι άσχετοι non-readers. (Σημειώνω τους άσχετους γιατί υπάρχουν κι αυτοί που ψάχνονται.)
Τι (θεωρούμε πως) θέλει το κοινό? Ντάνυ και Τύριον. Σβήνουμε το μισό στόριλαϊν του Τύριον για να πάει πιο γρήγορα στη Ντάνυ.
Τι βαριέται το κοινό? Μπραν. Τρέχουμε την ιστορία του, ξεμένουμε από υλικό και δεν τον έχουμε καθόλου στην 5η σεζόν.
Ποιους μισεί το κοινό? Μελισάνδρα, Ironborn, Κάτλυν. Κάνουμε τη Μελ 10000 φορές πιο σκύλα απ' ό,τι είναι, δείχνουμε τους Ironborn ως δειλούς μλκες και κόβουμε την ιστορία εκδίκησης της Κατ.
Και κόβω το κεφάλι μου ότι το σβήσιμο της Αριάν οφείλεται στο ότι είναι γυναίκα, έγχρωμη και κληρονόμος και σε κάποιους δεν κάθεται καλά ο συνδυασμός Δε φταίνε απαραίτητα οι D&D σ' αυτό αλλά μάλλον όσοι είναι παραπάνω και εγκρίνουν τα σενάρια.
Eμένα δεν μου βγαίνει απο το μυαλό ότι δεν θέλουν δεύτερη γυναίκα που να αποτελέσει αντίπαλον δέος πέρα απο την Σέρσει. Η κυριαρχία της στην σειρά είναι πασιφανέστατη και δεν θέλουν να δημιουργήσουν δεύτερο πυλώνα. Στο πρόσωπο της Σέρσει καταστρέφονται όλοι οι γυναικείοι χαρακτήρες της σειράς, έχοντας αφήσει μόνο την Μάργκαιρυ να κοντράρετε μαζί της, δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Το να εντάξουν έναν τρίτο γυναικείο χαρακτήρα πέρα απο την Νταινέρυς και την Σέρσει τούς φαίνεται ότι θα χάλαγε τις ισορροπίες, ισορροπίες που δεν υπάρχουν όμως στα βιβλία.Cassandra Black έγραψε:Και κόβω το κεφάλι μου ότι το σβήσιμο της Αριάν οφείλεται στο ότι είναι γυναίκα, έγχρωμη και κληρονόμος και σε κάποιους δεν κάθεται καλά ο συνδυασμός
anthian9 έγραψε:Παιδιά εντάξει έχω έξω φρενών. Έχετε δει τις καινούργιες εικόνες από τα γυρίσματα που κυκλοφόρησαν λίγες ώρες πριν; Έλεος πια μας ρωτάνε άμα θέλουμε να φάμε τόσο χοντρό σπόιλερ; Ανοίγετε με δική σας ευθύνη.
- ULTRA MEGA SPOILER**:
Imperio έγραψε:Άσε! Το άλλο το είδες; Δηλαδή για όνομα του Ρ'Λωρ μας δουλεύουν οι D&D;
ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΤΑ!
- SUPER MEGA SPOILER! Ανοίγετε με δική σας ευθύνη!: